mno ani ne-e..to by byl mailant kdybych to chtěl v kůži..
A látky by nebyla o moc levnější...
Taky mám v merku látkové z CRX..ty bych přečalounil doma ..stačil by jen prostřední pruh hehe
JouiCZ píše:Takt o rád slyším..neozvals e už pěkně dlouho..ani jsem ho neviděl na nějakem tom našem srazíku ..
Ale jsem zvědav..
stejne nema ani vasi nalepku a to jeho auto vidim kazdy den. Ta zmena nebude az nejak bombasticka.. ale pro neho je to velky krok vpred. Ale to uz vam musi rict on sam, az k vam nekdy zase zavita
JouiCZ píše:Takt o rád slyším..neozvals e už pěkně dlouho..ani jsem ho neviděl na nějakem tom našem srazíku ..
Ale jsem zvědav..
stejne nema ani vasi nalepku a to jeho auto vidim kazdy den. Ta zmena nebude az nejak bombasticka.. ale pro neho je to velky krok vpred. Ale to uz vam musi rict on sam, az k vam nekdy zase zavita
nálepku jsme si museli každý koupit sám..jinak teď máme nowé logo,takže se to bude přelepovat..nechtěl starou,že počká na nowou ..tak teď všichni čekáme až se vyrobí
Uvidíme snad se rozluštění stane 10.3 což je náš interní sraz TTH,u teska 10.3 sobota v 15:00..
Tak pokud alespoň někdo jiný chce se stavit,tak nechť tak udělá..nebudeme nikdo proti
JouiCZ píše:Uvidíme snad se rozluštění stane 10.3 což je náš interní sraz TTH,u teska 10.3 sobota v 15:00..
Tak pokud alespoň někdo jiný chce se stavit,tak nechť tak udělá..nebudeme nikdo proti
Uvidim, mozna ze se ukazu daleko to nemam.. ale nevim, jestli uvidite rozlusteni od tichace.. si dovolim tvrdit ze jeste ne.Nejaky den to jeste potrva
JouiCZ píše:Uvidíme snad se rozluštění stane 10.3 což je náš interní sraz TTH,u teska 10.3 sobota v 15:00..
Uvidim, mozna ze se ukazu daleko to nemam.. ale nevim, jestli uvidite rozlusteni od tichace.. si dovolim tvrdit ze jeste ne.Nejaky den to jeste potrva
pokud tam pojede někdo známej tak beru foťák a přijel bych s ním
V-Y-V-I píše:Je tady jedna s úprvaou Catano,to je ona?
Catano nema. Ma plasty od riegeru ale catano urcite ne. Vzdyt jsem fotky na ukazku jeho calibry ukazal ve tvoji a flanelove cimre v lete...jeste by to tam melo byt
Jak říkám,ty o koze a já o voze.....
Každý kdo jen torchu kouká kolem sebe ví,že v Havířově je ještě jedna rudá Cali s úpravou Catano a velkým křídlem v zdau s čirou optikou
Hanuš píše:JouiCZ - jak jsi v sekci Ostrava psal o te cervene Calibre s bodykitem z Havru.. vim pouze o 1 kousku = plasty Rieger a tu vlastni bracha od tichace
Heeej j8 ji chci do teamu ..hehe ale tak snad se k nám přidá,až budeme vypadat solidně...stačilo by kdyby přijela jen jako host
Jinak snad se bavíme o té samé,čebrené co má rozšířený zadek,čirá vpředu zadu,vzadu 2 vyfuky(myslím že sonic)
V-Y-V-I píše:Jak říkám,ty o koze a já o voze.....
Každý kdo jen torchu kouká kolem sebe ví,že v Havířově je ještě jedna rudá Cali s úpravou Catano a velkým křídlem v zdau s čirou optikou
Vypadá mohutně..zvuk nic moc..ale většinou jsem jí viděl u myčky pod kopcem,nebo u shelu pod kopcem..jde jí málo vidět..ale dlouho jí má stejnou..ale jako celek pěkný
Vypadá mohutně..zvuk nic moc..ale většinou jsem jí viděl u myčky pod kopcem,nebo u shelu pod kopcem..jde jí málo vidět..ale dlouho jí má stejnou..ale jako celek pěkný