Ryan´s car

Tuningová scéna v Liberci a okolí
P@wel
Kontaktovat uživatele:

Re: Ryan´s car

Příspěvek od P@wel »

ojojoj...tak to je pěkně na pytel...a kdy budeš moudřejší?
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO :o) by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

dakty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dakty »

Ryane, hoď sem foto zalaminovanýho Clia...

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miras black 4oko »

Tak jak to vypadá ??? Pojedeme na výlet, nebo už to budou mít hotové..?

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

v pondělí začli práce v lakovně 8)
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

ryan69 píše:v pondělí začli práce v lakovně 8)
Takže již ve finále...? :)

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P@wel »

a je pátek...tak to znamená, že by už ty práce měli i pomalu končit ne? :)
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO :o) by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

jj, vypadá to konečně na velký finále.. příprava na lak prý nebude prdel, je tam toho k broušení a kitování víc než dost.. ale mimoň prý stihnu.. tak jsem zvědavý..

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

ryan69 píše:jj, vypadá to konečně na velký finále.. příprava na lak prý nebude prdel, je tam toho k broušení a kitování víc než dost.. ale mimoň prý stihnu.. tak jsem zvědavý..
Tak to je dobrá zpráva.... :)

CTS.CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CTS.CZ »

wow,paráda....ale musím si mírně rýpnout....byla myšlena Mimon,která bude ze 14 dní????
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

CTS.CZ píše:wow,paráda....ale musím si mírně rýpnout....byla myšlena Mimon,která bude ze 14 dní????
:lol:

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Tak kdy se jede pro autí ?

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

miras black 4oko píše:Tak kdy se jede pro autí ?
pro jaký ??? :lol: ja už si ani nepamatuju že nějaký mám :lol:

ikdyž včera sem náhodou našel po roce techničák, tak sem si nostalgicky zavzpomínal :cry: :lol:

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.

jo a do pátku auto nebude, protože cituji: "redmenn (09:46 dop.) : do pátku určitě nebude, práce je tam jak na kostele..."

ja už nemužu..

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

ryan69 píše:dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.

jo a do pátku auto nebude, protože cituji: "redmenn (09:46 dop.) : do pátku určitě nebude, práce je tam jak na kostele..."

ja už nemužu..
no to je v pr..., to už není možné, to bych tam fakt vyrazil..
To vypadá jako kdyby tam na tom nic nedělal....to je ten Redmenn z Prahy ?

hospodskej
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hospodskej »

ryan69 píše:dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.

ja už nemužu..
S tím už by se mělo fakt začít něco dělat kámo, tohle je nahovno, Ty udáš nějákej termín a on na to stejně sere. Staví si to skoro pro sebe bych řekl.
''Dvěstě v městě třista z místa''
Obrázek VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

ted uz je to jedno, tohle byl posledni stres.. mimon se nestihne a tim pro me tahle sezona konci.. zacatkem zari chci jet na 14dni na dovcu, az se vratim a nebude auto hotovy, zacnu to resit - po zlym.

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

ryan69 píše:ted uz je to jedno, tohle byl posledni stres.. mimon se nestihne a tim pro me tahle sezona konci.. zacatkem zari chci jet na 14dni na dovcu, az se vratim a nebude auto hotovy, zacnu to resit - po zlym.
mno, řekl bych že by se dala uskutečnit návštěva ještě tento týden...ale jak jsem koukal dost často je ten pražák zapráskanej u nás na fóru..asi čeká jak se to vyvrbí, to by se chtělo domluvit po tel. a třeba ve .....se u něj pěkně zastavit...překvápko , bum ... :)

HONZA_013
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HONZA_013 »

To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadat

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

hospodskej píše:

ja už nemužu..
S tím už by se mělo fakt začít něco dělat kámo, tohle je nahovno, Ty udáš nějákej termín a on na to stejně sere. Staví si to skoro pro sebe bych řekl.
jj,stavim si to pro sebe,jen mi chybí techničak :hmm: :hmm:

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowan »

HONZA_013 píše:To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadat
Než něco okomentuješ přečti si nejdřív celé téma a nebo buď úplně! zasvěcenej do dění. Jinak kdybych chtěl rejpat, tak by mě zajímalo, jak zvládá makat a být na netu :?: Sorry
Naposledy upravil(a) Rowan dne 21 srp 2007 10:34, celkem upraveno 1 x.
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

s ryanem jsem už na něčem dohodlej,tak si laskavě dejte klid. byli tam nějaký zpoždění, některý mojí vinnou, některý bohužel byli ze strany jiný.

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

Rowan píše:
HONZA_013 píše:To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadat
Než něco okomentuješ přečti si celé téma a nebo buď úplně zasvěcenej do dění.
on to celý sleduje už od začátku...

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Takže ve čtvrtek je to hotový ?

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

miras black 4oko píše:Takže ve čtvrtek je to hotový ?
no tenhle těžko.už sem s ryanem dohodlej. :wink:

HONZA_013
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HONZA_013 »

Rowan píše:
Než něco okomentuješ přečti si nejdřív celé téma a nebo buď úplně! zasvěcenej do dění. Jinak kdybych chtěl rejpat, tak by mě zajímalo, jak zvládá makat a být na netu :?: Sorry
já teda nevim, ale v průběhu doby to auto vídám a vídám na něm co se udělá ......... a neřekl bych, že se na tom nic nedělá

HONZA_013
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HONZA_013 »

redmenn píše:
podle mě je čtvrtek rálnej, za předpokladu když se to natře válečkem ale to by se majiteli auta nelíbilo předpokládám

HONZA_013
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HONZA_013 »

přečti si pořádně celé téma nebo stačí POŘÁDNĚ přečíst stranu 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

HONZA_013 píše:
redmenn píše:
podle mě je čtvrtek rálnej, za předpokladu když se to natře válečkem ale to by se majiteli auta nelíbilo předpokládám
to pak samozřejmě je reálný.
ne teď vážně, dohodnul sem se s ním a termín se splní, uznávám že část zpoždění je mojí chybou,ale s tim už nic nenadělám.

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

HONZA_013 píše:
přečti si pořádně celé téma nebo stačí POŘÁDNĚ přečíst stranu 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zase klid pane, to zas nemusíš....

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

redmenn píše:s ryanem jsem už na něčem dohodlej,tak si laskavě dejte klid. byli tam nějaký zpoždění, některý mojí vinnou, některý bohužel byli ze strany jiný.
Nevím na čem jsi ty s ním dohodnutej, ale hlavně si s tím trošku pospěš....Já co slyším, tak je to jen stále, příšte, příště , to se nestihlo, to musí jinak, mraky práce na tom....výmluvy, výmluvy...větší nervy jsou na naši straně, než-li u Ryana....

Odpovědět

Zpět na „Liberec“