<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
me prislo hanzovo povidani zajimave a k veci.
mě taky ale asi kecal si myslímDan píše:me prislo hanzovo povidani zajimave a k veci.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Máš pravdu Pemar...pořád jenom NAFTA vs Benál ... a teďka zpestření - NAFTA vs BENÁL vs SPORÁK 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
- Hanzy
Kecal nevim v cem,myslim ze jsem reagoval k veci kdyz Noreking uvazoval o koupi auta na LPG tod cele...felda píše:mě taky ale asi kecal si myslímDan píše:me prislo hanzovo povidani zajimave a k veci.ale aspon od něj koupím olej do traktora dobrý
Jinak tady mate neco...
http://www.lpg.cz/napsali_o_lpg/supersport.php
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
Má s tím někdo skušenost? mam v autě origo radio a chtěl bych ho tam nechat... http://www.aukro.cz/item399333751_fm_tr ... html#photo
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
nevymyšlej pičoviny a kup si pořadne radio 

jak to tam bude vypadat???líbí se mi že se ta alfa nebo jak se to jmenuje nekradewesly.TDI píše:nevymyšlej pičoviny a kup si pořadne radio

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

muzu mit tohle za 200 000kc mozna mene ... top stav.. co myslite ?
VW PASSAT COMBI OBSAH RV.01 1.9 TDI 74KW PLUS CHIP NA 96KW PLNA VYBAVA NAVIGACE DVOJITY POCITAC 4X OKNA ELEK.BIXONONY TAZNE ZARIZENI HANDŚFRY NOKIA VELMY DOBRY STAV BET INVESTIC NEBOURANE JEZDI ZA 5,5 LITRA NAFTY PLUS 4X PNEU K TOMU 17 PALCU
VW PASSAT COMBI OBSAH RV.01 1.9 TDI 74KW PLUS CHIP NA 96KW PLNA VYBAVA NAVIGACE DVOJITY POCITAC 4X OKNA ELEK.BIXONONY TAZNE ZARIZENI HANDŚFRY NOKIA VELMY DOBRY STAV BET INVESTIC NEBOURANE JEZDI ZA 5,5 LITRA NAFTY PLUS 4X PNEU K TOMU 17 PALCU
- Přílohy
-
- 2
- Image00002.jpg (168.48 KiB) Zobrazeno 732 x
-
- 1
- Image00001.jpg (190.13 KiB) Zobrazeno 732 x
- F.l.a.n.e.l.
na top stav má bordel na koberci jak cip. Bora to není ale dá se to
Ten volant tam je z trojky golfa ne?

Ten volant tam je z trojky golfa ne?

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

nevipada spatne jenom by mi vadilo ze to nema climatronic(ale ten se da dodelat) a nema chrom packet coz ty lepsi meli ale neivm.
kdybych si mel vybirat ja tak bych treba zauvazoval o techto
http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 80109.html
http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 00398.html
a co audi?
http://www.tipcar.cz/audi/audi-a4-avant ... 40160.html
kdybych si mel vybirat ja tak bych treba zauvazoval o techto
http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 80109.html
http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswa ... 00398.html
a co audi?
http://www.tipcar.cz/audi/audi-a4-avant ... 40160.html
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
se divim ze to ten climatronic nema, neni to fakt zivotne dulezite, ale rekl bych ze u takoveho auta tocit koleckama .. to neni styl
ale jinak cena pekna.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.
jinak bych se chtel zeptat zasvecenych treba dolpha jestli kdyz v obci prekrocim rychlost o 50 km, tak zda mi urcite odejmou ridicak anebo prihlizeji na body a takove veci, jestli se s nima da smlouvat. dik
jinak bych se chtel zeptat zasvecenych treba dolpha jestli kdyz v obci prekrocim rychlost o 50 km, tak zda mi urcite odejmou ridicak anebo prihlizeji na body a takove veci, jestli se s nima da smlouvat. dik
ja mam kamose a ten mel passat b5 v highlinu 4 motionu s tdi 130 PS , mam pcoit ze 2002 a mel taky obyc klimuremix píše:se divim ze to ten climatronic nema, neni to fakt zivotne dulezite, ale rekl bych ze u takoveho auta tocit koleckama .. to neni stylale jinak cena pekna.
a volant je tam origo z passata
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- F.l.a.n.e.l.
Já teda nejsem dolph, ale jestli tě změřili o 5O víc, tak lze čekat, že ti ho fakt vezmou. jinak jestli můžu poradit, řekni že si ho ztratil... Zákaz činnosti mít asi budeš na určitou dobu, ale většina policistů nelustruje hned řidiče, tudíž normálně řidičák ukážeš a projde to. Vím o jednom který to tak dělal půl roku a vyšlo mu to. a jel v obci o 37 vícSlastik píše:zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.
Jinak je tam podle zákona pokud překročíš v obci o 4O a více a mimo obec o 5O a více tak.... a pokuta dle z č 200/1990 pokuta od 5000-10000kč a zákaz činnosti od 6 do 12 měsíců... Ale třeba je ukecáš jen na pokutu. Když řekneš že zaplatíš 1O litrů, ale že potřebuješ řidičák k výkonu povolání nebo výdělečné činnosti, tak by k tomu mohli přihlédnout

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Slastik: co vim tak pri prekroceni v obci o vic jak 40kmh tak ti berou automaticky ridicak na 6mesicu.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
No pokud už to nejde hodit na osobu blízkou...tak jak říká flanelF.l.a.n.e.l. píše:Já teda nejsem dolph, ale jestli tě změřili o 5O víc, tak lze čekat, že ti ho fakt vezmou. jinak jestli můžu poradit, řekni že si ho ztratil... Zákaz činnosti mít asi budeš na určitou dobu, ale většina policistů nelustruje hned řidiče, tudíž normálně řidičák ukážeš a projde to. Vím o jednom který to tak dělal půl roku a vyšlo mu to. a jel v obci o 37 vícSlastik píše:zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.
Jinak je tam podle zákona pokud překročíš v obci o 4O a více a mimo obec o 5O a více tak.... a pokuta dle z č 200/1990 pokuta od 5000-10000kč a zákaz činnosti od 6 do 12 měsíců... Ale třeba je ukecáš jen na pokutu. Když řekneš že zaplatíš 1O litrů, ale že potřebuješ řidičák k výkonu povolání nebo výdělečné činnosti, tak by k tomu mohli přihlédnout
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Ve vztahu ke mzdě je "levnější" i palivo. Aby si tehdy lidé vydělali na benzin za 18,60, museli pracovat stejně dlouho jako dnes lidé pracují na více než dva litry. Benzin za 33 korun je tak vlastně ve vztahu ke mzdám o polovinu levnější než před patnácti lety.
"I když ty ceny vypadají závratně, lidé si na benzin vydělají stále rychleji," tvrdí Pírko. Zatímco v roce 1990 bylo na litr benzinu potřeba 55 minut práce, letos je to pouze 15. Tedy o dvě minuty méně než před třemi lety, kdy benzin stál 28 korun.
Dostupnější je i dovolená. Pobyt v Egyptě stál před patnácti lety pětiměsíční plat. Dnes si na stejnou dovolenou člověk ušetří za dva týdny.
"I když ty ceny vypadají závratně, lidé si na benzin vydělají stále rychleji," tvrdí Pírko. Zatímco v roce 1990 bylo na litr benzinu potřeba 55 minut práce, letos je to pouze 15. Tedy o dvě minuty méně než před třemi lety, kdy benzin stál 28 korun.
Dostupnější je i dovolená. Pobyt v Egyptě stál před patnácti lety pětiměsíční plat. Dnes si na stejnou dovolenou člověk ušetří za dva týdny.
Já dneska potkal M. Jankulovského v Shoppingu. Má A6 3,0TDi
TDI vládne světem..... i když v Itálii bude mít určo aspoň Lambo

TDI vládne světem..... i když v Itálii bude mít určo aspoň Lambo

das Auto
2Roman: Otec to má v BMW (taky má jen origo kazetu) a prej je to super, ale máš dávat bacha a vybrat nějaký lepší co vysílá kvalitní signál do radia.
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Jinak ještě bych dodal: kámoše vyfotili v noci ve zlíně na ul.tomáše bati kde je asi 5 kamer na té ulici. jel tam cca 70 v padesátce... o to nic. Má felicii, folie na všech oknech, v autě tma jak v prdeli. Pozvala si ho městská policie a jediné co ho zachránilo, že byl zrovna otočený na spolujezdce, tzn, kamera ho "nesejmula" zepředu ale jen líco a ucho, tak to na tu osobu blízkou §12/3 zč 283/1991 uhrál. Jinak jestli už si něco podepsal a jdeš ke správnímu, tak jedině jak jsem psal výšDolph píše:No pokud už to nejde hodit na osobu blízkou...tak jak říká flanelF.l.a.n.e.l. píše:Já teda nejsem dolph, ale jestli tě změřili o 5O víc, tak lze čekat, že ti ho fakt vezmou. jinak jestli můžu poradit, řekni že si ho ztratil... Zákaz činnosti mít asi budeš na určitou dobu, ale většina policistů nelustruje hned řidiče, tudíž normálně řidičák ukážeš a projde to. Vím o jednom který to tak dělal půl roku a vyšlo mu to. a jel v obci o 37 vícSlastik píše:zdravicko, mam dotaz, neznate nekdo nekoho na mestskem urade nebo spis na prestupkove v trinci? stala se mi takova nemila vec a podle vse mi hrozi odejmuti ridicaku, tudiz rad uvitam jakoukoli pomoc.

Ale ikdyby tam byl vyfocený jak na občance,tak to i tak jde uhrát na osobu blízkou. Nikdo nedokáže, že to je právě on. Řekneš tam, že my v rodině jsme všichni stejní.F.l.a.n.e.l. píše:
Jinak ještě bych dodal: kámoše vyfotili v noci ve zlíně na ul.tomáše bati kde je asi 5 kamer na té ulici. jel tam cca 70 v padesátce... o to nic. Má felicii, folie na všech oknech, v autě tma jak v prdeli. Pozvala si ho městská policie a jediné co ho zachránilo, že byl zrovna otočený na spolujezdce, tzn, kamera ho "nesejmula" zepředu ale jen líco a ucho, tak to na tu osobu blízkou §12/3 zč 283/1991 uhrál. Jinak jestli už si něco podepsal a jdeš ke správnímu, tak jedině jak jsem psal výš![]()
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
kurna policemani davaji rady k nezaplaceni 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI