Stvalo me ze jsem za jizdy neslysel motor tak jsem mu dneska pomohl
Pry je to ladeny vyfuk a vsude vzdycky pisou ze je vyrobeny primo na dany typ motocyklu
Myslim ze kdybych dal nerez trubku bez niceho tak to bude fungavat uplne stejne. Ale zas na GSu yoshimuru nema kazdy ilustracni -->sound<--
PS: pridalo to 68koni a 17Nm kroutaku
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Danek, hlavne po me nechtej, at ti to dovezu ze statu. Uz po me jeden nejmenovany clen fora zadal kybl barvy a karburator do auta, z cehoz jsem se malem poskladal pod stul. Kdyby slo o drazbu, ale obchod s barvama jsem mel vyhledat sam v blizkosti sveho bydliste.
Tak ted jsem dojel domu a musim rict ze to zvuci krasne alespon pro me a i pritelkyne rekla ze ted to konecne vypada ze jede motorka Jinak dano ozvi se na icq jeste je sance
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jo a Sly abych byl uprimny chtel jsem ti napsat jestli by jsi mi nedovezl z usa yoshimuru ale pak mi doslo ze by byl asi problem to tahnout letadlem tak jsem od toho upustil a hlavne by ses mi asi vysmal a poslal do
Luke> Byl bys asi 138. v poradi, kdo neco chce. Proste to bohuzel neni realne. Prijel jsem tady pracovat a volny cas bych rad travil jinym zpusobem, nez drazenim veci a naslednym prenasenim baliku z prace na postu a posilanim do CR.
Bohuzel jsem musel odmitnout i dobre kamarady, za coz se omlouvam. Kdybych nebyl pracovne a nemel spousty povinnosti, vynalozil bych vic usili a vyhovel alespon nejblizsim.
Sly píše:Luke> Byl bys asi 138. v poradi, kdo neco chce. Proste to bohuzel neni realne. Prijel jsem tady pracovat a volny cas bych rad travil jinym zpusobem, nez drazenim veci a naslednym prenasenim baliku z prace na postu a posilanim do CR.
Bohuzel jsem musel odmitnout i dobre kamarady, za coz se omlouvam. Kdybych nebyl pracovne a nemel spousty povinnosti, vynalozil bych vic usili a vyhovel alespon nejblizsim.
ty slymak neni tam nejaka NSX za par korun? za bys mi ji pribalil do kontejneru
tak co, jak se trefili v lakovne? je to dle tvych predstav?
Jinak nemuzu si pomoct, ale ten kufr bez znaku se mi nejak nezda ... mozna to dela ta fotka z toho zvlastniho uhlu ale proste mu prijde, ze tam neco chybi...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI