Moderátor: Dave0401
Nech to tak, vypada to moc dobre .. doladit zadek a superbarry píše:Předek mi dnes lehnul o 10 cm
Dneska si me predjizdel na rudne a pak te malem vytlacil do svodidel nejaky blazen v oranzove fabiiPhob. píše:však jasně že to je už extrém, ale do série to dávat nebudeš ne? nějaké to akorádní snížení to auto dostane což?
Jel jsem s kolegou do prace jeho autem, takze se nedivim ze sis nikoho nevsimlPhob. píše:jj tu fábii si moc dobře pamatuju, jsem se zlekl, že mi tam fakt ten idiot vjede tak už jsem dupal po brzdách... více méně se tohle ale stává často, že se blbci nepodívají do zrcátka a já pak skoro šmrgluju svodidla![]()
a ty jsi jel čím? nevybavuju si jaké auta jsem míjel![]()
mimochodem, když jsem jel z ostravy (cca 13:45), tak mě někdo na rudné zdravil a pak jak sjížděl tak i bliknul, tmavě modrá jedničková octávka (vjel na rudnou a hned na dalším sjezdu na Radvanice sjížděl) není to někdo odtud, protože totiž vůbec netuším kdo mohl být
http://www.chorvatsko.cz" onclick="window.open(this.href);return false; vždy jsem tam vše potřebné vyčetlMotor píše:Karvinaci, kde v karvine koupim dalnicni znamku rakousko, slovinsko?
nevíte jaké jsou aktualni ceny nafty ve slovinsku a rakousku?