= TTH on line =
Moderátor: Dave0401
Re: = TTH on line =
kola mu i sedi, ale je vysokej....
- F.l.a.n.e.l.
Toho mustanga má kámoš jsem zjistil 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

chudak moped...
bílého Rapida od Tj., Opla jakého? Omegu (weiss?!)
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
jj, to je Weiss, teď má omegu...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre

das Auto
nevím neviděl jsem
..jinak jsme tu viděl jednoho golfy.Byl tmavě šedý celkem pěkné zrcátka,ale měl to zmršený M3 stříbrnýmy zrcátky..mno sem mu měl chuť říct,že to má pěkný,ale ty zrcátka ať si hnedle vymění že to je děs
ale byla jich převaha,tak jsem to raději nepruboval
..
Jó v Havířově se mě ještě líbí ten Seat leon..žlutý s červenýma vynylama..stává vždy blízko zastávky u na světelné před busákem..má ale divný zvuk a jezdí s ním pekelně rychle po městě

Jó v Havířově se mě ještě líbí ten Seat leon..žlutý s červenýma vynylama..stává vždy blízko zastávky u na světelné před busákem..má ale divný zvuk a jezdí s ním pekelně rychle po městě

Co se ti na tom zvuku nelíbí, pěkně mu sičí turbo, na to že to je nafťák...JouiCZ píše:nevím neviděl jsem..jinak jsme tu viděl jednoho golfy.Byl tmavě šedý celkem pěkné zrcátka,ale měl to zmršený M3 stříbrnýmy zrcátky..mno sem mu měl chuť říct,že to má pěkný,ale ty zrcátka ať si hnedle vymění že to je děs
..
prostě takový divný..raději bych nějaký mohutný burácivý zvuk,ale jen při vyšších otáčkách..líbí se mě takový tetn bublající,ale tak to je věc názoru..koncovky bych tam dal taky pěkný,má tam takový ty trubky..mno vypadá to divně,pěkné chromované koncovky by to spravily
..a nevím,že je to nafťák...Jako celek super,ale tydle dvě věci bych ještě dotáhl.. 

Je to věc názoru, mě třeba ktomu ty jeho trubky sedí, ale možná kdyby tam měl nějaké ty chromované koncovky by to vypadalo líp...JouiCZ píše:prostě takový divný..raději bych nějaký mohutný burácivý zvuk,ale jen při vyšších otáčkách..líbí se mě takový tetn bublající,ale tak to je věc názoru..koncovky bych tam dal taky pěkný,má tam takový ty trubky..mno vypadá to divně,pěkné chromované koncovky by to spravily..a nevím,že je to nafťák...Jako celek super,ale tydle dvě věci bych ještě dotáhl..

Na naftáku toho moc nevymyslíš a ohledně výfuku je to spíš jen stylingová věc, zvukově to tam moc nejde...
Taky možnost, že má ten výfuk dělaný jako průchozí kvůli tomu jinému turbu, ale to je jenom moje doměnka, nic podloženého...
Tak, vcera jsem prodal svoje 18" z Golfa tak se musim podivat do MM tuningu na nejake jine 18" 

Golf V TDI 103Kw

koukni na www.alukola.com
..odtama mám já..ceny jsou dobré..

mam stejny nazor.. uprava je to zajimava(netradicni)=ale uz z mody.. a navic uz je ten seat misty obity..V-Y-V-I píše:Jsem si téměř jistý že v Tuning Cupu ROZHODNĚ NEJouiCZ píše:jj věc názoru,ale vypadaj jak rezavé..víš jak,vše nechat tak jak je jen tam dát ty koncovky a myslím ,že by vyhrál nejeden pohárek
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ten leos se mi teda moc nelibi a zvuk bych rekl ze ma vyreseny otevrenym filtrem protoze pres vyfuk toho u diesela moc neudelas to bys ho musel uplne vykuchat a nevim jak by to auto potom jelo ale treba se pletu.JouiCZ píše:nevím neviděl jsem..jinak jsme tu viděl jednoho golfy.Byl tmavě šedý celkem pěkné zrcátka,ale měl to zmršený M3 stříbrnýmy zrcátky..mno sem mu měl chuť říct,že to má pěkný,ale ty zrcátka ať si hnedle vymění že to je děs
..
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda ze kdyz jsem ho videl poprve tak sem z toho byl mimo ale to frcelo F&F a to me bylo 16. Znate ho vubec nekdo?V-Y-V-I píše:Když to bylo pár let zpátky,tak to byla šupa,ale na nynější poměry je to už moc vyextrémované![]()
A je pravda, že místy je to až moc obité
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Přímo ne,ale je to syn on kamarádky mojí mamky..Luke_TDI píše:Je pravda ze kdyz jsem ho videl poprve tak sem z toho byl mimo ale to frcelo F&F a to me bylo 16. Znate ho vubec nekdo?V-Y-V-I píše:Když to bylo pár let zpátky,tak to byla šupa,ale na nynější poměry je to už moc vyextrémované![]()
Ale jediné co se musí uznat,tak ty kola co na něm má jsou neotřelá a pěkná

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Foto by nebylo vzdycky jsem ho videl jet.JouiCZ píše:Přímo ne,ale je to syn on kamarádky mojí mamky..Luke_TDI píše:Je pravda ze kdyz jsem ho videl poprve tak sem z toho byl mimo ale to frcelo F&F a to me bylo 16. Znate ho vubec nekdo?V-Y-V-I píše:Když to bylo pár let zpátky,tak to byla šupa,ale na nynější poměry je to už moc vyextrémované![]()
Myslíš si snad,že je lepší než Ibiza od 4D,Kubiho Alhambra a Leon od KR Tuningu??JouiCZ píše:proč myslíš?V-Y-V-I píše:Jsem si téměř jistý že v Tuning Cupu ROZHODNĚ NEJouiCZ píše:jj věc názoru,ale vypadaj jak rezavé..víš jak,vše nechat tak jak je jen tam dát ty koncovky a myslím ,že by vyhrál nejeden pohárek
Zpracováním,detajly a dokonalostí za nimi pokulhává o víc jak 150 km

PS: Bavíme se pouze od TC!!

das Auto
Tak jasný to by nedal no to je fakt..neviděl jsme ho zblízka..V-Y-V-I píše:Myslíš si snad,že je lepší než Ibiza od 4D,Kubiho Alhambra a Leon od KR Tuningu??JouiCZ píše:proč myslíš?V-Y-V-I píše: Jsem si téměř jistý že v Tuning Cupu ROZHODNĚ NE
Zpracováním,detajly a dokonalostí za nimi pokulhává o víc jak 150 km![]()
PS: Bavíme se pouze od TC!!
4D je 4D..mě by stačilo to mít v garáži

Tohle je Leon Kubi z KR Tuningu
Vyhrál Seat Scene a ku*va zaslouženě!!
Vyhrál Seat Scene a ku*va zaslouženě!!
- Přílohy
-
- d993e2e54d.jpg (56.27 KiB) Zobrazeno 1352 x
Naposledy upravil(a) V-Y-V-I dne 30 bře 2007 16:37, celkem upraveno 1 x.
das Auto
Luke_TDI píše:Foto by nebylo vzdycky jsem ho videl jet.JouiCZ píše:Přímo ne,ale je to syn on kamarádky mojí mamky..Luke_TDI píše: Je pravda ze kdyz jsem ho videl poprve tak sem z toho byl mimo ale to frcelo F&F a to me bylo 16. Znate ho vubec nekdo?

fotky od nás z : 3. Tuning sraz Baška 2. 9. 2006
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Me se ten leon proste nelibi
leonek je moc krasne auto ale tohle se mi zda zmrsene. Mozna to je tim ze me citeni stylingu je uplne jinde. Ale kazdeho vec a pokud je majitel spokojen neni co resit, aaaaaaano 
2JouiCZ: tos jeste nevidel muj lak
dali se to tak nazvat

2JouiCZ: tos jeste nevidel muj lak