TTK-TuningTeamKarviná
Moderátor: Dave0401
Re: kde se ztratilo TTK???
nestoji to ani za pul slova .. doma to sice mam ale po 3 mesicich je to na zbrouseni a udelani znova ... tedka hledam lakovnu ... kdo chce at se prijde podivat jak to vypada po mesici v lakovne tesne pred cestou do boxu !
me by to taky celkem zajimalo....
madman je jak ty.....remix píše:neni v laku on tu nahaze fotky nejspis..
takže članek asi napíšu já

Madman skodylaka vzal z lakovny jelikož se mu nelíbila příprava,ted to udajně pojede k rychtrovi.....fotky normal,je to v plniči,a určitě by to nenechal lakyrník takhle,a určitě by to ještě dolazovali.....ale stejně si myslím že by to nebylo nic moc,jelikož se ta lakovna hodně zkazila,ale zas si nemyslím že neumí dělat.....viz moje felda,norkova fiesta...
Já bych je to každopadně nechal dodělat,a kdyby se mi to nelíbilo tak bych je to nechal předělat.....navrhoval jsem madmanovi že mu to stříknu bodýčkem,ale nechce.....tam by byl efekt zaručen

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

je diky romane me se to nechtewlo nahravat
skoda ze an fotkaxch to neni moc videt
a skoda ze si sem nehodil lemy strechu a zbytek veci 

to jsi mi neposlal asi folemadman píše:je diky romane me se to nechtewlo nahravatskoda ze an fotkaxch to neni moc videt
a skoda ze si sem nehodil lemy strechu a zbytek veci

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jsou tam mista ktere je treba jeste kitovat a dle meho nazoru na to by kit uz nesel.. jinak nez aby priznali, ze praci odflakli jen proto aby uz to meli za sebou, tak to radeji svedli na karosare
ja osobne bych nektere veci zkousl zas takovy detailista nejsem, ale nekde jsou opravdu dost viditelne chyby. a uz vidim jak oni to delaji po laku znovu, uz vidim jak shaneji tu barvu 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
nekitovali romanku prave ze ne tak jak to je to chteli zbrousit pod vodou a dat do boxu proto sem vybouchl a odvezl si to domu
hmmm zajímavémadman píše:nekitovali romanku prave ze ne tak jak to je to chteli zbrousit pod vodou a dat do boxu proto sem vybouchl a odvezl si to domu

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

vidis klidne se na to prijhd podivat vytahnu ti to na slunko at se posmejes !
madman píše:vidis klidne se na to prijhd podivat vytahnu si ho na slunko at se posmejes !

..:: MB C-Klasse ::..
remix píše:madman píše:vidis klidne se na to prijhd podivat vytahnu si ho na slunko at se posmejes !![]()
![]()
![]()

..::užrané quattro::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja myslel ze je auto hotove. To uz budes na tom jak ja jednou jsem cekal na podelane nastrikani motorky skoro rok ! Ale to mi bylo 15 a nejak jsem to neresil.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Tvůj simák byl peklo - jsem tě v té době obdivovalLuke_TDI píše:Tak ja myslel ze je auto hotove. To uz budes na tom jak ja jednou jsem cekal na podelane nastrikani motorky skoro rok ! Ale to mi bylo 15 a nejak jsem to neresil.

das Auto
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ale simaka jsem nestrikal voe ale je pravda ze muj simak byl pekelne dobrejV-Y-V-I píše:Tvůj simák byl peklo - jsem tě v té době obdivovalLuke_TDI píše:Tak ja myslel ze je auto hotove. To uz budes na tom jak ja jednou jsem cekal na podelane nastrikani motorky skoro rok ! Ale to mi bylo 15 a nejak jsem to neresil.![]()

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
njn to byla doba zadna prace jen skola a osobni zajmy. Hledal jsem fotku ale zadnou nenasel
skoda asi jsem o to prisel pri padu HDD

no te pic...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI