A čím by to jako oživil ? Schade nima...žádná pěkná OOOO nima ... na ttk.unas.cz už kromě Veruny nežije žádné autí...Schade je end...OOOO je u čecháčků a golfino už má GIV (myslím)
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:A čím by to jako oživil ? Schade nima...žádná pěkná OOOO nima ... na ttk.unas.cz už kromě Veruny nežije žádné autí...Schade je end...OOOO je u čecháčků a golfino už má GIV (myslím)
no to je zlý tak nějaký nový člen třeba
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
Jurisek16 píše:To je smůla že už nejsi z Karviné co ? jinak by tě asi do toho TTK vzal
no jsem rád že jsem s karvine pryč v tom ttk toho stejně moc nebylo a asi bych do něj nešel,to můžu rovnou zapadnout mezi zdejši http://www.tkdl.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
K & P/ kure
No prave, jsem si rikal ze to mam takove hole, uplne nenapadne a tim padem pro ne nezajimave....
Kupim nalepky, narazniky, poradne kridlo at to lip sedi, odstrikovace s ledkama, zadni svetla, take ty fajne a pak se snad dostanu do vyberoveho rizeni .....
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Josh píše:No prave, jsem si rikal ze to mam takove hole, uplne nenapadne a tim padem pro ne nezajimave....
Kupim nalepky, narazniky, poradne kridlo at to lip sedi, odstrikovace s ledkama, zadni svetla, take ty fajne a pak se snad dostanu do vyberoveho rizeni .....
...no ale i tak ještě nemáš nic jistého,ještě by to chtělo nějaký pořádný nasávač na kapotu
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
Josh píše:No prave, jsem si rikal ze to mam takove hole, uplne nenapadne a tim padem pro ne nezajimave....
...no ale i tak ještě nemáš nic jistého,ještě by to chtělo nějaký pořádný nasávač na kapotu
co na kapotu na střechu na dveře a já nevim kde ještě
K & P/ kure
Pockej, ted nechapu cemu se smejes, vsak je to pecka. Co bych za to dal kdyby mel muj golfik tenhle look.
To asi dela nejaka profi firma na zakazku a jen ta stala min. tech 200.000,-
Mi se to libi moc
775233340, 773334818
kridlo......uz vim co mi na te fabce porad chybelo..........uplne ho tam vidim................no je to krasavice, co si budem povidat.
A vy co to tady kritizujete jen zavidite
775233340, 773334818