<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
uvazuju o nem .... uz kvuli te SPZ http://auto.bazos.cz/inzerat/1646137/PA ... jitel-.php
HONDA CIVIC 8G
škoda, že ta Ti tady u nás nezůstane, nonoreking píše:uvazuju o nem .... uz kvuli te SPZ http://auto.bazos.cz/inzerat/1646137/PA ... jitel-.php

Re: Off topic II
Hoši neválí se někomu v garáži krytka na blinkry v nárazníku na G III? dneska jsem si všiml že mi tam chybí
zkurvené díry....

To jako jezdíš s nepřihlášeným autem?
nepřihlášené?
proč by mělo být nepřihlášené? A zajímaj mě krytky

prtže to ten týpek na něho odhlásí, aby si to pak moh přihlásit na sebe, ne? 

Jsi mimo mísu,skutečně víš o čem se tady bavíme? .
takže ještě jednou : Sháním jednu krytku na pravý blinkr na GOLF III v nárazníku. Jen tu krytku... díky
takže ještě jednou : Sháním jednu krytku na pravý blinkr na GOLF III v nárazníku. Jen tu krytku... díky
rosťo ty jsi úplně v lese 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
kua neserte mě. sháním krytku a neřeště nějaké papíry do pí... fajn? Nechce se mi na vrakáč,minule jsem se tam trochu nepohodli 

Ono se takhle da jezdit. Proste je auto v prevodu. Podle zakona, nebo nejakeho narizeni, mas auto prihlasit do tydne na sebe. ALE kdyz ho neprihlasis, tak jsi porusil zakon, ale nic se ti nestane, protoze na to pokuta neexistujemax3rx píše:prtže to ten týpek na něho odhlásí, aby si to pak moh přihlásit na sebe, ne?

Sháním jednu krytku na levý blinkr na GOLF III v nárazníku. Jen tu krytku... díky
Naposledy upravil(a) rostaVR6 dne 24 led 2008 14:59, celkem upraveno 1 x.
rostik ty honis ty prispevky nebo co , uz ctvrta veta kde porad shanis krytku 

..:: MB C-Klasse ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kua rostik zitra ti zajedu asi na vrakac at je od tebe klid
Jinak ja mel motorku odhlasenou asi dva roky a pak jsem ji ani neprihlasil a rovnou prehlasil na noveho majitele. Takze bych v tom problem nevidel

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
No, dyť to na mě není přihlášené tím pádem 

jj, to vím, ale jezdit bys v tom neměl, nebo jo? 

Ten pašík takou SPZku nemá.Majitel má inzerát i na VW-Clubu a píše tam,že značka je vytvořená v malování 

VW Passat B3
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:

Dve stranky kvuli nicemu
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
přihlasit to přihlásíš i po roce bez problému,ale v případě nehody by byl asi problémHanuš píše:Ono se takhle da jezdit. Proste je auto v prevodu. Podle zakona, nebo nejakeho narizeni, mas auto prihlasit do tydne na sebe. ALE kdyz ho neprihlasis, tak jsi porusil zakon, ale nic se ti nestane, protoze na to pokuta neexistujemax3rx píše:prtže to ten týpek na něho odhlásí, aby si to pak moh přihlásit na sebe, ne?. Kamos tak s autem jezdi rok
.. auto od koupe porad v servise. uvidime, co mu reknou, az to pujde jednou prihlasit na sebe

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

konečně to někdo pochopilfelda píše:přihlasit to přihlásíš i po roce bez problému,ale v případě nehody by byl asi problémHanuš píše:Ono se takhle da jezdit. Proste je auto v prevodu. Podle zakona, nebo nejakeho narizeni, mas auto prihlasit do tydne na sebe. ALE kdyz ho neprihlasis, tak jsi porusil zakon, ale nic se ti nestane, protoze na to pokuta neexistujemax3rx píše:prtže to ten týpek na něho odhlásí, aby si to pak moh přihlásit na sebe, ne?. Kamos tak s autem jezdi rok
.. auto od koupe porad v servise. uvidime, co mu reknou, az to pujde jednou prihlasit na sebe