Passi Variant Styling....
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Golf je fuč...co bude následovat?
no jo no. aby se felda nepřidal 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
jak jinačSly píše:Hlavne ze koncern
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
dobrá volba...tak ať majiteli slouží...mě se ty starší auta líběj víc jak ty dnešní ...nevím čím to je ale bylo z nich vidět kus práce a kvality, gó ru Passatu Variant B3. prostě bomba auto když je v super stavu.
VW PASSAT B5
taky gratuluju a at slouží!!
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik cekam na nejake spy photos a furt nic dano asi jezdi a nikde nestavi nikomu se neukazuje tajnustkar jeden 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
dane pokd si ho koupil velka gratlace.at slouzi
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
no Dan je ted v praci, jako ja.. tak urcite poreferuje....
jinak uz jsem videl passika na vlastni bulvy... a hosi... masirka uz ted...

jinak uz jsem videl passika na vlastni bulvy... a hosi... masirka uz ted...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kuva tady se to resi.....hehe. 
Passi je doma...
Prvni dojmy.... uz z fotek jsem byl dost nadseny a skutecnost je jeste lepsi. na to, ze auto ma sport podvozek a je proklate nizko (zn. nevim, zrejme to bude nejakej JOM), tak je neskutecne pohodlne, a pritom sedi jak pribite. nikde nic nevrze, netriska, motor slape potichoucku, proste je v super stavu. ma to sice jen 90 poniku, ale jede moc pekne. na D1 jsem zkousel co da a ukazal tachometrovejch 200km/h. neni to zadny zavodnik a trva mu nez se rozkutali, ale to pohodli....
velkou radost mam i z interieru....je cely v cerne kuzi ( zachovale), el. okna vsechny, el. sibr, vyskove stavitelne obe sedadla... a ten prostor
Asi uz starnu...
foto bude az jindy, prijel jsem pozde a ted jsem v praci. snad ndes neco vyfotim.
Passi je doma...
Prvni dojmy.... uz z fotek jsem byl dost nadseny a skutecnost je jeste lepsi. na to, ze auto ma sport podvozek a je proklate nizko (zn. nevim, zrejme to bude nejakej JOM), tak je neskutecne pohodlne, a pritom sedi jak pribite. nikde nic nevrze, netriska, motor slape potichoucku, proste je v super stavu. ma to sice jen 90 poniku, ale jede moc pekne. na D1 jsem zkousel co da a ukazal tachometrovejch 200km/h. neni to zadny zavodnik a trva mu nez se rozkutali, ale to pohodli....
velkou radost mam i z interieru....je cely v cerne kuzi ( zachovale), el. okna vsechny, el. sibr, vyskove stavitelne obe sedadla... a ten prostor
Asi uz starnu...
foto bude az jindy, prijel jsem pozde a ted jsem v praci. snad ndes neco vyfotim.
dane, jen nechapu ty cinske nudle na limcich

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no ja je tam nedal.....
to je mi jasne.. 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
uz jsem strhnul ten predni pruh na okne....s tim se fakt nedalo jet. nalepky z kol pujdou taky.... 
a jedna perlicka....v malem TP je krasny cernym tucnym napsano: Zatemňovací fólie
a ve velkem jspu napsana 9x16 kola....borec s lisackym usmevem rikal, ze kdyz mas zname tak jde vse
a jedna perlicka....v malem TP je krasny cernym tucnym napsano: Zatemňovací fólie
a ve velkem jspu napsana 9x16 kola....borec s lisackym usmevem rikal, ze kdyz mas zname tak jde vse
- F.l.a.n.e.l.
někdo známé mít nemusí a jde to taky. každopádně je málo lidí, kteří to přepíšou jen tak 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
he heč he heč a já viděl auto jako první! a je fakt pěkné...jede krásně, prostor jak v obýváku, pěkně v kurce, sedadlo jsem měl vzadu a Viki seděl za mnou a měl dost místa. Takže ať slouží Dane...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Re: Golf je fuč...New car je doma
jojo dane velke auta v kuzi sou paradni .preju hodne stastnech kilometru a at ti auto dela radost.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
Tak ted tady byl Danek s Dejvem (šichtaci jak sfina
) ukazat pasika.....je to pecka!!Zachovaly krasavec!! Svezl me v tom a musim potvrdit Dankova slova.....sedi jak pribite, pritom to je pohodlne jak cyp......oproti te motokare co mel predtim 
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jj byli jsme na skok u joshe...
Passi je paradni!!! na to stari je v TOP stavu a kazdopadne Danek udelal jen dobre..

Passi je paradni!!! na to stari je v TOP stavu a kazdopadne Danek udelal jen dobre..
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj avatar chce zmenu
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI