Chlapci, jestli si někdy koupíte Daihatsu Cuore a budete potřebovat vyměnit spojku, tak to raději prodejte Bráchu jsem 3x chytal s kanistrem, jak šel pro benzín, že to prý zapálí
Všecko je super, ale spojka je masakr. Ranní nadšení vystřídala krutá realita. První pohled a komentář typu " To je fous, za dvě hoďky to máme hotové, stačí vytáhnout baterku a uděláme si místo" No a pak následoval rám zespod motoru, pak chladič a nakonec celý motor
jen tak dotaz nevíte kde by se dalo najít něco o nehodách v Polsku? známý měl 29 nebo 30 května smrtelnou nehodu. Kamionu se odpojil návěs a vybočil z cesty. Celou dobu to hledám ale ani pořádně nevím jak se řekne nehoda
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Rok dva zpet sem cetl mozna i tady na TF ale hlavne na motorkarich.cz (myslim) ze se ztratil nejaky motorkar ktery se byl projet na nejake nove (ne zrovna levne) pujcene masine a uz se nevratil, nikdo ho pak uz nikde nevidel ani nenasel , hledalo ho dost lidi.. to tema sem sledoval zajimalo me jak to dopadne, ale uz to nemuzu najit.. nevite o tom nekdo neco ?