ani jedna?felda píše:50 fotek obyčejného porše s turbem s opela,a ani jedna fotka passataAladin píše:za co?felda píše: aladin kuwa maš jedno velké mínus

Moderátor: Dave0401
ani jedna?felda píše:50 fotek obyčejného porše s turbem s opela,a ani jedna fotka passataAladin píše:za co?felda píše: aladin kuwa maš jedno velké mínus
K24.2 .... je to stejne turbo jako ma Opel Omega ,Opel Rekord a Opel Senatorfelda píše:50 fotek obyčejného porše s turbem s opela,a ani jedna fotka passataAladin píše:za co?felda píše: aladin kuwa maš jedno velké mínus
taky jsem zil takovou predstavou do te doby nez jsem to pred mesicem zacal zkoumatDave0401 píše:TOMO:
vzdycky jsem cetl, ze turbina z diesla na benzina a naopak se touzit moc neda... a ted koukam, ze moje K03 je pouzite v dieslu a tvoje taky
koukni tady a zasnesDave0401 píše:ty woe.. nekde jsem i cetl clanky, ze diky jinym teplotam a objemum vyfukovych plynu to nejde.. a byly to vedecke clanky... holt vsechno se asi casem meni.
je pravda, ze ucinnost dieslove turbiny na benzinovym motoru, diky vetsim teplotam a vetsimu objemu vzduchu by mela byt mnohem lepsi nez na dieslu.. takze porsche diky 2ks te "dieslove" turbiny ma takovy potencial.. muj subjektivni nazor...
luboT4 píše:já to říkal furt že je to tosamé a vy že neeeeeeeeeeeeeee kovbojové. všechno se dělá v Thajvanu
mas tam KKK typ K03 kaaaamo , ty silnejsi maji K04 a K16luboT4 píše:kua vy mě cpete informacema všechny na piču
luboT4 píše:v inzerci používaj KKK jako to silné turbo a to ja bohužel nemám