Jsem nevěděl že kvůli tomu airbrushi je to auto tak atraktivní že ho každý musí mít přes noc mi ho ukradli mno ale naštěstí nenastartovali....tak to jenom odtlacili k prioru...aji s klikou na volantu Mno tak jsem přišel o další rádio Mám vytrhnutou kliku u dveří řidiče...z kufru vzali nefunkční vibrační brusku...a to nejhorší KÝBL !!! matka mě zabije!
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:Jůůů .... nová věcička na autí Díky Airbrusherovi z orlovského srazu mám na autí povedený krížek nezávislosti ... ode dneška jsem se rozhodl jít ve stopách Hanuša RUST IS NOT A CRIME !!!!!
aha, proto jses me ptal, jak se jak ten kriz jmenuje ..... kdyz uz prohlasujes takova velka slova, tak chci videt dalsi ciny
nebooj...za chvilku budem stávat vedle sebe Musím to auto nějak zhnusit...pač aby mi kradli auto každý měsíc...to se fakt nehodí
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
normalne vylozene kurvy ..... se mi libi jura jak si z toho delas prdel sice se pan policista lehce lekl jak si nastartoval ten kraval ale jinak v poho
PemaR píše:Nepremyslel jsi o nejakem alarmu? ikdyz.. mozna by to byla dalsi vec co by je lakala ukrast
Si myslíš že alarm je překážka ? si myslím že to byla nějaká fetka tady z okolí pro kterou je každá stovka dobrá na fet...pač víc jak tu stovku za to rádio dostat nemohl
4Flanel: to jsem neudělal já...ale stáří středového tlumiče...je tam taková malá asi 20cm dlouhá dírka
4Remix: Já už si zvykl...tak už si z toho dělám prdel...za měsíc to čekám zase Drzost zlodějů nemá mezí
BTW: Hned po mě jel ten policajt zase na Studentskou Někdo nahlásil další odcizení celého vozu Kupodivu zase GOLFA
Jsem ani nevedel, ze je Paula Wild z Brna. Jsem sel vcera s kamoskou z vecere a u vchodu jsme se mijeli s nejakyma trema mickama. Pak mi rikala, jestli jsem si vsim te cernovlasky. Pry nejvetsi Brnenska devka. Tak se ptam, jestli se spolu znaji nebo odkud to vi. No a ona to prej Paula Wild Zajimalo by me, jak se jmenuje svym jmenem.
ještě ke Svancově Fabce...psal jsem na mail uvedený u inzerátu a toto mi bylo odepsáno,doslova...
Dobry den.
Na Fabii se klidne muzete zajet podivat. Nachazi se v Havirove.
V textu je jedina chyba, nejsou tam kola 20", ale 18". Za to se omlouvam, jsem jen zena...Inzerat nelze upravit ani smazat, tak jsem to tam nechala.
Auto jsme koupili minuly rok od Svandy, asi 2 tydny po te, co byla Fabia nafocena na srazu. Od te doby je v garazi, protoze my jsme se zdrzeli v Americe a jeste tu asi chvili zustaneme, tak je zbytecne, aby takovy krasavec byl schovany.
Muzete zavolat memu otcovi a domluvit si termin.
728-922-308
Kucovi
vsimli jste si jak jde kazdemu televize o neco pozadu nebo zase drive oproti jine ? treba tedka jak je fotbal tak slysim ze vsech stran GOOOLLL a asi 20krat po 5-ti vterinach .. jako ze sem se i nasmal
noreking píše:neni .. me to dela i pres pokoje doma ...
To zpoždení vzniká přes tu rozdvojku asi...pač na TV v obýváku to jde normálně...na tv v kuchyni o těch 5s pozdějc...a v pokojíku taky Docela to někdy už leze na nervy
Stasio píše:To je tím, že máš jednu antému v baráku a pak ji máš rozpojenou po více telvizích, ale prodleva by neměla být cca 5s ale 1s max
mam kabelovku ... ale to je jedno .. jenom sem chtel rict hlavne ze sem se fakt dost pobavil se starou protoze sedime v obyvaku a asi 20lidi zarve goool pak 5 sec klid a borec pod nama gool pak 10sec. nic a banda zase gooll