<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
Joshi: KLIK
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
looooool to je lepsi jak totok 
http://www.utfg.net/?s=nastaveni-IP-kamery" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.utfg.net/?s=nastaveni-IP-kamery" onclick="window.open(this.href);return false;
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
nechce se mi cist.......nima casu......ja jen jestli nema nekdo zkusenosti....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Ani poladena 1,8T s kterou mas zkusenosti nebude dobra? Chces to auto na zavodeni nebo jezdeni? To mi uniklo...Udelej A3 1,8T polad to na S3 a cajk neDave0401 píše:no mam strach, ze na ten motor je to uz moc velke a tezke...
je to skoro 200kg tezsi nez octa a vetsi

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
ne.. ja prave nechci auto na zavodeni, ale kdyz uz to nema byt zavodnik, tak chci aby to bylo pohodlne a prostorne... (asi starnu
)
a do velkeho auta je vhodne TDI diky kroutaku, sice to neni zadny pozitek, ale aspon to neni treba vytacet a docela obstojne se to hybe

a do velkeho auta je vhodne TDI diky kroutaku, sice to neni zadny pozitek, ale aspon to neni treba vytacet a docela obstojne se to hybe

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Další nafta patří do kamen, co skončí v dízlu 

hele.. ja jsem nikdy nebyl proti nafte v velkych autech... 
ale pozitek z jizdy je v benzinu uplne o necem jinem...
sam to musis vedet moc dobre

ale pozitek z jizdy je v benzinu uplne o necem jinem...

sam to musis vedet moc dobre

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kua taky jsem chtěl stříbrného GV v benzínu a skončil jsem u černého TDi 

Tak kdybych kupoval nějaké auto na piczoviny, tak jasně benzín (na nic jiného se taky nehodí
) ale jinak jedině nafta, už to došlo i mamlasům v audi a udělali TT v ropě 

alean: osud k tobě byl milosrdný 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Loool co nam tu lzes ! tak rok zpet tu kazdou chvili byla diskuze ze nafta je napicu jedine benzin a ja s feldou ze je benzin na picu jedine nafta a ty nam tu ted budes tvrdit opak jo ?!Dave0401 píše:hele.. ja jsem nikdy nebyl proti nafte v velkych autech...![]()

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jo preferuji benzin.. a vzdycky ho preferovat budu...
... druhym dechem ale dodavam, naftu neodsuzuji...
... druhym dechem ale dodavam, naftu neodsuzuji...

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dejve už jsi teda něco koupil novýho jak tu byl ten topic?
dneska jsem při obědě zašel tady do auto in a našel nabídku skvělou,porsche cayene turbo, v žlutý kůži, na libozních kolech,se všim všudy a rok 2004 a to vše za 750tis,to docela spadlo,původně to mohlo stát tak 2,5míle
dneska jsem při obědě zašel tady do auto in a našel nabídku skvělou,porsche cayene turbo, v žlutý kůži, na libozních kolech,se všim všudy a rok 2004 a to vše za 750tis,to docela spadlo,původně to mohlo stát tak 2,5míle

Jak jsem byl v Plzni pro audinu,tak tam v bazaru stála carera,málem jsem si učurknul...marně jsem prodejce lámal at mi ji za 200 pustí
říkal že když dám ještě 500 navrh tak mi ji nechá
vydřiduch 

www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
me se dejve zda ze bys mel vzit toho superba jestli je OK. poladit lehce exterier a pridat mu par desitek kw a Nm a bude to luxus reditelska kara a jeste k tomu krasne cerna. 18" a pohodka
A cenove se asi vlezes ne
a kdyz to budes chtit prodat tak na tom asi moc neztratis...

Změna je život...
na S-bazaru je Superb černej za 2 kila.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- Michal71717
Nechcete někdo modré ledky??? vzal bych balení 200 kusů, 110 potřebuju já, 50 by vzal gynga takže je ještě 40 volných po 1,5kč jedna, může se doobjednat i odpory 0,2kč
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
aaa gynga bude delat LEDneony 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Michal71717
na neony jich potřebuje 110

""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
ja bych si dejva dokazal představit v http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6828704" onclick="window.open(this.href);return false; , da se v pěkne vybavě sehnat za levnější penize....a černy by vubec nebyl špatny...vypada to hodně dravě to auto 
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
Mazda 6 ano, ale né 2,3. Tohle není moc povedený motor. Spíš 2,0.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
jj...nějakeho dvoulitra v černe barvěMr. Yaris píše:Mazda 6 ano, ale né 2,3. Tohle není moc povedený motor. Spíš 2,0.

Kamarád má tu 6 Speed us verzi a jede to panečku pěkně 

me se libi i ta modra... kdyz je auto nalestene, tak to je krasna barva
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6703591" onclick="window.open(this.href);return false;

..:: MB C-Klasse ::..
a taky má u sebe kartičku, která když se vzdálí od auta na 50m, tak auto nikdo nenastartuje, i když tam jsou klíčky 

jojo....ty mazdy nejsou vubec špatné,vzhledově se mi dost libí

ale černa se mi libi nejvíc...i když modra tež není špatne...soused ji ma na docela pěknych kolech
tohle sou dvě kundy

ale černa se mi libi nejvíc...i když modra tež není špatne...soused ji ma na docela pěknych kolech

tohle sou dvě kundy

- Přílohy
-
- mazda 6.jpg (73.46 KiB) Zobrazeno 901 x
v lutyni taky na paprskových kolechgynga píše:V karvine jezdííá černaaa nizko a v tom ta blonckaa
nejsem moc fanda šikmookých auta,ale ta mazda je opravdu podařená.
prostě modelová řada 6 se všem automobilkám povedla... audi A6, bmw 6, mazda 6, passat b6, golf vr6 

www.elecig.cz