http://www.yamaha-tuning.wz.cz
Ještě mi tam všechno nefunguje jak by mělo

A ještě mam stroba v blinkrech.F.N.T (Jergi) píše:Dobrý....zaujal mě ten konusovej filtr a neony pod TVym strojem
No ten filtr je schválně oblepenej! Si nemysli že ho nebudeš muset oblepit,navíc jestli budeš mít ještě větší než já,tak se asi zblázníš.No_name píše:A hele, Boris je on-line![]()
Mno ten filtr je nějakej volepenej....proč pak to?Se to dusí?
Já jsem si to myslel....zkusim to já a uvidim,kdyžtak ho nebudu oblepovatFrajer píše:No ten filtr je schválně oblepenej! Si nemysli že ho nebudeš muset oblepit,navíc jestli budeš mít ještě větší než já,tak se asi zblázníš.No_name píše:A hele, Boris je on-line![]()
Mno ten filtr je nějakej volepenej....proč pak to?Se to dusí?Já když sem ho tam dal neoblepenej,tak na volnoběh ok,trošku plynu chcipalo to a plnej kotel chcíplo to uplně.
![]()
Boris: Tak díky
já mám 2t a ten filtr je schovanej pod plastama,takže mi to vůbec nevadí.No_name ze školy píše:Já jsem si to myslel....zkusim to já a uvidim,kdyžtak ho nebudu oblepovatFrajer píše:No ten filtr je schválně oblepenej! Si nemysli že ho nebudeš muset oblepit,navíc jestli budeš mít ještě větší než já,tak se asi zblázníš.No_name píše:A hele, Boris je on-line![]()
Mno ten filtr je nějakej volepenej....proč pak to?Se to dusí?Já když sem ho tam dal neoblepenej,tak na volnoběh ok,trošku plynu chcipalo to a plnej kotel chcíplo to uplně.
![]()
Boris: Tak díky,ale přiškrtim cestu uvnitř viltru,aby to nevypadalo tak hnusně
![]()
Taky je fakt,že ten skůtr motor je něco jinýho než mám já,ty máš 4t nebo 2t?
Díky mocboy ms píše:peknej skůtr
ten neon je super
Tak si dej bacha at ti do něj nejde voda od kola.No_name píše:No,mně právě bude ten filtr čumět ven u zadního kolaFrajer píše: já mám 2t a ten filtr je schovanej pod plastama,takže mi to vůbec nevadí.No zkus a uvidíš
Ty woe ty se ozvy.qwer píše:´Grafika je ale fakt děsná.Včem to dělaš??St
Kucí díky že ste se mě zastali.Bornesaww píše:Tak ukaz svuj web!!qwer píše:´Grafika je ale fakt děsná.Včem to dělaš??St!! Posledni dobou tady porad nekdo neo kritizuje!!!
Hej chlape, tak vy jste jasny, nedivim se tomu, ze se te pokousi dospeli a rozumni clenove tohoto fora napravit, ale videt vas nekde delat kopie Jackass, tak vas roztriskam, maminka to o vas asi nevi co?qwer píše:Tak sory ale muj 1 web je třeba www.smrtaci.fbi.cz
Asi sem přehlíd že je to 1 web co si dělal.