říká se do -35 nomodry.neon píše:Kurnik, zacina tu byt moda flexy
Jinak do 40mm je to pry bez problemu, pak uz jde podvozek casem do ...

ale pokud to chceš opravdu snížit tak asi jedině štelovak nebo flexa

Moderátor: Dave0401
říká se do -35 nomodry.neon píše:Kurnik, zacina tu byt moda flexy
Jinak do 40mm je to pry bez problemu, pak uz jde podvozek casem do ...
kufa tyzje můj člověk. to jim jdi napsat do projektů. tam každý chytrák radí at koupím na rapida podvozek za 16. ujeli kufa. to kupim raději VRentoMotor píše:je to auto,ktere najede 1tkm rocne,tam me moc netrapi nejaky stav podvozku. chtel bych to polozit co nevic,uvazuju te bych zkratil i pisty tlumice. je treba?
v každé práci najdeš fajn lidi i čuráky. pčr je největší firma v čr která má 4O OOO zaměstnanců, tak tam ten podíl je větší. ale je to u každé firmy stejnéG3-Lower píše:Fajne je jak vidi u auta pred sebou hned jeho rychlostPodle clanku to vypadalo ze to jsou mozna i normalni lidi ne naci buzici touzici po pokutach....snad to neni jen kvuli tomu redaktorovi v zadnich sedackach
kujwa rano jsem ty čuráky vzpomínal a v poledne mě už braliF.l.a.n.e.l. píše:v každé práci najdeš fajn lidi i čuráky. pčr je největší firma v čr která má 4O OOO zaměstnanců, tak tam ten podíl je větší. ale je to u každé firmy stejnéG3-Lower píše:Fajne je jak vidi u auta pred sebou hned jeho rychlostPodle clanku to vypadalo ze to jsou mozna i normalni lidi ne naci buzici touzici po pokutach....snad to neni jen kvuli tomu redaktorovi v zadnich sedackach
všechno se vleze. nebojremix píše:to chci videt kam se ti to vleze... nejhorsi u shade je vyfuk, tam neni misto na nic
Tak na to jsem zvědavý...kdyžtak se pokusím o nový rekord který budou tolerovatLuke_TDI píše:slysel jsem uz pred tim ze trebas 150 na dalnici pokud je rovny prehledny usek a dobre podminky tak jsou ochotni tolerovat
CíííťoJosh píše:REMIX a MRDMAN jsou nejvetsi ocasi co jsem kdy zazil![]()
![]()
EDIT: ted se divam ze i juris