<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
Jurisek16 píše:To nevymyslel já...to můj kamarád co nemá rád VWmax3rx píše:To mi došloale nechtěl jsem Ti tu psát před všema, ať jdeš dělat raději něco užitečného a ne vymýšlet místo toho píčoviny
Já bych na takou píčovinu nikdy nepřišel
Ondra??? Správně dělá synek

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Tak takAladin píše:Jurisek16 píše:To nevymyslel já...to můj kamarád co nemá rád VWmax3rx píše:To mi došloale nechtěl jsem Ti tu psát před všema, ať jdeš dělat raději něco užitečného a ne vymýšlet místo toho píčoviny
Já bych na takou píčovinu nikdy nepřišel
Ondra??? Správně dělá synek

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
tak nakonec jsem vzal ty origos NGK ... 800,- za nejakych par svicek .. kua ja si ty xenony snad nikdy nekoupimluboT4 píše:určitě bych tam dal to co tam má být no i za tu cenu nedá se nic dělatremix píše:Synci poradte jake svicky mam koupit na Audi, origos co bych mel dat NGK stoji 400kc kus do toho se mi moc nechce ..
lubo ? dejve ? help

..jo a tím se chci zeptat, zda-li někdo z vás nemá na půjčení klíč na svíčky, je tam potřeba ten dlouhý, svíčky jsou zapuštěné

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
ja tez ne... pujcoval jsem si ho od kamose... a chce to ten special orech, se zachytnou gumkou .. jinak si v prdeli ...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
mam jich asi pětremix píše:tak nakonec jsem vzal ty origos NGK ... 800,- za nejakych par svicek .. kua ja si ty xenony snad nikdy nekoupimluboT4 píše:určitě bych tam dal to co tam má být no i za tu cenu nedá se nic dělatremix píše:Synci poradte jake svicky mam koupit na Audi, origos co bych mel dat NGK stoji 400kc kus do toho se mi moc nechce ..
lubo ? dejve ? help
..jo a tím se chci zeptat, zda-li někdo z vás nemá na půjčení klíč na svíčky, je tam potřeba ten dlouhý, svíčky jsou zapuštěnémyslím že velikost 16

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

dobrá volba synu . kosmické stroje a ukážou i kdy dojde palivo v čemkoliv i v letadle stačí zadat udajeSly píše:Pamatuji si, ze tady kolem Vanoc byla rec o hodinkach. Jelikoz jsem ty sve po 9 letech rozbil, tak jsem si poridil taky jedny pro radost. Vybiral jsem jeste mezi jednim kouskem od Espritu, a 3 od Citizenu, ale nakonec zvitezily v pomeru cena/"vykon" tyhle.

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Poznám jen digitální, takže nic pro mě. Ale vypadají pěkněSly píše:Pamatuji si, ze tady kolem Vanoc byla rec o hodinkach. Jelikoz jsem ty sve po 9 letech rozbil, tak jsem si poridil taky jedny pro radost. Vybiral jsem jeste mezi jednim kouskem od Espritu, a 3 od Citizenu, ale nakonec zvitezily v pomeru cena/"vykon" tyhle.

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trosku me mrzi, ze nemaji safirove sklo. Byl jsem ochotny jit jeste o tridu vys, ty mely navic casovou synchronizaci, ale stale jen mineralni sklo. Synchronizace + safirove sklo o dve tridy vys, a to uz byla slusna palka.
Kazdopadne jsem si je vybral pro precizni zpracovani, jednoduchost ve tvarech a spickovy strojek.
Kazdopadne jsem si je vybral pro precizni zpracovani, jednoduchost ve tvarech a spickovy strojek.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Sly co to vsechno umi ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
ma to i vodotrysk???
ECO Drive (solarni dobijeni), rezerva chodu až 180 dní bez dobíjení po plném dobití, základní, 24 hodinový ciferník, otočná luneta k leteckým výpočtům (pevná a otočná stupnice slouží na bázi logaritmického pravítka - obecné početní operace, násobení, dělení, úměrnost, druhá odmocnina, převod jednotek - lze také počítat letecké a navigační výpočty, max. dolet, spotřeba paliva, letová vzdálenost, potřebný čas), šroubem zajištěná korunka, datumovka, luminiscenční ručičky a indexy, minerální sklo
Live4Ride Syndicate
jo co to umí? já měl za to že hodinky ukazujou čas,ale tyhle vypadaj že mi i prdel na hajzlu utřouLuke_TDI píše:Sly co to vsechno umi ?

ty jsi od letectva?Sly píše:ECO Drive (solarni dobijeni), rezerva chodu až 180 dní bez dobíjení po plném dobití, základní, 24 hodinový ciferník, otočná luneta k leteckým výpočtům (pevná a otočná stupnice slouží na bázi logaritmického pravítka - obecné početní operace, násobení, dělení, úměrnost, druhá odmocnina, převod jednotek - lze také počítat letecké a navigační výpočty, max. dolet, spotřeba paliva, letová vzdálenost, potřebný čas), šroubem zajištěná korunka, datumovka, luminiscenční ručičky a indexy, minerální sklo

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:ECO Drive (solarni dobijeni), rezerva chodu až 180 dní bez dobíjení po plném dobití, základní, 24 hodinový ciferník, otočná luneta k leteckým výpočtům (pevná a otočná stupnice slouží na bázi logaritmického pravítka - obecné početní operace, násobení, dělení, úměrnost, druhá odmocnina, převod jednotek - lze také počítat letecké a navigační výpočty, max. dolet, spotřeba paliva, letová vzdálenost, potřebný čas), šroubem zajištěná korunka, datumovka, luminiscenční ručičky a indexy, minerální sklo

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Chtel jsem jit o tridu vys, ale za predpokladu, ze ma safirove sklo a casovou synchronizaci satelitem. Bohuzel o tridu vys jen synchronizaci. Se safirovym sklem jen o dve tridy vys a to uz bylo na muj vkus dost penez.
Kazdopadne jak jsem napsal, dostal me jednoduchy, strohy, precizni design a smysl pro detail + kvalita strojku.
Melo by to mit 5ti letou zaruku od Citizen. Uvidim, az to prijde. Objednal jsem ze statu.
Kazdopadne jak jsem napsal, dostal me jednoduchy, strohy, precizni design a smysl pro detail + kvalita strojku.
Melo by to mit 5ti letou zaruku od Citizen. Uvidim, az to prijde. Objednal jsem ze statu.
Live4Ride Syndicate
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
uz se vidim jak pocitam logaritmy a letecke vzdalenosti