necceAladin píše:nece se panu Flanelovi dnes nafotit auto? se nudíM

kundy na městě se taky nudí

Moderátor: Dave0401
necceAladin píše:nece se panu Flanelovi dnes nafotit auto? se nudíM
se pro mě stav a jedem na městoF.l.a.n.e.l. píše:necceAladin píše:nece se panu Flanelovi dnes nafotit auto? se nudíM
kundy na městě se taky nudí
Neboj... budu do toho jen lít V-power a leštit a leštitDan píše:heh....dnes jsem videl na vlastni oci flanelovu novou karu a i kdyz opel moc nemusim, tak tahle je opravdu nadherna......takova hladka a cista.....proste ma svuj styl.
hlavne nechat tak....uz nic nedelat co se stylingu tyce, ale je to tvoje auto a ja ti do toho kecat nebudu
Někdy ti povykládám, jak se v tom chodíV-Y-V-I píše:Flaneli,nezvedal jsem to,protože jsem sám vtu chvíli řešil technickou na autě....
Emise mám,ale technickou až zítra,protože ta p**a hcce ještě 700 za nějaké hvězdičky,tím že to je po rok 1990,mě by jeblo,chuji jedni zasraní. Snad už to bude zítra v pohodě,protože jinak na to jebu!!!!!
A jak si dopadl ty??
JOSH: díky mocJosh píše:Dneska byl u me v praci F.l.a.n.e.l., protoze nemohl neco v Bohumine najit, tak doufam, ze jsem mu poradil dobre, ikdyz jsem si nebyl vubec jisty..
Tak co nasel jsi??¨
Jinak CALIBRA moc pekna![]()
Mas nejakou fotku auta???V-Y-V-I píše:Mě už to nebaví pořád to prodlužovat,už mi z toho jebe,jak auto pořád stojí před domem
No prej teď je všechno vybrané... takže za ty těsně nad hranicí obyčejnosti tuším okolo pětikila... jako např. 3T8 1626 atd... Dvojičky a zrcadlovky prej nejsou vůbecV-Y-V-I píše:Bude nějaká hezká RZ??? Já chci taky,ale nevím kolik se teď platí?? Please SZ
ty svině...jedna...člověk jednou v opilosti řekne hlášku (vyjebu tě do prdele, pyczo)Josh píše: Jak jinak...to jsme od tebe taky necekali
Tak k tomu ses ted priznal sam...ja to nevedelbarry píše:ty svině...jedna...člověk jednou v opilosti řekne hlášku (vyjebu tě do prdele, pyczo)Josh píše: Jak jinak...to jsme od tebe taky necekali
a od té doby je alkoholik a sexistické hovado...to se mi nelíbí!!!