<<< Off Topic >>>

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
svanco1915
Kontaktovat uživatele:

Re: Off topic II

Příspěvek od svanco1915 »

wesly.TDI píše:nabízeli mi sady od 7300-13000 podle značky a kvality,ted nevím z hlavy co všechno to bylo, ale nej shit co mají v a.d. Veliký a cena 12500 :roll: , a myslím že 1.9 bude mít o něco levnější rozvod jak 2.5 :wink: ale né zas o moc :D
nevim no na tvoje auto mi to ukazuje od 3000 do 8000 max
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Tak ty jsi s tema cenama kapku mimo :D
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

když myslíš :mavani:
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

To Svanco: Tvojí fabku má nějakej hospodskej ze 100navy ? pač jak jezdím z práce tak tam vždycky stojí u nějaké hospy kousek od košťoua ...je to pecka 8) (až na FFF-flek flip flop :D )
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

Jurisek16 píše:To Svanco: Tvojí fabku má nějakej hospodskej ze 100navy ? pač jak jezdím z práce tak tam vždycky stojí u nějaké hospy kousek od košťoua ...je to pecka 8) (až na FFF-flek flip flop :D )
tohle by mělo byt jeho
je to Flip Flop Fabia :D
Přílohy
DSCN0553.JPG
DSCN0553.JPG (49.25 KiB) Zobrazeno 1380 x
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

Jj to je vona :wink: No kukal jsem na ní jak bylo sluníčko a bylo to sám flip flop flek :D Ale když nesvítí sluní..tak to je fakt paráda 8)
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

no flek by měl být na dveřich mělo to jit na opravu a pak se to prodalo
jinak to ušlo
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Stasio píše: tak to ses na tom dobre vlastne zes tenhle vzkaz dostal :D
no tak sem uplně co to je ten mejl,napsal sem na to:Kurva co tooo? a poslal na ten mail....a divej co mi přišlo:
Muj obrázek

Nejdražší láska.
Já jsem dosáhl vám opet tak, aby se náš kontaktní reality.How jste nowdays? Doufám, že se v pohode. I am miss Drahé Ndoye 20 let, jsem student ve všeobecném ošetrovatelství pred neštastné události došlo po mé ceste, která prinesla porážka v mé pedagogické kariéry, ale já jsem doufal, že k dalšímu vzdelávání v mé blízkosti future.I jsem také jediné a dosud vjelo ženatý, moje prírodní barva je spravedlivý ve plet a prumerné výšky, já jsem z Pobreží slonoviny v západní Africe a v soucasné dobe s trvalým pobytem v uprchlickém tábore v Dakaru v Senegalu zde v dusledku obcanské války, která byla v mé zemi bojoval poslední tri roky.

Jméno mého otce byl pozdne Hon.Charles Ndoye, byl reditelem (Charles Vytlacovací Industry, Ltd) v Abidjan federální hlavní mesto Pobreží slonoviny mé zemi, a byl osobním poradcem pro bývalou hlavu státu pred rebely Napadl našem dome jeden brzy ráno zabíjení moje matka a muj otec.

Je mi jen, že je stále naživu nyní pak jsem bežet do blízkosti zeme, kde jsem ted s trvalým pobytem v uprchlickém tábore, nebyla dokoncena do mé vzdelání a potrebuji cloveka, který bude využívat moji otcové majetek a prines mi prostrednictvím v živote,
Chtel bych se dozvedet více o you.Your Výhody a nevýhody, vaše záliby, co deláte v soucasnosti.

I Vám rekne víc o sobe v mém dalším mailem. I zde pripojuje mou fotku pro vás, když jsem, že ne všechny fotogenický, doufám, že byste nevadí. Cekám na ohlasy od vás nejbližší
Drah..

Dearest love.
I am reaching you once again in order to make our contact reality.How are you nowdays? i hope fine. I am miss Precious Ndoye 20 years old, i am undergraduate in general Nursing before unfortunate incident occured along my way which brought setback in my educational career, but i am hoping to further my education in near future.I am also single and haven't gotten married, my natural colour is fair in complexion and of average height, i am from Ivory Coast in West Africa and presently residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of civil war that was fought in my country last three years.

The name of my Late father was Hon.Charles Ndoye,he was the managing director (Charles Extrusion Industry LTD) in Abidjan the federal capital city of Ivory Coast my country,and he was the personal adviser to the former head of state before the rebels attacked our house one early morning killing my mother and my father.

It is only me that is alive now then i have to run to nearby country where i am now residing in the refugee camp,haven't finished up my education and i need a man who will make use of my fathers wealth and get me through in life,
I would like to know more about you.Your likes and dislikes,your hobbies and what you are doing presently.

I will tell you more about myself in my next mail. I attached here my picture for you, though I am not all that photogenic, i hope you wouldn't mind. I wait to hear from you soonest
Precious..

+ foto
kua...nějaka mulatka....to ja chtěl jet za 2roky do USA na dovču....a vyzkušat nějakou černošku :D tak co tototo? taka Beyonce nebo Rihanna by se mi libila.
tohle je asi obchod s černým masem :D
Přílohy
Preciousbaby.JPG
Preciousbaby.JPG (134.91 KiB) Zobrazeno 1356 x
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

svanco1915 píše:když myslíš :mavani:
to bylo na weslyho 8)
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

aha 8)
nějake výbojky budou někdy ? D1S
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

jj mely by byt....jak budou ozvu se ti....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

super ,musím vzít na sklad
popřiadě sada D2S kdyby se naskytla , dej echo
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

Hanizz

Příspěvek od Hanizz »

petula: ... to je nějaká štětka z libimseti :lol:
www.elecig.cz

E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Hanizz píše:petula: ... to je nějaká štětka z libimseti :lol:
nee...to mi přišel nějaky vzkaz na lide.cz a k tomu mail....tak sem na to odepsal jen Kurva co to je,co to ma znamenat...a přišlo mi tohle :D

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommek2604 »

tak mi dneska vyčorovali v Ostravě před robotou auto, tak jezdím potichu, kua ale byl to nějakej slušnej skurwysyn pač mi kabely slušně odpojil a založil je z5 do šuplete. žebrak pobral vše tatranku, ovladač, střeva i kovovej rámeček na rádi no prostě celej komplet. a to sem měl tatrošku schovanou.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.

http://www.zahrady-wojcik.cz/

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Stasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stasio »

Petula: někdo si z tebe dělá regulerní prdel :lol:
jinak s černoškama souhlas 8)
jezdím defenderem

http://www.beskyd.eu/

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

M323: Mel jsi naprostou pravdu ten zasrany dizl se vubec nevyplati. Zacina se mi to sypat :cry: Dneska mi odesel brzdovy spinac kolik tisic to stoji u vas ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Ted zacina na TV NOVA nejlepsi film o motorkach tzv. MUST SEE !!! Neskutecne realisticka a zabavna podivana na krasne zeny a ultra rychle stroje na dvou kolech vsem doporucuji !!! 8)
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

alean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alean »

Luke_TDI píše:M323: Mel jsi naprostou pravdu ten zasrany dizl se vubec nevyplati. Zacina se mi to sypat :cry: Dneska mi odesel brzdovy spinac kolik tisic to stoji u vas ?
normální ceny jsou kolem 200 kaček jak 2 tak 4 vývodový,ani originály nestojí moc.
ale kdybys potřeboval na to půjčku ,něco vymyslíme :lol:
......asi taky pujde diesel z domu když říkáš že se to sype :D

m323

Příspěvek od m323 »

Luke_TDI píše:M323: Mel jsi naprostou pravdu ten zasrany dizl se vubec nevyplati. Zacina se mi to sypat :cry: Dneska mi odesel brzdovy spinac kolik tisic to stoji u vas ?
heh..vidis? ja ti to rikal...dyzl je na picu ted uz to konecne vidis :kissmyass:

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Stasio píše:Petula: někdo si z tebe dělá regulerní prdel :lol:
jinak s černoškama souhlas 8)
ja už čumim co to je....na netu je psane že je to nějaka společnost ktera se snaží dohazovat věkově steine lidi z uprchlickych taboru z afriky....ale kutí to přes net...a pak budou chtit zaplatit cestu pro ni ku mě.už tam nepišu....akorat zkusim jestli mi nepošlou nějake černošky na vyběr....tam napišu že chcu very many ebony :lol:

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

ten plastovej hajzl měním často pokud je černej tak se kazí ted už dělaj nějakej jinej je světlej a i se mi zdá že bude fungovat lépe a déle než rok a půl. maj ho u Staše naproti Orfy tuším že 280 kč. samozřejmně že ORIGO díl koncern.
Naposledy upravil(a) luboT4 dne 16 led 2009 08:39, celkem upraveno 1 x.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Mate pravdu dneska jedu do acek a to zasrane SDI jim tam necham. Jinak vim ze brzdovy spinac vyjde kolem dvou kil ale myslel jsem is ze je to v etce preklep protoze pan znalec M323 motor schaden psal ze vsechno stoji tisicovky a neoplati se to. kazdopadne ho kupovat nebudu to se neoplati brzdovym spinacem to zacina a pak odejde treba zarovka v blinkru a me se do toho nechcou davat uz zadne love :(

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Lubo vim klasicka porucha skocim si pro neho k vranovi ale kdyby nahodou nemel tak frcim do orlove. Snad mi naky chuj nenaparkuje za tech 6km do ( . )

m323

Příspěvek od m323 »

Luke_TDI píše:Mate pravdu dneska jedu do acek a to zasrane SDI jim tam necham. Jinak vim ze brzdovy spinac vyjde kolem dvou kil ale myslel jsem is ze je to v etce preklep protoze pan znalec M323 motor schaden psal ze vsechno stoji tisicovky a neoplati se to. kazdopadne ho kupovat nebudu to se neoplati brzdovym spinacem to zacina a pak odejde treba zarovka v blinkru a me se do toho nechcou davat uz zadne love :(
ten brzdovy spinac ma uplne stejny jak TDi tak i RSo...takze tve narazky jsou tak trochu out :hlazeni

jinak mechanicky 2pinovy do rv 12/2000 mam skladem a cena se da udelat na 140Kc
dale elektricky 4pinovy od rv 01/2001 mam taky skladem a cena stejna...

u Havrana pocitam takovych 250-350Kc

m323

Příspěvek od m323 »

no takze mechanicky u Havrana 650Kc..ted jsem s nima mluvil :D a ma ho dokonce skladem :)
Naposledy upravil(a) m323 dne 16 led 2009 08:54, celkem upraveno 1 x.

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

fakt jo ?! Ja myslel ze to ma jen TDI ze benzin to zjisti z negativniho G. :shock:

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

origo je origo
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

m323

Příspěvek od m323 »

luboT4 píše:origo je origo
jj za 650 super origo :?:

luboT4