VYVI, Flanel a létající koberec
Moderátor: Dave0401
Re: VYVI und Flanel zimmer-deutsche Kraft
nektere fotky nic moc, ale zapady jsou snad vsechny krasne... a rekni madmanovi at ti posle jak fotil vrtulnik 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
mno jako že vrtulník se vůbec nepovedl... a díky za západyremix píše:nektere fotky nic moc, ale zapady jsou snad vsechny krasne... a rekni madmanovi at ti posle jak fotil vrtulnik

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
- F.l.a.n.e.l.
Kuba: musíš to brát optimisticky
Byla to tehdy jediná šáde v ČR která měla zvuk osmiválce 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

neřekl bychF.l.a.n.e.l. píše:Kuba: musíš to brát optimistickyByla to tehdy jediná šáde v ČR která měla zvuk osmiválce

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB

Kdybych tady psal ráno...tak celý můj text by nesl jen a jen sprostá slova. Teď už jsem umírnil emoce a taky ledacos zařídil.
Po mě čtvrteční návštěvě technika mi bylo řečeno, že když příjdu v pondělí ráno, tak to budu mít hned hotové.
No a moje dnešní návštěva se rovnala malému psichyckému zhroucení. Se svým pořadovým číslem jsem přišel k okénku č. 2, kde již na první pohled seděla velmi nesympatická a evidentně naSRaná paní. Vyplnila se mnou potřebné papíry a tzv. podala žádost.
S velkou nedočkavostí jsem vyhlížel své RZ. Ale její chladně pronesená věta mě naprosto uzemnila. Dle zákona má to, aby uvedlo vůz do registru ČR a vydala nový TP, 30 dní. Ale,že po 14 dnech, by to snad měla mít JIŽ hotové a že mi zavolám kdy si mám přijít. Po mém chvilkovém kolapsu, jsem se vidal na cestu dom. Už po cestě jsem, ale kutil koho skontaktovat....
Nakonec jsem si vzpoměl na jednoho dobrého kámoše, co taky dělá na dopravě na Magistrátě. Po pár telefonátech, mě ujistil, že mi zmíněná "kolegině" zavolá koncem týdne (čt-pa). Dříve to opravdu není možné. Nakonce jsem teda rád, že alespoň takhle.
Ale bez zbámých a kamarádů, vám bude na úřadech vše trvat měsíc... Do piče s nima!!!
Po mě čtvrteční návštěvě technika mi bylo řečeno, že když příjdu v pondělí ráno, tak to budu mít hned hotové.
No a moje dnešní návštěva se rovnala malému psichyckému zhroucení. Se svým pořadovým číslem jsem přišel k okénku č. 2, kde již na první pohled seděla velmi nesympatická a evidentně naSRaná paní. Vyplnila se mnou potřebné papíry a tzv. podala žádost.
S velkou nedočkavostí jsem vyhlížel své RZ. Ale její chladně pronesená věta mě naprosto uzemnila. Dle zákona má to, aby uvedlo vůz do registru ČR a vydala nový TP, 30 dní. Ale,že po 14 dnech, by to snad měla mít JIŽ hotové a že mi zavolám kdy si mám přijít. Po mém chvilkovém kolapsu, jsem se vidal na cestu dom. Už po cestě jsem, ale kutil koho skontaktovat....
Nakonec jsem si vzpoměl na jednoho dobrého kámoše, co taky dělá na dopravě na Magistrátě. Po pár telefonátech, mě ujistil, že mi zmíněná "kolegině" zavolá koncem týdne (čt-pa). Dříve to opravdu není možné. Nakonce jsem teda rád, že alespoň takhle.
Ale bez zbámých a kamarádů, vám bude na úřadech vše trvat měsíc... Do piče s nima!!!
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Kuba: icq.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

No nic, jak jsem psal - ve čt-pá to bude hotovo....
das Auto
HEURÉKA...
Tak kámoš dokázal nemožné a jíž je to vše hotovo. Vzhledem k tomu, že dnes není na magistrátě otevřeno, mám se dostavit hned zítra ráno, pro kompletní TP a RZ. Dnes teda běžím auto pojistit,abych to mohl přijednom přihlásit.
Velmi nesympatická paní spytovala svědomí a zamakala
Ale svou daň si vybral při výběru RZ. Naprosto katastrofální číslo, ale co... to je po tak dlouhé době, to poslední co by mě sralo
Tak kámoš dokázal nemožné a jíž je to vše hotovo. Vzhledem k tomu, že dnes není na magistrátě otevřeno, mám se dostavit hned zítra ráno, pro kompletní TP a RZ. Dnes teda běžím auto pojistit,abych to mohl přijednom přihlásit.
Velmi nesympatická paní spytovala svědomí a zamakala

Ale svou daň si vybral při výběru RZ. Naprosto katastrofální číslo, ale co... to je po tak dlouhé době, to poslední co by mě sralo

das Auto

no pekne .. to ted jezdi po havru??? 
jinak co se pod havirovem taky nenajde
.. mega loool
http://www.youtube.com/watch?v=iRElhPJ2 ... ed&search=

jinak co se pod havirovem taky nenajde

http://www.youtube.com/watch?v=iRElhPJ2 ... ed&search=
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no ty fole hadru a rejžák do ruky a drhnout podlahu koště jedno
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
VYVI: tak nahod nejake foto po dlouhe dobe, ne?? 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jo jo pochlub se jak to vypada na ceskych spz 

Nahodím,nahodím...nebojte. Do večera bych to sem měl hodit...
das Auto
ok.. berem to jako slib 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
pekna RZ
nechal bych 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
nemecka tam ale vypadala taky pekne 

To je ještě origo z Německa
Ještě musím dát dokupy výfuk a vyvřit levý práh a pár drobnosti na motoru a budu spokojenej. Ale jezdit to jezdí,to je hlavní...no a teď už i legálně

Ještě musím dát dokupy výfuk a vyvřit levý práh a pár drobnosti na motoru a budu spokojenej. Ale jezdit to jezdí,to je hlavní...no a teď už i legálně

das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Joshi: nepruďJosh píše:![]()
BTW: co ta podlozka pod RZ OPEL

VYVI: budu nechávat začátkem léta dělat nové SPZ