Byl jsem, viděl jsem, hned před branou mi zkontrolovali kufr (ted nevim jestly slo o drogy nebo nelegalni pristehovalce)...jel jsem az ve dve takze bez front a v klidku.
Pár aut se mi libilo, ale nejvíc Trabi, neveril bych ze se z neho dá udelat neco tak pekneho a pritom jednoducheho.
jo jeste dotaz když koukam na rez na felde a na tom polu tak to vypada, ze jim to v Polandu koroduje jinou barvou...čím to je???
co na tom nechapeš? proste si ve třide do 1,6 a si na 22.miste
jop ja vim to mi je jasne umim cist ale poklud vim tak vsede jinde te posila do kategorie vejs jen turbo, wankel , kompresor, nitro ale ne pohon 4x4 to jen maji neco extra v koprivnici uz se tesim na vlnobiti v trincui tam jsou normalni a pojedu do 1,4
Jinak pokud vím já tak všude jinde je na turbo koeficient 1,7 taže bys měl jet kategorii do 2000ccm
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
gynga píše:co na tom nechapeš? proste si ve třide do 1,6 a si na 22.miste
jop ja vim to mi je jasne umim cist ale poklud vim tak vsede jinde te posila do kategorie vejs jen turbo, wankel , kompresor, nitro ale ne pohon 4x4 to jen maji neco extra v koprivnici uz se tesim na vlnobiti v trincui tam jsou normalni a pojedu do 1,4
Jinak pokud vím já tak všude jinde je na turbo koeficient 1,7 taže bys měl jet kategorii do 2000ccm
Na srazík jsem dorazil kolem 3 hodin , díky zabouchnutým klíčům hned při příjezdu na sraz
(nasledovalo shánění klíčů atd )... VELKE DIKY BADYSOVI !!!!
Potkal jsem akorát ozzyho , který mě neregistroval , asi se styděl zdravit někoho kdo nejel v tjůning vozě
Pak jsme to rychle prošli a pá pá .
Takže se to moc nevydařilo .... ALe dle fotos koukám že i good kousky byli k vidění....
FilipGTti píše:
on v tom ale má obyč 1,3 bezturbo
aha aha...tak to je jiná
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Deliquente píše:Na srazík jsem dorazil kolem 3 hodin , díky zabouchnutým klíčům hned při příjezdu na sraz
Potkal jsem akorát ozzyho , který mě neregistroval , asi se styděl zdravit někoho kdo nejel v tjůning vozě
Takže se to moc nevydařilo .... ALe dle fotos koukám že i good kousky byli k vidění....
Nemám tjůůůnink vůz.. není plast není tjuuunink
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Deliquente píše:Na srazík jsem dorazil kolem 3 hodin , díky zabouchnutým klíčům hned při příjezdu na sraz
Nemám tjůůůnink vůz.. není plast není tjuuunink
Já to věděl... ještě ,že jsem si ty plasty objednal už v zimě
Budu mít tjůning khár !