http://www.sbazar.cz/lancerevolution4" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jen že mi už tejden od něj mají přijít světla který hned druhej den poslal a udajně to je firemní balík a bude to tady hned a pořád nic

Moderátor: Dave0401
Cena byla tušim před loni 2500 za 15cky. Nic se neloupe ani nepraská dodnes a připravovat nic nemusiš, jen je tam hodišDave0401 píše:... a zkusenosti?
pripadne i cena informacne?
(je treba kola nejak predem pripravit? nebo delaji vse?)
Jestli to byl záměr netuším, každopádně sem chtěl koupit černé šrouby aby to bylo jednolité a takhle by tam ty šrouby v té šedé díře svítily...ale říkám je to detail a možná by se dalo domluvit (akorát v té době to myslím dělal jeho kolega v té lakovně). Každopádně 3tis za dodrbanou sadu 17" a trojvrstvé lakování (kromě zadní strany teda) + 500 za dovařování hranek je myslím naprosto ok a já bych se s tím za tu cenu nedrbalSimmy píše:JUICE: třeba pod šrouby nelakoval záměrně? mě osobně třeba pod šroubama barva sere (o to víc, když sem na jedněch kolech měl pod šroubama 1mm komaxitu) ale to může být subjektivní
![]()
i kdyby motokuba nebyl fakt tip top, tak si myslím, že je to mnohem lepší, než komaxit, protože komax sám o sobě dle mého udělá víc vad, než klasický nástřik
myslím si že stare dobre TEMPO ti pomůžeMr. Favo píše:panove potrebuju poradit nejakou dobrou lestenku na hodne zasly lak diky