pokud to budes delat bez znamosti, tak se za tebou dvere na STK ani nezavrou a budes prycPhob. píše:tak to zkusím ještě v Třinci bez známostí, třeba si toho nevšimnou že na typáku je AEZ a na kolech Speedline(jinak rozměry sedí úplně všechny atd.)

Moderátor: Dave0401
pokud to budes delat bez znamosti, tak se za tebou dvere na STK ani nezavrou a budes prycPhob. píše:tak to zkusím ještě v Třinci bez známostí, třeba si toho nevšimnou že na typáku je AEZ a na kolech Speedline(jinak rozměry sedí úplně všechny atd.)
nn zatím jsem s tím žádný problém neměl, ale najezdím cca 30tis./rok a nechci mít pak problémy s pojišťovnou, když to do mě někdo narve, nebo třeba i já do někoho... pojišťovny si budou hledat cokoli, aby to pak nemusely platitF.l.a.n.e.l. píše:OT: vy dostáváte pokuty za 17 , 18ky na passatu, GIV, GV atd?
no paní je sice moc hodná, ale v dnešní době a strachu o ztrátě zaměstnání bych to moc neriskoval být paní. pro zákazníky je to super paní, ale řekl bych že si hraje s ohněm.remix píše:úřad od úřadu ... tady v Karviné nezapisují typ kol... jen jak píšeš, šířku, velikost, pneu a jejich index rychlosti
však tu na to je téma v pokecu, někde přišel borec na dopravku poprosil o zapsání a ženská mu tam napsala co chtěl, někde se ovšem nedočkáš zapsání ani když máš vše. .
když je to v pohodě, jak říkáš, a nečouhá to atd, tak nechápu, na co to chceš mít zapsané když je to OKPhob. píše:aladin: jo to je jasné, ale já to myslel tak, že když ty kola jsou vpohodě a nečouhají, tak by se o tom nadřízený neměl potřebu dozvědět. zato, kdyby zapsala kola a tomu dotyčnému by to trčelo z lemů jako kráva, tak by PČR měla námitky a kdyby zjistila, že to má v TP tak by si šli zjišťovat jak je to možné. ale je pravda, že pokud slečna zapisuje kola, tak nemůže tušit jestli trčí nebo jsou v normě a opravdu si pohrává z ohněm
mě se líbí jak každý operuje s TÜVemMaro píše:Hanuš : Typovej list jinak všechny doklady i s Tuv homologací mám ale to je k hov*u
vymyšlavý nejsi. chápu toPhob. píše:já jsem Flanele asi hold moc vymyšlavý, ale jak už jsem psal, chtěl bych to mít zapsané kvůli pojišťovny a vyloženě pro svůj klid vduši
však uvidím jak se mnou dneska vyrazí dveře v tom Třinci a pak se uvidí![]()