Moderátor: Dave0401
lesticku mam a pastu nejakou takyJurisek16 píše:aha...teď to čtu...no fakt to tak zníNo to je jedno...ale i tak jak to budeš brousit rukou a leštit rukou tak to bude pořád víc na <> než kdybys to brousil excentrem a leštil profi leštičkou a 3Mkem
Jáj...teď to taky zní tak jak jsi psal
si to tak neberte
![]()
Motor píše:mr. favo: kdyby se ti nepodarilo, tak to privez. prebrousim ti je. zitra poslu foto svetel co jsem delal na boru. cena 400kč/par
Jurisek16 píše:fávo... 350kč/pár
no tu šestku tam dávat nemusel. ta má trošku jiné kola-Jakub- píše:nechce tady někdo kupovat Bawora? http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/bmw-alu- ... 51112.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JJ, tak se ku*vi cenyJosh píše:Ale aspon klesa cena kdyz je na trhu nejaka konkurence :DD
to si byl ty v té 335 kabrio? to kabro v čem jsem byl já je od kámoše. a půjčil mi to ať si pořádně rozmyslím, jestli to vůbec chcimax3rx píše:flanel: jeta už je pryč, že lítáš v kabu?
mě by stačila asi i ta 318ka. na nějaké přemisťování po městě je to pohoda...max3rx píše:k tomu mám ještě dalekoasi ani e46 kabo se mi nelibi tak, jako e36
ale musí to být aspoň 328, což