<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
mám doma 8850 i účet bych našel ale už není ve 100% stavu. Já jsem ho měl ještě na základce
tatík k němu přišel takříkajíc pod cenou.

Golf V TDI 103Kw

Sehnat bych dokazal, nicmene nepujde o 100% stav. Mobily jsou refurbished, tzn. telo mobilu bylo uz uziovano (proste pouzity mobil), prekrytovane (nemyslim si, ze jde o originalni kryty, jen ten stoji u Nokie pomalu cenu tohoto pristroje), telo vycistene, pripadne opravene. K mobilu jsou dve nove OEM baterky a zrejme i nova nabijecka. Telefon nema cesky firmware.
Ac je na ne 3mesicni zaruka, jakychkoliv vyrizovani ohledne vymeny zbozi se zrikam predem. Dokazu v ramci volneho casu vse vykomunikovat, nicmene na postu s balickama behat nebudu. Zbozi se posila do Hong Kongu. Tam to, tiupl bych, kompletuji male deti, proto je cena samotneho telefonu takova, jaka je. Bohuzel postovne prevysuje samotny telefon.
Ac je na ne 3mesicni zaruka, jakychkoliv vyrizovani ohledne vymeny zbozi se zrikam predem. Dokazu v ramci volneho casu vse vykomunikovat, nicmene na postu s balickama behat nebudu. Zbozi se posila do Hong Kongu. Tam to, tiupl bych, kompletuji male deti, proto je cena samotneho telefonu takova, jaka je. Bohuzel postovne prevysuje samotny telefon.
Live4Ride Syndicate
up upAladin píše:http://cgi.ebay.de/Suzuki-Swift-GTi-GS- ... 286.c0.m14
mohl byste mi někdo kluci prosím poradit? Nebbudou po smrti ty tlumiče? Umíte někdo Německy (vydražit+domluvit poštu sem?) díky mnohokrát!!!
Kdooo u mě bude mít papání v KFC?

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
píše že maj najeto 7tkm... zadní pružiny HR,přední neznámej výrobce,bez účtu
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- F.l.a.n.e.l.
BALI: zatím tě může srát to, že bydlíš tak daleko...
kdyby si bydlel blízko, sralo by tě že longer pořád nikde

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Balimu by stačila CocaCola z KFCF.l.a.n.e.l. píše:BALI: zatím tě může srát to, že bydlíš tak daleko...

jinak... vydražil byste mi je někdo?
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB

- F.l.a.n.e.l.
Bali: prosím povšimněte si že pan aladin mé tvrzení ani nepopřel 
Radim: jestli nejsem chuj, tak jedině Tomoking protože to zasílají jen po D (tam píše). Tzn. že Tomo by to musel ošefovat přes nějakou firmu (nebo jejich firmu která má pobočku v D). vím že to tak jednou psal. Ale taky psal že s Ebay končí
takže těžko říct.

Radim: jestli nejsem chuj, tak jedině Tomoking protože to zasílají jen po D (tam píše). Tzn. že Tomo by to musel ošefovat přes nějakou firmu (nebo jejich firmu která má pobočku v D). vím že to tak jednou psal. Ale taky psal že s Ebay končí

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Michal71717
I když tady většina motorky nemá rádá, ale jsou tady někteří kteří motorky mají.
Zitra 15.30 u Tesca Havirov odjezd nejpozdeji 16.15,vzpomínková vyjíždka pro Honzika,bude to presne rok... www.honzik.rsmoto.eu
Zitra 15.30 u Tesca Havirov odjezd nejpozdeji 16.15,vzpomínková vyjíždka pro Honzika,bude to presne rok... www.honzik.rsmoto.eu
normalni sazba za nejaky nakup na ebayi je 10%
Od byvale bratranecMichal71717 píše:I když tady většina motorky nemá rádá, ale jsou tady někteří kteří motorky mají.

..::užrané quattro::..
smutne ty stránky...Michal71717 píše:I když tady většina motorky nemá rádá, ale jsou tady někteří kteří motorky mají.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jj.. skoda kazdeho zivota (kor tak mladeho) 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Michal71717
Michal: Hlavně nedělejte bordel...

Řek bych, že to nemají v plánu 

- Michal71717
cocacolu v kfc nemaj...Aladin píše:Balimu by stačila CocaCola z KFCF.l.a.n.e.l. píše:BALI: zatím tě může srát to, že bydlíš tak daleko...
kdyby si bydlel blízko, sralo by tě že longer pořád nikde![]()
jinak... vydražil byste mi je někdo?

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ať na vás nepřiletí PČR... nemůžete jen tak uzavřít cestu...Michal71717 píše:Bordel by se dělat neměl(samo může se najít nějaký inteligent) pokud myslíš bordel gumování u renaultu tak v tom případě bordel bude (při gumování bude uzavřena cesta neboj)

- Michal71717
Klucí nemáte někdo na pujceni origo BOV z 1.8T? Chci zkusit jestli pujde dolu spotreba a o kolik, diky.
Naposledy upravil(a) Josh dne 15 říj 2008 07:22, celkem upraveno 1 x.
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
neboj uz nemas nejhorsi spotrebu na lityni... 
Tommek uz te s prehledem strci do kapsy

Tommek uz te s prehledem strci do kapsy

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ni .. 
vrni mu pod kapotou 3,5 V6 benalek

vrni mu pod kapotou 3,5 V6 benalek

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj.. ale urcite se bude chtit pochlubit sam 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
Ohledně dalších případných zájemců na STK.
Než se začne STK vůbec domlouvat, chci 1OOOkč zálohu.
Je to kvůli případných nerozvážných zájemců.
V neděli večer mi napsal Madman, že potřebuje STK na auto (bez auta). Je to asi přes tři lidi tak jsem začal vyřizovat. Chtěl to nejpozději do čtvrtka. řekl jsem že asi pochybuju, že 3 lidi na něho nečekají až si vzpomene a jestli to chce ikdyž to nestihnem do čtvrtka. Chtěl.
Všechno jsem zařizoval, otravoval lidi a dneska ráno když jsem mu napsal že jsem to konečně domluvil, tak mi napsal, že už to nechce.
Chtěl bych mu poděkovat za to že ze mě udělal megaču*áka a já teď budu volat opět těm lidem a omlouvat se a vysvětlovat jim proč už to zase nechci.
(o těch pár kč za telefon mi nejde,ani o čas docela ale prostě díky nějakému debilovi jsem udělal ze sebe debila já a další spolupráce s lidma bude opět obtížnější
)
Jinak adam mi napsal: že čekal že budu naštvaný... ale že by napsal třeba sms hned jak věděl že ji chtít nebude, to ne, páč on nemá na SMSku a stejně bych mu druhý den volal tak proč mi bude psát. řekne mi to až zavolám
no ne ...
shrnutí: asi si změnim nick na: dělejte ze mě ču*aka
Než se začne STK vůbec domlouvat, chci 1OOOkč zálohu.
Je to kvůli případných nerozvážných zájemců.
V neděli večer mi napsal Madman, že potřebuje STK na auto (bez auta). Je to asi přes tři lidi tak jsem začal vyřizovat. Chtěl to nejpozději do čtvrtka. řekl jsem že asi pochybuju, že 3 lidi na něho nečekají až si vzpomene a jestli to chce ikdyž to nestihnem do čtvrtka. Chtěl.
Všechno jsem zařizoval, otravoval lidi a dneska ráno když jsem mu napsal že jsem to konečně domluvil, tak mi napsal, že už to nechce.
Chtěl bych mu poděkovat za to že ze mě udělal megaču*áka a já teď budu volat opět těm lidem a omlouvat se a vysvětlovat jim proč už to zase nechci.
(o těch pár kč za telefon mi nejde,ani o čas docela ale prostě díky nějakému debilovi jsem udělal ze sebe debila já a další spolupráce s lidma bude opět obtížnější

Jinak adam mi napsal: že čekal že budu naštvaný... ale že by napsal třeba sms hned jak věděl že ji chtít nebude, to ne, páč on nemá na SMSku a stejně bych mu druhý den volal tak proč mi bude psát. řekne mi to až zavolám

shrnutí: asi si změnim nick na: dělejte ze mě ču*aka

zajímavé, včera sem se s ním o STK bavil a říkal že mu to děláš a nezmínil se o tom, že by nechtěl, bylo to v 19hod. večer.
u mě problém nebyl, akorát že mi nesvítily parkovačky no
Omega bude možná moje první z deseti aut, se kterým pojedu na legální STK

u mě problém nebyl, akorát že mi nesvítily parkovačky no

Omega bude možná moje první z deseti aut, se kterým pojedu na legální STK

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele: