pár připomínek k webu TCL
Re: pár připomínek k webu TCL
Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
tak na stranky nahodime administracni system tak aby mohl stranky spravovat "kde kdo". nejsou tam zadny naroky na znalost programovani apod. proste jen jednoduchy editace textu a klikani. zajemcum z rad dobrovolniku se udeli prava na pristup a muzou pomoci aspon s nahravanim fotek apod.Rowan píše:Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Ty taky ?Rendis píše:No já jsem na Mácháči, ak nevim kdy dorazim.
Já ne.To přece napsal MADMAX....
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Ok to zní dobře.ryan69 píše:tak na stranky nahodime administracni system tak aby mohl stranky spravovat "kde kdo". nejsou tam zadny naroky na znalost programovani apod. proste jen jednoduchy editace textu a klikani. zajemcum z rad dobrovolniku se udeli prava na pristup a muzou pomoci aspon s nahravanim fotek apod.Rowan píše:Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
Jo a mimochodem...dneska se teda něco děje, nebo se všichni někde rekreujete?
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Nic se neděje.....sem jen myslel na srázek 18 tá Lídl...a třeba o těch věcech pohovořit...je to asi lepší než si o tom psát.Rowan píše:Ok to zní dobře.ryan69 píše:tak na stranky nahodime administracni system tak aby mohl stranky spravovat "kde kdo". nejsou tam zadny naroky na znalost programovani apod. proste jen jednoduchy editace textu a klikani. zajemcum z rad dobrovolniku se udeli prava na pristup a muzou pomoci aspon s nahravanim fotek apod.Rowan píše:Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
Jo a mimochodem...dneska se teda něco děje, nebo se všichni někde rekreujete?
já bych klíďo mohl.
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
No to to dopadne. Podle mě potřebujou stánky nějakej dohled aby tam každej necpal co se mu zlíbí.ryan69 píše:tak na stranky nahodime administracni system tak aby mohl stranky spravovat "kde kdo". nejsou tam zadny naroky na znalost programovani apod. proste jen jednoduchy editace textu a klikani. zajemcum z rad dobrovolniku se udeli prava na pristup a muzou pomoci aspon s nahravanim fotek apod.Rowan píše:Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
Když na to nikdo nemá čas, tak prostě seženem nějakýho webmástra, ten to dostane zaplacený a bude se o to starat.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
taky nápad.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Hoši můžu něco.... já bych navrhoval se k tomuto všemu osobně sejít a né si o tom jen psát, co říkáte ? Do klubu sem šel proto, jak mi Honza vysvětloval na začátku, že to má nějaký pravidla , řád a pod. Proto se mi to líbilo. Takže každý má právo svolat členy, dobrá co např. 13.7. v pátek 17,18 hod. a pohovořit o všem z očí do očí u jednoho stolu...a veškeré problémy vyřešit. A tady na fóru se věnovat jen věcem, které si každý může veřejně pročíst.....není to smutné rozebírat věci klubu tady a né u stolu ? Pokud vám termín nevyhovuje dejte návrh náhradního termínu a pokud se někdo nedostaví, je patrné že asi nemá zájem jednat o podstatných věcech. Nejsem v clubu dlouho, opravdu né, ale vím že sem našel partu lidí , které baví to co mě a vím, že přicházejí i problémy, tak kur.., pojďte to vyřešit a buďme v pohodě....
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, proč né, ale nemělo by se to odsouhlasit.....?Madmax píše:No to to dopadne. Podle mě potřebujou stánky nějakej dohled aby tam každej necpal co se mu zlíbí.ryan69 píše:tak na stranky nahodime administracni system tak aby mohl stranky spravovat "kde kdo". nejsou tam zadny naroky na znalost programovani apod. proste jen jednoduchy editace textu a klikani. zajemcum z rad dobrovolniku se udeli prava na pristup a muzou pomoci aspon s nahravanim fotek apod.Rowan píše:Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
Když na to nikdo nemá čas, tak prostě seženem nějakýho webmástra, ten to dostane zaplacený a bude se o to starat.
[quote="miras black 4oko"]Hoši můžu něco.... já bych navrhoval se k tomuto všemu osobně sejít a né si o tom jen psát, co říkáte ? Do klubu sem šel proto, jak mi Honza vysvětloval na začátku, že to má nějaký pravidla , řád a pod. Proto se mi to líbilo. Takže každý má právo svolat členy, dobrá co např. 13.7. v pátek 17,18 hod. a pohovořit o všem z očí do očí u jednoho stolu...a veškeré problémy vyřešit. A tady na fóru se věnovat jen věcem, které si každý může veřejně pročíst.....není to smutné rozebírat věci klubu tady a né u stolu ? Pokud vám termín nevyhovuje dejte návrh náhradního termínu a pokud se někdo nedostaví, je patrné že asi nemá zájem jednat o podstatných věcech. Nejsem v clubu dlouho, opravdu né, ale vím že sem našel partu lidí , které baví to co mě a vím, že přicházejí i problémy, tak kur.., pojďte to vyřešit a buďme v pohodě....[/quote]
Dej to jako samostatné téma.Já 13 nemůžu.Až ten další weekend.
Dej to jako samostatné téma.Já 13 nemůžu.Až ten další weekend.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Placený to ani bejt nemusí, protože materiály se stejně k webmastrovi nedostanou maximálně od Karla nebo Maxe... zbytek se vždycky někde ztratí.... - viz můj příspěvek ve valný hromaděMadmax píše:No to to dopadne. Podle mě potřebujou stánky nějakej dohled aby tam každej necpal co se mu zlíbí.ryan69 píše:tak na stranky nahodime administracni system tak aby mohl stranky spravovat "kde kdo". nejsou tam zadny naroky na znalost programovani apod. proste jen jednoduchy editace textu a klikani. zajemcum z rad dobrovolniku se udeli prava na pristup a muzou pomoci aspon s nahravanim fotek apod.Rowan píše:Kdyby mi někdo vysvětlil, jak stránky spravovat, tak bych se toho klíďo ujal. Budu teď mít relativně čas. A ta chvilka strávená nad tím mě snad nezabije. Zrovna kapacita přes počítače nejsem, ale nějakou tu změnu aktualit a možná i to přidávání fotek bych snad mohl zvládnout.
Jinak všechny fotky z Karkulky má Ryan
a odkaz na galerie se všema 687fotkama byl dán na fórum ještě týž večerMadmax píše:Jinak všechny fotky z Karkulky má Ryan

No tak tam je platnej. Neměl by být odkaz spíš na webu ?ryan69 píše:a odkaz na galerie se všema 687fotkama byl dán na fórum ještě týž večerMadmax píše:Jinak všechny fotky z Karkulky má Ryan
tam nemám přístup tak ho tam těžko můžu dát. chtěli ste vytvořit galerii a tu sem udělal.Madmax píše:No tak tam je platnej. Neměl by být odkaz spíš na webu ?ryan69 píše:a odkaz na galerie se všema 687fotkama byl dán na fórum ještě týž večerMadmax píše:Jinak všechny fotky z Karkulky má Ryan
Já myslel že přístup máš. Tak sorry. Ale stejně to sem jedinej koho napadne, že by se měl dát odkaz na web ?
Nejsi,ale bez přístupových hesel to nejspíš nejde.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Mno jasně..proto si předseda..přeci ten nej...Madmax píše:Já myslel že přístup máš. Tak sorry. Ale stejně to sem jedinej koho napadne, že by se měl dát odkaz na web ?

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Přístupy maj Hospy a Dakty.... ale oba jsou OUT...Madmax píše:Já myslel že přístup máš. Tak sorry. Ale stejně to sem jedinej koho napadne, že by se měl dát odkaz na web ?
O tom odkazu se mluvilo, že bych ho měl dostat.... celý forum nečtu asi se juknu kde ten odkaz je...
tuningclubliberec.com - the best tuning club
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
čest..tak jak ? Už jsi s přístupem ? Dalo by se v tomto týdnu již něco upravovat...aktualizovat , co říkáš ?ryan69 píše:tam nemám přístup tak ho tam těžko můžu dát. chtěli ste vytvořit galerii a tu sem udělal.Madmax píše:No tak tam je platnej. Neměl by být odkaz spíš na webu ?ryan69 píše: a odkaz na galerie se všema 687fotkama byl dán na fórum ještě týž večer
A jak s autem..nějaké pozitivní zprávičky ?
no vždyť sme dohodnutý, že tu stávající verzi bere Dakty než postavim nový web (odhaduju tak 3týdny kvůli množství práce co bohůžel nepočká neb sem pozadumiras black 4oko píše:
čest..tak jak ? Už jsi s přístupem ? Dalo by se v tomto týdnu již něco upravovat...aktualizovat , co říkáš ?
A jak s autem..nějaké pozitivní zprávičky ?

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně aby jel na dovolenou za své..né za tvé auto.ryan69 píše:no vždyť sme dohodnutý, že tu stávající verzi bere Dakty než postavim nový web (odhaduju tak 3týdny kvůli množství práce co bohůžel nepočká neb sem pozadumiras black 4oko píše:
čest..tak jak ? Už jsi s přístupem ? Dalo by se v tomto týdnu již něco upravovat...aktualizovat , co říkáš ?
A jak s autem..nějaké pozitivní zprávičky ?). jinak o autě budu vědět víc snad zítra, frajer jel na dovolenou
Pokud by byl opravdu problém, tak řekni a jedeme....

- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj pokud by byl problém, tak jedeme takymiras black 4oko píše:Tak hlavně aby jel na dovolenou za své..né za tvé auto.ryan69 píše:no vždyť sme dohodnutý, že tu stávající verzi bere Dakty než postavim nový web (odhaduju tak 3týdny kvůli množství práce co bohůžel nepočká neb sem pozadumiras black 4oko píše:
A jak s autem..nějaké pozitivní zprávičky ?). jinak o autě budu vědět víc snad zítra, frajer jel na dovolenou
Pokud by byl opravdu problém, tak řekni a jedeme....

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
Taaaaak pár věcí jsem tam přidal, pár změnil. S vyskakováním toho okna si nevím moc rad, předávám odborníkům.
Jinak fotky jsem vzal z fora, tak esi mate ještě nějaký, který by tam mohli být, tak sem s nimi.
Pošlete na email a nebo až budu na ICQ. Rád to tam dám.
Je to dělaný narychlo, tak to prosím omluvte.
Jinak fotky jsem vzal z fora, tak esi mate ještě nějaký, který by tam mohli být, tak sem s nimi.
Pošlete na email a nebo až budu na ICQ. Rád to tam dám.
Je to dělaný narychlo, tak to prosím omluvte.
Naposledy upravil(a) Rowan dne 19 srp 2007 22:21, celkem upraveno 1 x.
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com