TCL Flock - jak jsem pokročil
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
TCL Flock - jak jsem pokročil
Tak jelikož jsem na svym autě víceméně skončil a nějak mě zase svrbí ruce, tak bych něco flocknul, takže kdo byste měli eventuelně zájem, jsem k službám....
Jinak se už můžu trošku pochválit, už jsem vychytal začátečnické chyby jako byly přechody hran, kdy jsem špatně navazoval,ale poslední práce si myslím už měli supr povrch, takže už si troufám na nějakou větší věc...
Max chtěl nějakou tu palubku, Dakty středový panel a dveřní madla, tak pokud zájem stále platí, od příštího týdne jsem k službám.
Jinak chystám par vychytávek, je to už jen otázka času, kdy budu umět barevná loga na koberce s nižším vláknem nebo sedačky a ostatně jakýkoliv textil. Včetně výroby machršňůrek.
Jinak se už můžu trošku pochválit, už jsem vychytal začátečnické chyby jako byly přechody hran, kdy jsem špatně navazoval,ale poslední práce si myslím už měli supr povrch, takže už si troufám na nějakou větší věc...
Max chtěl nějakou tu palubku, Dakty středový panel a dveřní madla, tak pokud zájem stále platí, od příštího týdne jsem k službám.
Jinak chystám par vychytávek, je to už jen otázka času, kdy budu umět barevná loga na koberce s nižším vláknem nebo sedačky a ostatně jakýkoliv textil. Včetně výroby machršňůrek.
- Přílohy
-
- Detail
- KIF_0207.JPG (147.05 KiB) Zobrazeno 1414 x
-
- Moje práce
- KIF_0203.JPG (156.66 KiB) Zobrazeno 1414 x
-
- Moje práce
- KIF_0200.JPG (129.57 KiB) Zobrazeno 1414 x
tuningclubliberec.com - the best tuning club
Re: TCL Flock - jak jsem pokročil
Neboj, budeš mít práce že se z toho pos...............
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to připrav.... se klidně hned stavimMadmax píše:Neboj, budeš mít práce že se z toho pos...............

Taky bych časem chtěl floknout středovej panel madla a spodek palubky. Jedině dobře, hlavně že tě to baví 

FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
NoproblemoRowan píše:Taky bych časem chtěl floknout středovej panel madla a spodek palubky. Jedině dobře, hlavně že tě to baví
to jsem si vymyslel první jááá...Rowan píše:Taky bych časem chtěl floknout středovej panel madla a spodek palubky. Jedině dobře, hlavně že tě to baví

dělám si srandu,ale taky tohle chcu

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
čéče Míro, sedačky nebudou dobrej nápadmiras black 4oko píše:Mno pěkný Prochy..chválím...takže..půjdeme do kopmlet celého interiéru 4oka.....mno a popkud půjdou i sedačky jen dobře....řekni cenu a vlítnem na to...až obsloužíš ty co mají již objednáno....řekni kde a co mám na to koupit......
jj, jak říká Max... sedačky se Ti hnedka odřou... to je naprd práce...Madmax píše:čéče Míro, sedačky nebudou dobrej nápadmiras black 4oko píše:Mno pěkný Prochy..chválím...takže..půjdeme do kopmlet celého interiéru 4oka.....mno a popkud půjdou i sedačky jen dobře....řekni cenu a vlítnem na to...až obsloužíš ty co mají již objednáno....řekni kde a co mám na to koupit......
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se Madmaxe.Vím o hodně dobrým.Mě tam opravoval přední sedačky.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Pageč je nejlepší čalouník. Němci si u něj nechávaj dělat veterány. Mě dělal ty kapoty, masku a sedlo na mašinu.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Recaro nebo Sparco
For Prochy1551:
myslíš , že by ten flock vydržel na madlech dveří když je tam elektrický ovládání okýnek a furt se tam šmatlá ?
myslíš , že by ten flock vydržel na madlech dveří když je tam elektrický ovládání okýnek a furt se tam šmatlá ?
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Neměl by být problém, pokud se dobře připraví podklad (doslova vykoupat v lihu či benzínu, zdrsnit a popř i základ) tak nevidim problém, samo že se to jednou odře, je to jen tkanina, ta se taky prošoupe, ale dávám tomu tak 3-4rokypokorneo píše:For Prochy1551:
Prochy1551 píše:Neměl by být problém, pokud se dobře připraví podklad (doslova vykoupat v lihu či benzínu, zdrsnit a popř i základ) tak nevidim problém, samo že se to jednou odře, je to jen tkanina, ta se taky prošoupe, ale dávám tomu tak 3-4rokypokorneo píše:For Prochy1551:
v benzinu? to asi moc držet nebude, ne? mělo by se to spíš odmaštovat Acetonem, benzin spíš čistí než odmaštuje