velešikovný otec v dnešní roztržitosti načerpal do E46 320d 19l Naturalu 95

Co vše se musí udělat popřípadě vyměnit...nevíte?? Díky za každou radu...
Moderátor: Dave0401
Asi bych to nechal resit servis mozna se mu povedlo pridrit cerpadloV-Y-V-I píše:Nutně rada...
velešikovný otec v dnešní roztržitosti načerpal do E46 320d 19l Naturalu 95ujel kousiček,než si to uvědomil a začlo to kuckat...
Co vše se musí udělat popřípadě vyměnit...nevíte?? Díky za každou radu...
V pozadi me pracovni pusobisteDan píše:ja myslel ze za ty prachy aspon 04....
tady je krasavec.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=50424
nevím jak u toho ale normalní asi ne,ale některé auta to tak dělaj,těžko říct asi bych pročistil odvzdušnění nadrže...Aladin píše:jen tak malej dotázek... když otevřu víčko na hrdle nádrže, tak se ozve syčení - jakoby tam byl podtlak... je to normální nebo je něco špatně? Dík
já jednou stejný problem řešil ale zaroven s tím byl problem že při tankování stale vypínala pistole,profoukl jsem to odvzdušnění kompresorem a byl klid...MartinTDi píše:taky jsem se s tím hodně krát setkal. Myslím, že to není nic neobvyklého hlavně u starších aut. Ale na to odvzdušnění nádrže bych se mrknul. Na svém autě jsem to nikdy neměl, proto jsem tomu nevěnoval až takovou pozornost ,když jsem se s tím setkal.
To bylo jak kdyby si otevřel luxusně protřepanou sodovkuAladin píše:jen tak malej dotázek... když otevřu víčko na hrdle nádrže, tak se ozve syčení - jakoby tam byl podtlak... je to normální nebo je něco špatně? Dík
Mě to dělalo taky u obou Hond....ale u Nissana neSly píše:U Hondy jsem to tam mel pri kazdem tankovani a nikdy se zadny problem neobjevil. Nicmene jsem tankoval plna, prazdna.