Moderátor: Dave0401
Petřvald si chválí každýDave0401 píše:Dnesni poznatek...
STK a ME Petrvald me mile prekvapilo![]()
Rychvald never more
Ja to vyrabim, ale ted nic nemam, ale za dva tydny toho zase budou mraky tak se mi pak ozvi, jsem taky z Porubymathias22 píše:ahoj,chci se zeptat,kde shanite ty nalepky na auta?mlada chce neco placnout na auto,a ja nemuzu nic najit,myslim ty srdicka,tu ruku, 76 atd... diky
stk hav, stk rychvaldPemaR píše:STK Havirov, facko neproslo, vlhka prevodovka zespoda
nebral sem od tebe to triko vr6?G3-Lower píše:Ja to vyrabim, ale ted nic nemam, ale za dva tydny toho zase budou mraky tak se mi pak ozvi, jsem taky z Porubymathias22 píše:ahoj,chci se zeptat,kde shanite ty nalepky na auta?mlada chce neco placnout na auto,a ja nemuzu nic najit,myslim ty srdicka,tu ruku, 76 atd... diky
Ja myslim, ze jomathias22 píše:nebral sem od tebe to triko vr6?G3-Lower píše:Ja to vyrabim, ale ted nic nemam, ale za dva tydny toho zase budou mraky tak se mi pak ozvi, jsem taky z Porubymathias22 píše:ahoj,chci se zeptat,kde shanite ty nalepky na auta?mlada chce neco placnout na auto,a ja nemuzu nic najit,myslim ty srdicka,tu ruku, 76 atd... diky
To je tak, když si každý myslí že projde. A že to říká zrovna maro který mi dával taky nějaké auto tušímPemaR píše:STK Havirov, facko neproslo, vlhka prevodovka zespoda