ty vole to se musí v kopcu v létě potit jak cypdjchrpa píše:1,2 16V, klima

Moderátor: Dave0401
ty vole to se musí v kopcu v létě potit jak cypdjchrpa píše:1,2 16V, klima
a v podpisu: Fiat Palio coupe sportingdjchrpa píše:1,2 16V
= Antivirovy programJosh píše:ten chuj
Doslo mi to, nebojDave0401 píše:= Antivirovy programJosh píše:ten chuj
1,6 u toho možna sporting,ale jinak Fiat Palio 1,2 3dveř. HatchbackDave0401 píše:a v podpisu: Fiat Palio coupe sportingdjchrpa píše:1,2 16V
To mi nejak do hlavy nejde![]()
![]()
Ale italove jsou ponekud zvlastni, no
Z toho máte prdel, ale já už taky málem přeinstalovávalDave0401 píše:Zdenku, ty vzdycky pobavisMr. Yaris píše:Chvíli potrvá než si na to zvyknu, ale půjde to. Byl jsem celkem v pasti jak to nejelo. Už jsem chtěl přeinstalovat comp.
Sporting je stupeň výbavy u fiatů - má to i punto 1,2 16V atd... Má to navíc nějaké mlhovky, hezčí volant, plnou výbavu, plastík pod nárazníky a po bocích a je to. Neznamená to, že je pod kapotou turboDave0401 píše:a v podpisu: Fiat Palio coupe sportingdjchrpa píše:1,2 16V
To mi nejak do hlavy nejde![]()
![]()
Ale italove jsou ponekud zvlastni, no
Až tak mladý kluk už asi nebudu, ale pro 18letou slečnu, pro kterou je to zakoupeno, až dodělá řidičák, je to myslím ideální.Luke_TDI píše:No nic moc to nepojede ale pro madeho kluka pohoda ne ?! rekne mam fiata ve sportingu pico vod abarthu ! Das mega lauf a vsem budes tvrdit ze to je origo jede to jak cyp ale jezdit pomalu bo to jeste nemas plne pod kontrolou
Nebudedjchrpa píše:Až tak mladý kluk už asi nebudu, ale pro 18letou slečnu, pro kterou je to zakoupeno, až dodělá řidičák, je to myslím ideální.Luke_TDI píše:No nic moc to nepojede ale pro madeho kluka pohoda ne ?! rekne mam fiata ve sportingu pico vod abarthu ! Das mega lauf a vsem budes tvrdit ze to je origo jede to jak cyp ale jezdit pomalu bo to jeste nemas plne pod kontrolou
Ostatně, mi se s tím jezdí taky dobře, a hlavně to LPG....., takže si s tím lítám, dokud slečna nedodělá maturitu a řidičák = auto bude odměna odemě, za tu dobu na něm doladím pár detailů. Mezitím šetřím na minimálních nákladech na provoz a rozšiřuju cílovou částku na nákup nového vozu v létě = Audi A6 f dechtu pyčo (koncern, to se vám bude líbit, kluci, co ?)
Takže na vysvětlenou.
Ale bude, A6 si dám taky,ale asi ne ještě teď v létě...Mr. Yaris píše:Nebudedjchrpa píše:Až tak mladý kluk už asi nebudu, ale pro 18letou slečnu, pro kterou je to zakoupeno, až dodělá řidičák, je to myslím ideální.Luke_TDI píše:No nic moc to nepojede ale pro madeho kluka pohoda ne ?! rekne mam fiata ve sportingu pico vod abarthu ! Das mega lauf a vsem budes tvrdit ze to je origo jede to jak cyp ale jezdit pomalu bo to jeste nemas plne pod kontrolou
Ostatně, mi se s tím jezdí taky dobře, a hlavně to LPG....., takže si s tím lítám, dokud slečna nedodělá maturitu a řidičák = auto bude odměna odemě, za tu dobu na něm doladím pár detailů. Mezitím šetřím na minimálních nákladech na provoz a rozšiřuju cílovou částku na nákup nového vozu v létě = Audi A6 f dechtu pyčo (koncern, to se vám bude líbit, kluci, co ?)
Takže na vysvětlenou.
koncern TDI za 90tis = Jo, o necem jinem = o tom, ze se to vali na kazdem rohu, je to dojebane a ma to najete pul milionu - jo a taky je to stare.Dave0401 píše:za 90 tacu si mohl mit koncerna v TDI pyco
a to je o necem jinem