<<< Off Topic >>>

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jezis vy jste ubeceni jak by vam sahli na hracku porad,uz vas necham v klidu traktordymecci ftuningu... :smich:
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Alespon to tady ale na par dni zase ozilo to se neda zaprit ikdyz jsem se debaty nezucastnil :lol:
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C

Dan
Kontaktovat uživatele:

Re: Off topic II

Příspěvek od Dan »

me prislo hanzovo povidani zajimave a k veci.
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

felda

Příspěvek od felda »

Dan píše:me prislo hanzovo povidani zajimave a k veci.
mě taky ale asi kecal si myslím :lol: ale aspon od něj koupím olej do traktora dobrý 8)
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

Máš pravdu Pemar...pořád jenom NAFTA vs Benál ... a teďka zpestření - NAFTA vs BENÁL vs SPORÁK :lol:
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

felda píše:
Dan píše:me prislo hanzovo povidani zajimave a k veci.
mě taky ale asi kecal si myslím :lol: ale aspon od něj koupím olej do traktora dobrý 8)
Kecal nevim v cem,myslim ze jsem reagoval k veci kdyz Noreking uvazoval o koupi auta na LPG tod cele...
Jinak tady mate neco...
http://www.lpg.cz/napsali_o_lpg/supersport.php
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA

felda

Příspěvek od felda »

Má s tím někdo skušenost? mam v autě origo radio a chtěl bych ho tam nechat... http://www.aukro.cz/item399333751_fm_tr ... html#photo
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

nevymyšlej pičoviny a kup si pořadne radio :D

felda

Příspěvek od felda »

wesly.TDI píše:nevymyšlej pičoviny a kup si pořadne radio :D
jak to tam bude vypadat???líbí se mi že se ta alfa nebo jak se to jmenuje nekrade :D
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

jj souhlas s feldou na pitchu kupovat jiné alspoň ho nikdo neukradne
Audi A6

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

muzu mit tohle za 200 000kc mozna mene ... top stav.. co myslite ?

VW PASSAT COMBI OBSAH RV.01 1.9 TDI 74KW PLUS CHIP NA 96KW PLNA VYBAVA NAVIGACE DVOJITY POCITAC 4X OKNA ELEK.BIXONONY TAZNE ZARIZENI HANDŚFRY NOKIA VELMY DOBRY STAV BET INVESTIC NEBOURANE JEZDI ZA 5,5 LITRA NAFTY PLUS 4X PNEU K TOMU 17 PALCU
Přílohy
2
2
Image00002.jpg (168.48 KiB) Zobrazeno 732 x
1
1
Image00001.jpg (190.13 KiB) Zobrazeno 732 x

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

na top stav má bordel na koberci jak cip. Bora to není ale dá se to ;-)
Ten volant tam je z trojky golfa ne? :-D
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

matt

Příspěvek od matt »

nevipada spatne jenom by mi vadilo ze to nema climatronic(ale ten se da dodelat) a nema chrom packet coz ty lepsi meli ale neivm.

kdybych si mel vybirat ja tak bych treba zauvazoval o techto

http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 80109.html

http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 00398.html

a co audi?
http://www.tipcar.cz/audi/audi-a4-avant ... 40160.html
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

trojka mela jiny volant ..tenhle vypada ze G IV .... jde mi oto ze bych ho vybuchal za jine auto + muj doplatek .. ale nevim prave passata sem nechel zrovna .... uvidim popremyslim a ten climatronic stejne nechci .. ja rad manual :D

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

tak jsem se konecne dokopal k tomu, ze jsem si ulozil fotky do compu z letosniho Masters of Rock... je to paradni rock/metal festak,doporucuji 8) az na ty zajebane kradeze :( ... kdo by chtel nejake fotky, at mi napise SZ

remix

Příspěvek od remix »

se divim ze to ten climatronic nema, neni to fakt zivotne dulezite, ale rekl bych ze u takoveho auta tocit koleckama .. to neni styl :D ale jinak cena pekna.
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Slastik

Příspěvek od Slastik »

zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.

jinak bych se chtel zeptat zasvecenych treba dolpha jestli kdyz v obci prekrocim rychlost o 50 km, tak zda mi urcite odejmou ridicak anebo prihlizeji na body a takove veci, jestli se s nima da smlouvat. dik

matt

Příspěvek od matt »

remix píše:se divim ze to ten climatronic nema, neni to fakt zivotne dulezite, ale rekl bych ze u takoveho auta tocit koleckama .. to neni styl :D ale jinak cena pekna.
ja mam kamose a ten mel passat b5 v highlinu 4 motionu s tdi 130 PS , mam pcoit ze 2002 a mel taky obyc klimu

a volant je tam origo z passata
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

F.l.a.n.e.l.

Slastik píše:zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.

jinak bych se chtel zeptat zasvecenych treba dolpha jestli kdyz v obci prekrocim rychlost o 50 km, tak zda mi urcite odejmou ridicak anebo prihlizeji na body a takove veci, jestli se s nima da smlouvat. dik
Já teda nejsem dolph, ale jestli tě změřili o 5O víc, tak lze čekat, že ti ho fakt vezmou. jinak jestli můžu poradit, řekni že si ho ztratil... Zákaz činnosti mít asi budeš na určitou dobu, ale většina policistů nelustruje hned řidiče, tudíž normálně řidičák ukážeš a projde to. Vím o jednom který to tak dělal půl roku a vyšlo mu to. a jel v obci o 37 víc

Jinak je tam podle zákona pokud překročíš v obci o 4O a více a mimo obec o 5O a více tak.... a pokuta dle z č 200/1990 pokuta od 5000-10000kč a zákaz činnosti od 6 do 12 měsíců... Ale třeba je ukecáš jen na pokutu. Když řekneš že zaplatíš 1O litrů, ale že potřebuješ řidičák k výkonu povolání nebo výdělečné činnosti, tak by k tomu mohli přihlédnout ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Slastik

Příspěvek od Slastik »

to flanel

diky za odpoved, slo mi prave o to jestli se je da nejak ukecat nebo je to jasne dane a nehnutelne. toz tak snad se zadari,

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Slastik: co vim tak pri prekroceni v obci o vic jak 40kmh tak ti berou automaticky ridicak na 6mesicu.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Slastik - cemu tak zenes :D .... to te stopli nebo fotka?.. snad se z toho nejak dostanes, ale moc rozumne to od tebe nebylo :wink:

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

F.l.a.n.e.l. píše:
Slastik píše:zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.

Já teda nejsem dolph, ale jestli tě změřili o 5O víc, tak lze čekat, že ti ho fakt vezmou. jinak jestli můžu poradit, řekni že si ho ztratil... Zákaz činnosti mít asi budeš na určitou dobu, ale většina policistů nelustruje hned řidiče, tudíž normálně řidičák ukážeš a projde to. Vím o jednom který to tak dělal půl roku a vyšlo mu to. a jel v obci o 37 víc

Jinak je tam podle zákona pokud překročíš v obci o 4O a více a mimo obec o 5O a více tak.... a pokuta dle z č 200/1990 pokuta od 5000-10000kč a zákaz činnosti od 6 do 12 měsíců... Ale třeba je ukecáš jen na pokutu. Když řekneš že zaplatíš 1O litrů, ale že potřebuješ řidičák k výkonu povolání nebo výdělečné činnosti, tak by k tomu mohli přihlédnout ;-)
No pokud už to nejde hodit na osobu blízkou...tak jak říká flanel
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Ve vztahu ke mzdě je "levnější" i palivo. Aby si tehdy lidé vydělali na benzin za 18,60, museli pracovat stejně dlouho jako dnes lidé pracují na více než dva litry. Benzin za 33 korun je tak vlastně ve vztahu ke mzdám o polovinu levnější než před patnácti lety.

"I když ty ceny vypadají závratně, lidé si na benzin vydělají stále rychleji," tvrdí Pírko. Zatímco v roce 1990 bylo na litr benzinu potřeba 55 minut práce, letos je to pouze 15. Tedy o dvě minuty méně než před třemi lety, kdy benzin stál 28 korun.

Dostupnější je i dovolená. Pobyt v Egyptě stál před patnácti lety pětiměsíční plat. Dnes si na stejnou dovolenou člověk ušetří za dva týdny.
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Já dneska potkal M. Jankulovského v Shoppingu. Má A6 3,0TDi :D
TDI vládne světem..... i když v Itálii bude mít určo aspoň Lambo :lol:
das Auto

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2Roman: Otec to má v BMW (taky má jen origo kazetu) a prej je to super, ale máš dávat bacha a vybrat nějaký lepší co vysílá kvalitní signál do radia.
das Auto

F.l.a.n.e.l.

Dolph píše:
F.l.a.n.e.l. píše:

No pokud už to nejde hodit na osobu blízkou...tak jak říká flanel
Jinak ještě bych dodal: kámoše vyfotili v noci ve zlíně na ul.tomáše bati kde je asi 5 kamer na té ulici. jel tam cca 70 v padesátce... o to nic. Má felicii, folie na všech oknech, v autě tma jak v prdeli. Pozvala si ho městská policie a jediné co ho zachránilo, že byl zrovna otočený na spolujezdce, tzn, kamera ho "nesejmula" zepředu ale jen líco a ucho, tak to na tu osobu blízkou §12/3 zč 283/1991 uhrál. Jinak jestli už si něco podepsal a jdeš ke správnímu, tak jedině jak jsem psal výš :roll: :oops:

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

F.l.a.n.e.l. píše:
Jinak ještě bych dodal: kámoše vyfotili v noci ve zlíně na ul.tomáše bati kde je asi 5 kamer na té ulici. jel tam cca 70 v padesátce... o to nic. Má felicii, folie na všech oknech, v autě tma jak v prdeli. Pozvala si ho městská policie a jediné co ho zachránilo, že byl zrovna otočený na spolujezdce, tzn, kamera ho "nesejmula" zepředu ale jen líco a ucho, tak to na tu osobu blízkou §12/3 zč 283/1991 uhrál. Jinak jestli už si něco podepsal a jdeš ke správnímu, tak jedině jak jsem psal výš :roll: :oops:
Ale ikdyby tam byl vyfocený jak na občance,tak to i tak jde uhrát na osobu blízkou. Nikdo nedokáže, že to je právě on. Řekneš tam, že my v rodině jsme všichni stejní.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

kurna policemani davaji rady k nezaplaceni :D
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

my v rodině jsme všichni stejní.

:lol: :lol: :lol:
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“