se pojede v sobotu 15.9.2007 na parkingu
Tipsport Areny Liberec

To jako fakt ?:Rendis píše:Třetí závod Czech Drift Series,
se pojede v sobotu 15.9.2007 na parkingu
Tipsport Areny Liberec
btw nemáš takovýho modrýho, rozšířenýho golfa II na plecháčích?jim.vw píše:a že nás odtama minule vyjebali že prej budem platit ty bílý čáry![]()
ale na ještědu je ted taky pěkná nová silnice![]()
ale určo přijdu, mam to za barákem
nene...žádný plameny na něm nejsou. Stojí vždycky na gagarince. kousek od vchodu 876jim.vw píše:nemyslíš světle modrý čtyřoko se stříbrnejma plamenama a zrcadlovejma foliema?
já mam tmavě modrou G3
Dobrý..tak to tam du....hlavně aby si měl natrénováno... jezdíš někde ? Šel bych se podívat, nebo se i povozit / jako zátěž,spolujezdec / ať vím jak to vypadá vevnitř, když to pak obrátíš...třeba i na bok..Rendis píše:To je jasný.miras black 4oko píše:No jo..tak to se pojedu taky podívat....Rendis ty pojedeš ???
Jdi do toho....budeme fandit...Rendis píše:Na závody ještě nemám.Tak dobře mi to zase nejde.miras black 4oko píše:Dobrý..tak to tam du....hlavně aby si měl natrénováno... jezdíš někde ? Šel bych se podívat, nebo se i povozit / jako zátěž,spolujezdec / ať vím jak to vypadá vevnitř, když to pak obrátíš...třeba i na bok..Rendis píše: To je jasný.
Nóóó...tak, nedělěj dámu, vždy je něco poprvé...Rendis píše:Na to fakt ještě nemám.Já tak někde večer na parkovišti.Zatím žádná sláva.