za pořádné zabezpečení taky pěkně zaplatíš a stejně nebudeš mít jistotu obejdou ti všechno ale čim víc toho na autě budeš mít tím lípJosh píše:O GPS nebo GSM jsem taky uvazoval, ale ty svine uz na to maji rusicky....

Moderátor: Dave0401
Pohledej tu. Má tam zajímavé věcičkyfelda píše:hehe taky zjištují pojistku,ale počkám jaké zabezpečení vymyslí Danekchtělo by to nějaký alarm přes mobil...
To je na mě??Jurisek16 píše:Dneska jsem tě víííděl hééhečViděl jsi mě taky ? Dole u zimáku
Naživo fakt krása...kola ...nárazníky...prostě celek hodnotím za
mám kontakt na pána co to udělá za mín + 5110 to je malá položkaMr. Yaris píše:Pohledej tu. Má tam zajímavé věcičkyfelda píše:hehe taky zjištují pojistku,ale počkám jaké zabezpečení vymyslí Danekchtělo by to nějaký alarm přes mobil...
http://www.flajzar.cz/katalog.php?cat=5 ... e&odkud=12
JOOO !!! Minule mě tu Dan sprdnul za to že příspěvky které jsou hned za sebou se necitujíMr. Yaris píše:To je na mě??Jurisek16 píše:Dneska jsem tě víííděl hééhečViděl jsi mě taky ? Dole u zimáku
co to je citace?Daněk je ocasJurisek16 píše:JOOO !!! Minule mě tu Dan sprdnul za to že příspěvky které jsou hned za sebou se necitujíMr. Yaris píše:To je na mě??Jurisek16 píše:Dneska jsem tě víííděl hééhečViděl jsi mě taky ? Dole u zimáku
maš sz-Jakub- píše:není to tak dávno co se tady probíraly fólie na okna a nejlíp co si pamatuju se tady mluvilo (cena/kvalita) o někom z Michálkovic. nemáte někdo kontakt? pls SZ.
Ty jo, tak to jsem tě neviděl. Asi jsem byl zabraný do řízení nebo jsem ještě spalJurisek16 píše:JOOO !!! Minule mě tu Dan sprdnul za to že příspěvky které jsou hned za sebou se necitujíMr. Yaris píše:To je na mě??Jurisek16 píše:Dneska jsem tě víííděl hééhečViděl jsi mě taky ? Dole u zimáku
ještě jsem to viděl u tamanu v jasuremix píše:no vidíš to.. jimmy me nenapadl .. to je na osmistovce ze ? se tam stavim jak prijedu z prace
jo ale ta je na tavení sýrafelda píše:ještě jsem to viděl u tamanu v jasuremix píše:no vidíš to.. jimmy me nenapadl .. to je na osmistovce ze ? se tam stavim jak prijedu z prace
to výjde na stejno bo to stejně *huja lepíwesly.TDI píše:jo ale ta je na tavení sýrafelda píše:ještě jsem to viděl u tamanu v jasuremix píše:no vidíš to.. jimmy me nenapadl .. to je na osmistovce ze ? se tam stavim jak prijedu z prace