Jsme tam prijeli a nikdo tam nebyl. Pokud si dobre vzpominam, Weber st. rikal, ze dalsi sraz je v sobotu 8.4. 2005, ale asi mi uniklo, ze se maji sejit pouze zastupci jednotlivych klubu mezi sebou. S Weberem az ve stredu 12.4.2006. Takze vcera jsme tam byli s Mr. Yarisem sami.
Streda je jediny den, kdy do sesti byt musim. Jinak delam do peti. Spis se pokusim vymenit si s nekym sichtu. Pracuju na tom ,ale pokud se bude chtit nekomu prijet a poslechnout si vsechno kolem, bude fajn
Takze jsem se prave vratil z Ostravy. Vec se ma takto. Nominacni vozy uz byly zaslany temer vsemi kluby. Posledni tyden pred vystavou se sejdou opet vsichni zastupci + p. Weber st., p. Weber ml. a bude se hlasovat o konkretnich poctech aut danych klubu. Jak koukam na pocty nominovanych za ostatni kluby a vezmu v potaz, ze tomoking ma v planu Mimon (ktera je ve stejnem terminu), donominoval bych za nas jeste 1-2 auta. Soucasny pocet neni definitivni, takze v tom nevidim zadny problem. Proste jen poslu fota, eventualne popis uprav, jak jsme to udelali minule. Navrhuji Dana. Kdokoliv ma jiny nazor, pripadne navrh na jeste jednoho cloveka, sem s nim.
Vstupne bude 150Kc/auto. Mam za to, ze to bude vjezd do arealu. Nejsem si jisty (ale spise ano), ze v cene bude vstup i do pavilonu. Kazdopadne se jedna o cenu za cely weekend. Je to defacto 1/10 parkovneho v centru Ostravy . Majitele vystavovanych vozu dostanou 1 + 1 vstup do pavilonu zdarma (coz mi trochu nesedi, jelikoz jsem pochopil, ze vstup 150Kc plati pro venkovni plochy + pavilon - zjistime).
Pan Weber zasle na mail banner - upoutavku, kterou umistime na nas web. Z duvodu omezeneho mista stani na venkovnich plochach chce od nas seznam aut, ktere prijedou a take, pokud mozno, casovy harmonogram (jestli tam auta nechame i pres noc nebo druhy den prijedeme). Ja osobne bych to videl na vecerni navrat a druhy den eventuelne prijezd. Chce to z toho duvodu, aby mohl venku vyhradit mista pro jednotlive kluby + jejich spratelene cleny. V pripade vecernich odjezu bychom dostali misto vic k vychodu.
Timto bych rad poprosil vsechny kluky z TTK, pripadne kolegy, kteri by se radi zucastnili vystavy WEVI, aby zde napsali, ze se maji zajem zucastnit jako hoste Live4Ride Syndicate a ja bych tento seznam odeslal p. Weberovi spolu s casovym harmonogramem. V zavislosti na tento seznam nam bude venku rezervovano misto pro stani.
Venkovni program je na nas. Myslim, ze to nebudem nijak dramatizovat a proste tomu nechame volny prubeh. Muzem tam klidne rozbalit pergolu, gril, to uz je na nas. Arela bude otevreny do 24hod a po uzavreni tam bude ostraha, ktera v pripade zanechani aut bude areal hlidat a za auta by mela rucit, co jsem ja pochopil.
Pristi sraz se kona dalsi stredu uz od 18hod. Budu velmi rad, pokud se ten uplne posledni (ne ten pristi) zucastnite nekdo se mnou, jelikoz se bude hlasovat o jednotlivych nominacich.
P.S.> Zluta raketa nepatri sice k nam, ale majitel je udajne z Bohumina a projevil velky zajem byt prezentovan pod nasim klubem. Nedokazal jsem rict ne, ale v pripade negativnich nazoru se s tim muzu pokusit neco udelat