Koukal jsem na ibizku a tenhle model uz je pekny. A3 link mi nejde. Ale asi vyckam a poridim GIV ktere jsem vzdycky chtel a budu pokracovat v me rade VW

Moderátor: Dave0401
a co bys chtěl slavit?Luke_TDI píše:kua tri tacy a ani jsme to neoslavili
Luke_TDI píše:ja vim ale kazdy tu dava dycky milion smajlu te parby a tak ja ja si vsimnul az tednjn holt nejsemn takovy spamer jako DEJV
copak?Josh píše:
celica byla i tehda peklo jeste pred prestavbou, to sem jeste jezdil na kole cumet k feldovi ke garazi jak kuti felduJurisek16 píše:Doufám že to peklo na kolech někdy uslyšímtřeba jeho celicu jsem vůbec nikdy neviděl ani neslyšel
JJ, Romek už není žádný mladík, to je pravdaremix píše:celica byla i tehda peklo jeste pred prestavbou, to sem jeste jezdil na kole cumet k feldovi ke garazi jak kuti felduJurisek16 píše:Doufám že to peklo na kolech někdy uslyšímtřeba jeho celicu jsem vůbec nikdy neviděl ani neslyšel
to uz je doba
Tak ho nech vyleštit...a pak se mi ozvi a stříkne se střed do černa...k autu by to ladilo parádněKoňas píše:pravě uvažuju o tom ale přinejmenšim by to chtělo lepštěny limec pak bych dokutil prostředek
Jurisek16 píše:Tak ho nech vyleštit...a pak se mi ozvi a stříkne se střed do černa...k autu by to ladilo parádněKoňas píše:pravě uvažuju o tom ale přinejmenšim by to chtělo lepštěny limec pak bych dokutil prostředek![]()