pěkné drapákygynga píše:A ja jsem jezdil minuli rok na techmax. spokojenost

Moderátor: Dave0401
Pry to mate v havru kruteAladin píše:s koly běžte někam, loni jsem po asi 5 letech vyjel na kolo a hned jsem dostal flastr... PemaR ví
v patek jsem jel přes havířov kolem 16h a docela jsem čuměl od elanu po tesco 4 nehodyF.l.a.n.e.l. píše:hovno kruté, štuby jsou pěšky a místo toho aby aladin 3x šlápnul a zmizel tak jim zastaví... tak co pak po něm chceš, že?
Měří to až na jeden kilometr dle nastavení a může být megatma nebo masakrální mlha a stejně tě to vezmefelda píše:Klucí davejte si pozor v Orlové,docela mě překvapilo že tam večer měří MP,čuměl jsem že jim to fotí i v noci.....
Prostě jsme přijeli do podzemek...no a klasika...každý si zapískal...Pak jsme zaparkovali a začlo focení...přišla ochranka že jsme prý na soukromém pozemku že tam fotit nic nemůžem...no tak si od všech zapsali SPZ což nikdo nechápal pročmax3rx píše:Co se tam dělo?
heh...a nemohl bys nějak zařídit aby to začlo měřit až 50-100metrů za radarem?F.l.a.n.e.l. píše:Měří to až na jeden kilometr dle nastavení a může být megatma nebo masakrální mlha a stejně tě to vezmefelda píše:Klucí davejte si pozor v Orlové,docela mě překvapilo že tam večer měří MP,čuměl jsem že jim to fotí i v noci.....![]()
(co vím tak to maj většinou nastavený na 5O-1OOmetrů)
no blesk mají silný jak cyp se mi uplně auto rozsvítiloF.l.a.n.e.l. píše:Měří to až na jeden kilometr dle nastavení a může být megatma nebo masakrální mlha a stejně tě to vezmefelda píše:Klucí davejte si pozor v Orlové,docela mě překvapilo že tam večer měří MP,čuměl jsem že jim to fotí i v noci.....![]()
(co vím tak to maj většinou nastavený na 5O-1OOmetrů)
Ja sem ho dnes videl poprve a stacilo mi kdyz me malem na rudne sestrelil!F.l.a.n.e.l. píše:už jsem slyšel že vás začly vyhazovat
odjel jsem kvůli jedincům jako byl majitel scirocca, který mě přesvědčil o tom že je pravda co jsem si o něm myslel od první chvile co jsem ho viděl