5dni i s prevodem penez....
Moderátor: Dave0401
Dan píše:jakou? ze vypadaly hnusne....![]()
5dni i s prevodem penez....
nenech se vytočit nové je nové a tobě to vydrží hodně hodně dlouho.Dan píše:ja z nich strach nemam, vypadaji moc pekne oproti treba nankanng...
on už ho prodalDan píše:R
ty moje puvodni jeste viking je prohani na certovi
teda prohanel
můžu se jen zeptat jak podložka "funguje" ? resp mě zajímá jak přesně tam patří ten kousek co máš vedle.. není to rejpání nebo zpochybňování,ale nějak mi to nejde pochopit jak to je. díky
zadnej dratek neupadl....prehodil jsem vybojku z druhe strany a svitilo to, vybojka je mrtva.luboT4 píše:spíš bude problém jinde než ve výbojce. třeba ti jen upadl drátek .
podlozky neni treba vyvazovat...jsou priliz blizko osy a navic lehoucke.Aladin píše:musí být docela složité takovou podložku vyvážit![]()
smekám
presne jak pise hanus. ten excentr resi prekryvajici se diry. z jedne strany je steft na roztec 4x100 a z druhe dira na 5x112.Hanuš píše:Dan - tak ta podlozka je paradne vykucenaAle tez nebude nijak levna,ze? Jestli to je tvuj napad na vyrobu te podlozky, tak kloubok dolu
![]()
Luke - aspon ja z fotky predpokladam, ze ta "vlozka" se strci do podlozky a zasroubuje se do "diry na roztec 4x100" a z jeji druhe vrchni strany se do ni zasroubuje disk o rozteci 5x112. Bo kdyby se to delalo primo natvrdo do podlozky tak ty diry se prekrizi. tak to chapu ja. doufam, ze Dan nam rekne, jak to je