já se normálně zeptal a čekal jsme normální odpověd, tu jsem dostal jen d Vyviho - 3x.. btw nevidím že by někde vybuchnul, jakovýbuch považuju když někdo někoho jiného nazve vocasem nebo ho jinak uráží v odpovědi na normální otázku
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
já se normálně zeptal a čekal jsme normální odpověd, tu jsem dostal jen d Vyviho - 3x.. btw nevidím že by někde vybuchnul, jakovýbuch považuju když někdo někoho jiného nazve vocasem nebo ho jinak uráží v odpovědi na normální otázku
khamo vocasi tu jsou uplně všichni
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Dave0401 píše:romane, to jsem chtel napsat od doby jedne povedene scenky ... ocas osumnacet kamo atd.. to tu je na beznem poradku..
a vocas ocas nebo jakkoli to neni urazka
a strazka s volem... to je metafora
sorry ja to jako urážku beru, jinej kraj jinej mrav.. tuhle sem slyšel že "kokot" taky není v nekterejch kruzích urážka..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
..bohužel po nekolika návštevách ostravy uznávám že na to nemám
meli byste si sorvnat zemepis, okres Ostrava je proste plnej ostraváku, lidskou povahu neutne z metru na metr konec katastrálního uzemí...
proste jste ostraváci možná víc než já jsem příbramák:D
Idaho napsal: "Nemám chut ani zájem tu pročítat nekolik stránek tuzingovejch plku pár blbečku co si mylsej že sežrali celou modrost světa a buhví jaký jsou machři"
já jsem do tématu přispíval taky takže se mě dotklo že mě nazýváš blbečkem...já ti nic špatného nenapsal...ale asi si myslíš že jsi něco víc tak tě v tom nechám...
Našledanou
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:Idaho napsal: "Nemám chut ani zájem tu pročítat nekolik stránek tuzingovejch plku pár blbečku co si mylsej že sežrali celou modrost světa a buhví jaký jsou machři"
já jsem do tématu přispíval taky takže se mě dotklo že mě nazýváš blbečkem...já ti nic špatného nenapsal...ale asi si myslíš že jsi něco víc tak tě v tom nechám...
Našledanou
se neposer..
joke soryy byl sem vytočenej a psal jsem to smeřujíc na ty co po mě tak vyjeli, omlouvám se jestli jsem se dotkl zrovna tebe...
já se normálně zeptal a čekal jsme normální odpověd, tu jsem dostal jen od Vyviho - 3x.. btw nevidím že by někde vybuchnul, jakovýbuch považuju když někdo někoho jiného nazve vocasem nebo ho jinak uráží v odpovědi na normální otázku [/quote
to jsem si zase toho procetl.. zajimave informace
Idaho - treba ja se za Ostravaka nepovazuji,tak nehazej vsechny do jednoho pytle... kdyz uz, tak jsem synek tu ztela, bo tu se gada jinac nez v Ostrave ..ale pšonek taky nejsem
joke soryy byl sem vytočenej a psal jsem to smeřujíc na ty co po mě tak vyjeli, omlouvám se jestli jsem se dotkl zrovna tebe...
neposeru
dotknout si se mě nedotkl, protože tě neznám...jsem chtěl jen něco napsat...honím příspěvky
ne v klidu...taky někdy nechápu jak se mezi sebou baví "čecháčci", kdyby psali spisovně oni i my tak by nešlo poznat kdo je odkud...a bylo by to v pohodě...nás by prozradili ti ocasi...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů