Moderátor: Dave0401
dej si tu fotku toho kresleného rapida do modra. Nevynikne předek. Modré, žluté, černé a stříbrné auto už jsem měl, tak je na řadě červenámax3rx píše:flanel: hod do rs blue.. to kilo bylo taky v rs a vypadalo slušně, myslím, že rapidu ta modrá bude slušet náramně, červená ee
modrá je pěkná ale nehodí se prostě na ten typ. na origo rapida z FIN se hodí páč je víceméně origo. Tady se bude hodit červená stejně jako se hodila na první a druhou evoluci revilo rapidaPetulaGD píše:tu modra je pěkná,ale tu nedavej....a červenou taky ne...bude to vypadat jak nějaky novy komanč.
něco takového nacpi na ty tvoje borbetyF.l.a.n.e.l. píše:a dělají vůbec rozměr třeba 215/40/16 ? protože ty horní džokohamy jsem nenašel a v 17 to už stálo jak dvě pirellky
zlata se mi líbí....ta barva mi na tom autě sedí,pak až bude něco jinačího...tak pak pakHanizz píše:špatná není,ale na rapida by se nehodilazato na fokusu by mohla vypadat dobře,peťa zainvestuj,zdeněk tě určitě královsky platí
kradu?remix píše:něco takového nacpi na ty tvoje borbetyF.l.a.n.e.l. píše:a dělají vůbec rozměr třeba 215/40/16 ? protože ty horní džokohamy jsem nenašel a v 17 to už stálo jak dvě pirellky
http://shop.lexani.cz/p13248-toyo-205-45-r16/" onclick="window.open(this.href);return false;