Klubové hadříky
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Klubové hadříky
Co takhle udělat nějáký další hadříky? Romča dostala nápad s plavkama, mě by se to taky líbilo, pak jsem ještě říkal, že v těch vedrech bych bral třeba tílko a tříčtvrťáky TCL. Holky by mohly mít minisukni a třeba vršek od plavek
nebo nic 
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klubové hadříky
problém ale je v tom,že mistr potisku (Prochy) nemá moc času.....aby nějaké věci potisknul...
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Když řeknete kolik ks, nejbo ještě lépe přinesete konkrétní koupený kousky na potisk, tak se to dá realizovat, neřikám hned na počkání,ale dá se...
spíš je problém mě sehnat, jsem dost často mimo LBC a pracovní náplň je různorodá, takže dost věcí dělám po práci, byt se v kanclu občas nudim:(
Ale pokud by se to mělo "dělat na klíč" tak to opravdu ted nezvládám.... počítám že po půlce září už bude klidněji,ale to už zase nebude teplo:))))
spíš je problém mě sehnat, jsem dost často mimo LBC a pracovní náplň je různorodá, takže dost věcí dělám po práci, byt se v kanclu občas nudim:(
Ale pokud by se to mělo "dělat na klíč" tak to opravdu ted nezvládám.... počítám že po půlce září už bude klidněji,ale to už zase nebude teplo:))))
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně by jste měli dořešit minulou várku.Vím,že Festr ještě nedostal zaplacené věci a nevím,jestli dostal Spider tu mikinu!!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá připomínka...kdo že to měl na starost ?Rendis píše:No hlavně by jste měli dořešit minulou várku.Vím,že Festr ještě nedostal zaplacené věci a nevím,jestli dostal Spider tu mikinu!!!
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Festrovy věci mám furt u sebe, zatim nebyla šance je předat... ale mikinu jsem na starosti neměl, jen tu Rowanovu, která je prý snad na cestě...Rendis píše:No hlavně by jste měli dořešit minulou várku.Vím,že Festr ještě nedostal zaplacené věci a nevím,jestli dostal Spider tu mikinu!!!