a ktery ty vubec jsi??
Moderátor: Dave0401
pred faceliftem:Josh píše:Najdi nejake pekne a hod link......
no ja si na nej brousim zuby...vymenim zase pulku veci jako na kazdem aute co koupim...hned chipnu na 250ps a co bude dal je jenom ve hvezdach..Josh píše:Nevypada sice spatne, ale ja zustanu urco u koncernu...
norka se zeptej ten auto bez folii nemel a sundaval je tež..se mi zda že jsem mu pomahal ale ani nevimPetulaGD píše:Mate někdo zkušenost čím mýt okna když sou strhnute folie??? ja to zkoušel ředidlem....na <> tak teď okenou to jde,ale pomalu jak cip....ujebal bych se.
se divím že tu ještě nenapíše že jedna S4Oka už ho vylečila až ažJosh píše:Nevypada sice spatne, ale ja zustanu urco u koncernu...
velký omylLuke_TDI píše:150 tisic stocenych pro koncert none problem ale jak vidim u volva jo
jj byla bouraná na levý zadní roh a podle pedálů a volantu několikrát objela zeměkoulim323 píše:nevim ale v A6 tezke kolem 1,6 tuny si predstavuju jiny motor nez 1.8T ktery patri do Oktavky nebo GIV...podle me moc tezke na ten motor...navic jak tady basnil v jakem to je stavu...odstin barvy na zadnim narazniku nesedi..pravy predni svetlomet je novy...resp jiny...
no tak pokud si to dovez z italie co se divíšm323 píše:velký omylLuke_TDI píše:150 tisic stocenych pro koncert none problem ale jak vidim u volva jomoje bývalá Bora a ty peníze co jsem do ní nastrikal jsou toho důkazem
jak velké jsou tam ty Oplaty? kukni na mapu... kolik zlotůvek to tak sežere?wesly.TDI píše:flanelu v PL se platí tzv OplatyDrogove,jedeš, jedeš a naraz jeb.....mytne brany s fotoradarem
no čech já to koupil..upravil a vyměnil kupu věci a udělal z toho auto a pak ještě dalších x 10tek tisíc za opravy a pak už jsem na to neměl náladu a šla na prodejwesly.TDI píše:no tak pokud si to dovez z italie co se divíšm323 píše:velký omylLuke_TDI píše:150 tisic stocenych pro koncert none problem ale jak vidim u volva jomoje bývalá Bora a ty peníze co jsem do ní nastrikal jsou toho důkazem
, italové jen jezdí a servis neznají, jak se to začne kurvit tak pryč s tím
, pak to kupí čech a pospravuje
, no a pokud to dáš dokupy tak s tím pak dlooouho pojezdíš