Ryan´s car
Re: Ryan´s car
ojojoj...tak to je pěkně na pytel...a kdy budeš moudřejší?
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
a je pátek...tak to znamená, že by už ty práce měli i pomalu končit ne? 

Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
wow,paráda....ale musím si mírně rýpnout....byla myšlena Mimon,která bude ze 14 dní????
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
CTS.CZ píše:wow,paráda....ale musím si mírně rýpnout....byla myšlena Mimon,která bude ze 14 dní????

Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.
jo a do pátku auto nebude, protože cituji: "redmenn (09:46 dop.) : do pátku určitě nebude, práce je tam jak na kostele..."
ja už nemužu..
jo a do pátku auto nebude, protože cituji: "redmenn (09:46 dop.) : do pátku určitě nebude, práce je tam jak na kostele..."
ja už nemužu..
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
no to je v pr..., to už není možné, to bych tam fakt vyrazil..ryan69 píše:dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.
ja už nemužu..
To vypadá jako kdyby tam na tom nic nedělal....to je ten Redmenn z Prahy ?
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tím už by se mělo fakt začít něco dělat kámo, tohle je nahovno, Ty udáš nějákej termín a on na to stejně sere. Staví si to skoro pro sebe bych řekl.ryan69 píše:dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.
ja už nemužu..
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
mno, řekl bych že by se dala uskutečnit návštěva ještě tento týden...ale jak jsem koukal dost často je ten pražák zapráskanej u nás na fóru..asi čeká jak se to vyvrbí, to by se chtělo domluvit po tel. a třeba ve .....se u něj pěkně zastavit...překvápko , bum ...ryan69 píše:ted uz je to jedno, tohle byl posledni stres.. mimon se nestihne a tim pro me tahle sezona konci.. zacatkem zari chci jet na 14dni na dovcu, az se vratim a nebude auto hotovy, zacnu to resit - po zlym.

To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadat
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
jj,stavim si to pro sebe,jen mi chybí techničakhospodskej píše:S tím už by se mělo fakt začít něco dělat kámo, tohle je nahovno, Ty udáš nějákej termín a on na to stejně sere. Staví si to skoro pro sebe bych řekl.ryan69 píše:dnes mi bylo oznámeno, že se auto veze do jiné lakovny, protože ta stávající to není schopná dodělat do stanoveného limitu 30tis.
ja už nemužu..

Než něco okomentuješ přečti si nejdřív celé téma a nebo buď úplně! zasvěcenej do dění. Jinak kdybych chtěl rejpat, tak by mě zajímalo, jak zvládá makat a být na netuHONZA_013 píše:To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadat

Naposledy upravil(a) Rowan dne 21 srp 2007 10:34, celkem upraveno 1 x.
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
s ryanem jsem už na něčem dohodlej,tak si laskavě dejte klid. byli tam nějaký zpoždění, některý mojí vinnou, některý bohužel byli ze strany jiný.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
on to celý sleduje už od začátku...Rowan píše:Než něco okomentuješ přečti si celé téma a nebo buď úplně zasvěcenej do dění.HONZA_013 píše:To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadat
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
já teda nevim, ale v průběhu doby to auto vídám a vídám na něm co se udělá ......... a neřekl bych, že se na tom nic neděláRowan píše:Než něco okomentuješ přečti si nejdřív celé téma a nebo buď úplně! zasvěcenej do dění. Jinak kdybych chtěl rejpat, tak by mě zajímalo, jak zvládá makat a být na netuHONZA_013 píše:To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadatSorry
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
podle mě je čtvrtek rálnej, za předpokladu když se to natře válečkem ale to by se majiteli auta nelíbilo předpokládámredmenn píše:no tenhle těžko.už sem s ryanem dohodlej.miras black 4oko píše:Takže ve čtvrtek je to hotový ?
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
přečti si pořádně celé téma nebo stačí POŘÁDNĚ přečíst stranu 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miras black 4oko píše:Takže ve čtvrtek je to hotový ?
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
to pak samozřejmě je reálný.HONZA_013 píše:podle mě je čtvrtek rálnej, za předpokladu když se to natře válečkem ale to by se majiteli auta nelíbilo předpokládámredmenn píše:no tenhle těžko.už sem s ryanem dohodlej.miras black 4oko píše:Takže ve čtvrtek je to hotový ?
ne teď vážně, dohodnul sem se s ním a termín se splní, uznávám že část zpoždění je mojí chybou,ale s tim už nic nenadělám.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Nevím na čem jsi ty s ním dohodnutej, ale hlavně si s tím trošku pospěš....Já co slyším, tak je to jen stále, příšte, příště , to se nestihlo, to musí jinak, mraky práce na tom....výmluvy, výmluvy...větší nervy jsou na naši straně, než-li u Ryana....redmenn píše:s ryanem jsem už na něčem dohodlej,tak si laskavě dejte klid. byli tam nějaký zpoždění, některý mojí vinnou, některý bohužel byli ze strany jiný.