Co ty na to džej ár?remix píše:Tu to je sam kšeftař
http://www.youtube.com/watch?v=q8BXeNFz ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Dave0401
Co ty na to džej ár?remix píše:Tu to je sam kšeftař
remix píše:wauu to je zverstvoTy A4/S4/RS4 jsou strasne moc pekna auta, ja bych nemohl byt bohaty, bych musel mit neco takoveho na blbnuti, pak nejakou S8 na pohodovou jizdu a nejakeho offroada na zimu a byl bych spokojeny, akorat pak to dilema cim jet drive
..a pak jeste neco takoveho rodinnehohttp://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/rs4/8063976" onclick="window.open(this.href);return false;
Napis, kde konkretne najdu tve zname...barry píše:Známý s brachou ...
Jj Juris jezdíbarry píše:Známý s brachou mají v karviné pod tescem ty sádky, takže zásobují kaprama celou karvinou a okolí, již mají dovezeno 40 tun kaprů.
89,- Kč kilo, 50,-kč dáš za zabití, stáhnutí a vykuchání. Vše jde rychle takže se nebát velkých front.
Kapra jsem měl od něho už 3x a vždy max spokojenost. Nesmrdí rybinou ani bahnem.
Třeba Juris u nich měl loni brigádu a vozil kádě na vůzku.
Ne, on ti da fakturu na cenu za kteoru it da auto, z te si odepises dphG3-Lower píše:Ja zatim platce DPH nejsem, ale co neni muze byt, ale znamy by mi mozna s timhle pomohl (na jeho firmu).
Akorat nechapu jak bude vypadat kupni smlouva nebo faktura. 1.majitel koupil auto za treba 800tis a mi da tu fakturu a kupni smlouvu a do nakladu si dam asi cenu z kupni smlouvy, ze? Nebo mi udelaji fakturu jakoze na to auto s kupni cenou?
Nejdřív je třeba prodat vrtulumatt píše:F.l.a.n.e.l.
Doufám že S4-ka klapne..U mě snad taky
..Pokud se pustíš do motoru určitě mi to bude zajímat..
Při rotaci tvých aut ji budeš mít dříve voleremix píše:no...,,vsichni si ji kupte![]()
to vím taky, ale lze uplatnit odpočet, když koupím auto z firmy, která jej má od roku třeba 2005 (kdy ještě u M1 vozidel nešel uplatnit)?Motor píše:Odpočel lze uplatit pouze v případě, že předchozí majitel byl platce. Kdyz koupis 08 od neplatce,tak stejne dph neodečteš