vždyt ja vim celou cestu jsem byl za vama u tesca si mu ratši uhl bo bys ho mel na zadni sedačce
synek ani řidičak
jsme zastavili a on kurva ten v tom passatu byl tak maly že jsem myslel že řidi spolujezdec
gynga píše:vždyt ja vim celou cestu jsem byl za vama u tesca si mu ratši uhl bo bys ho mel na zadni sedačce
synek ani řidičak
jsme zastavili a on kurva ten v tom passatu byl tak maly že jsem myslel že řidi spolujezdec
no jsem si říkal že mi asi vjede do kufru jak jsem viděl ten kouř od gum tak jsem raději uhl na bok,i když by mi to ted nějak nevadilo...
k tomu malý se nevyjadřuji ty ocasi protože mám stavitelnou sedačku
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
sedačka na maximum ješte poštař a furt jsem hadal jestli to jsi ty
Pak jsem tvoje auto potkal ješte na 8čce na slovenske ulici a řidil to nekdo v zimni čepce
ale tak mi vysvětli proč jí máš úplně dole...neříkej že kvůli radarům...heh...úplně vidím tu fotku Sedadlo spolujezdce ...nikdo....sedadlo řidiče...nikdo...rychlost: 150km/h
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše: sice se tomu směju...ale chtěl bych vidět "frajera" co by dělal kdyby najel feldovi do řiti Asi by ten řidičák co ještě nemá pěkně dlouho neviděl
jsme hned po tom jeli k memu baraku a ten chuj vjel předkem na patnik a urval olejovi chladič
gynga píše:sedačka na maximum ješte poštař a furt jsem hadal jestli to jsi ty
Pak jsem tvoje auto potkal ješte na 8čce na slovenske ulici a řidil to nekdo v zimni čepce
jj to jsem byl taky já...o kua jsem myslel že mě nejde vidět
Jurisek16 píše:ale tak mi vysvětli proč jí máš úplně dole...neříkej že kvůli radarům...heh...úplně vidím tu fotku Sedadlo spolujezdce ...nikdo....sedadlo řidiče...nikdo...rychlost: 150km/h
nemám jí pořád uplně dole ale když je dole tak se mi lépe řídí
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Jurisek16 píše: sice se tomu směju...ale chtěl bych vidět "frajera" co by dělal kdyby najel feldovi do řiti Asi by ten řidičák co ještě nemá pěkně dlouho neviděl
jsme hned po tom jeli k memu baraku a ten chuj vjel předkem na patnik a urval olejovi chladič
no ja už čuměl když mě předjel na 6ce jsem si říkal co je to za chuja...a u toho tesca jsem si říkal když jsem viděl že veze asi 15ti letou holčinu,že asi nezná ty http://www...nemysl" onclick="window.open(this.href);return false;ís zaplatis....no a pak jsem dostal sadu že pry par let z5 jsem byl to samé
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
gynga píše:15letou holčičku? to ani nevim koho vezl ja jel totiž za nim
jj měl tam nějakou buchtu,ale vybral si tvrdého soupeře,když jsem jel za ním chvilku tak jsem myslel že ho vcucnu do sání s čím jsi jel ty?jsem žádné ružové kolo neviděl
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Ja si jen vzpomel jak sem jel s dedovou feldou kde ma pod potahem 2 polstare, takze sem si hlavu lamal o strop, koukal mezerou mezi zpetnym zrcatkem a tesnenim. no a pedaly byly neco sileneho.. sem nevedel kam strcit kolena
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Jurisek16 píše:ale tak mi vysvětli proč jí máš úplně dole...neříkej že kvůli radarům...heh...úplně vidím tu fotku Sedadlo spolujezdce ...nikdo....sedadlo řidiče...nikdo...rychlost: 150km/h
nemám jí pořád uplně dole ale když je dole tak se mi lépe řídí
Tak jasné no...když nic nevidíš tak to jde samo jinak na Passata bych si zvykl rychle...fakt se mi s něma moc dobře jezdí...hodně pohodové autí...nevím čím to je...hodně dělá i ten 3ramenný volant...ten se drží fakt luxusně
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
gynga píše:15letou holčičku? to ani nevim koho vezl ja jel totiž za nim
jj měl tam nějakou buchtu,ale vybral si tvrdého soupeře,když jsem jel za ním chvilku tak jsem myslel že ho vcucnu do sání s čím jsi jel ty?jsem žádné ružové kolo neviděl
fiestou 1,6 D to uno koupil od toho co dela u čecha od toho kubi
On prodal to svoje zihadlo ? Jsme se mu chlamali jak cyp s unakem jak odjizdel z roboty a dal tomu knedlik
ohledne motorizace byl jsem dnes na omv a prijela tam bucha audi S8 samo brala plnou
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani