Mohli jsme pokecat...byla nuda
Moderátor: Dave0401
No ale tak aspon ses zase v necem svezl a si zase o neco chytrejsiDave0401 píše:synku jak prijizdel, normalne mi zahucelo v klade...![]()
ale jak zaparkoval vedle me, razem me to preslo... bohuzel
nebo na fajnou A6 podle tvých představ máš odložený možná malý balík, ja osobně za 200 byku bych se díval spíše po superbechDave0401 píše:jo, ze u nas neco fajneho koupit je nadlidsky vykon
jj v superbu i A6 dneska jezdí kde kdo,protože ty auta extremně spadly na ceně.Myslím,že než by dneska někdo dal 150 za ochcávku tak radší připlatí a koupí superba za 190.Když ja před dvěma roky kupoval oktu za 200 tak superbu ani A6 v te době moc pod 300 nebylo,A6 bylo sice více,starší ročníky ale za 200 ani náhodou.A pokud bych měl dneska 200 tak superb TDI 96kw by byla jasná volbaDave0401 píše:cert vi v cem ja nakonec skoncim, ale superb neni nejak muj horky favorit, musela by to bytz hooodne vyhodna koupeabych o tom zacal uvazovat...
tech superbu si zacalo kupovat v posledni dobe nejak moc lidi, mi tak prijde
remix píše:jj i A6 ma hodne lidi.. stejne jako golfu.. to uz radsi tu A4 avant, narazniky z RS4 nejake kolca a supr wagen
viz. fotky aut![]()
Bych řekl, že třídvířko nebude zrovna to pravé ořechové co Dave chce...-Jakub- píše:A co A3 TDI quattro? Přesně na chlup stejnou+chip má bratránek a super svezeníčko
(neříkám že je to dobrá nabídka, ale jako ukázka)
http://auto.bazos.cz/inzerat/2894550/Pr ... UATTRO.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Njn ale kočárek tam dám uplně v klidu, takže to vůbec neřeším a když potřebuju, tak vemu jiné vozidlo...-Jakub- píše:to říká ten co má malé děcko a Mk3 v třídvířku
vím že na Torsen to nemá, ale prostě to tyhle auta mají no, zas to pak nežere v létěJá když jedu s Quattren tam mám vždy vynuté ty elektronické protiprokluzové berličky a srandy kopec