a koukam ze v lepsím stavu nez tomu komu si ho prodaval..
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Nepotřebujete někdo vytlumit dveře na autě? Já ano, ale nevím jak to dostat k nám, cena je to takřka poloviční než co chcou u nás http://allegro.pl/atm-mata-bitumiczna-p ... 22914.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) -Jakub- dne 05 kvě 2011 16:41, celkem upraveno 1 x.
-Jakub- píše:Nepotřebujete někdo vytlumit dveře na autě? Já ano, ale nevím jak to dostat k nám, cena je to takřka poloviční než co chcou u nás http://allegro.pl/atm-mata-bitumiczna-p ... 22914.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdybys to tu dostal a chyblo by Ti, tak mám 2role na prodej (50x100cm)
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
-Jakub- píše:Nepotřebujete někdo vytlumit dveře na autě? Já ano, ale nevím jak to dostat k nám, cena je to takřka poloviční než co chcou u nás http://allegro.pl/atm-mata-bitumiczna-p ... 22914.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Taky bych koupil "pár plátů" - cena libová
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
***montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ***
Potřeboval bych radu po jakých gumách se dívat na 7Jx15? 205/50 to by mohlo byt normální a když bych chtěl trošku do Áčka?
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
no díky za radu takže ty 185 jinak to je na feldu.
no ja mam tet doma obuty 175/55r15 na 7J a jeto tak akorat
vyska pneu je stejne vysoká jako 195/45r15
pokud by jsi chtel prijed se podívat mam je i na prodej
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Michale - v tvem pripade bych Acka nehrotil .. proste kup klasiku 195/45/15 a dal nic resit nemusis . Kdybys ale chtel uzsi plochu tak bych ti doporucil 175/50, prinejhorsim 175/55. Fakt bych jiny rozmer pneu na tve auto nedaval.
jasné hanuš, já v těch gumách jsem absolutně mimo. Tak jsem rád za každou radu.