ORANŽÁDA!!! :-)
ORANŽÁDA!!! :-)
Jupííííííí,tak jsem v laku

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je kdyztak na nej link,myslim ze tohle vsechno rikal vyslo na 2t
http://bad.planetka.cz/Galerie/ER-5/Kom ... lerie.html

http://bad.planetka.cz/Galerie/ER-5/Kom ... lerie.html
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
komaxit se dělá v takový trošku lesklejší hliníkový barvě, vypadá trošku jako zašlej lešťenej hliník a ten se časem loupal a bylo to spíš daný přípravou materiálu před komaxitováním(odmaštení,zdrsnění povrchu atd..). A jak to že má prima nahovno tvary rámu? vždyk to je stejný s mitem né? a to se mi leštilo celku dobře. jen bylo docela solidní mrdání s tím origoš lakem, ten jako zaboha nešel dolů. on to ani nebyl lak ale něco jako elox.
-
- Kontaktovat uživatele:
castecne mas pravdu,ale to bylo pripravou a ne barvouDejv píše:komaxit se dělá v takový trošku lesklejší hliníkový barvě, vypadá trošku jako zašlej lešťenej hliník a ten se časem loupal a bylo to spíš daný přípravou materiálu před komaxitováním(odmaštení,zdrsnění povrchu atd..). A jak to že má prima nahovno tvary rámu? vždyk to je stejný s mitem né? a to se mi leštilo celku dobře. jen bylo docela solidní mrdání s tím origoš lakem, ten jako zaboha nešel dolů. on to ani nebyl lak ale něco jako elox.

jojo lesteni je super zabava,taky sme par masin rozlesovaly a jeste tejden me bolely ruce

ja myslim kola,ne rámDejv píše:komaxit se dělá v takový trošku lesklejší hliníkový barvě, vypadá trošku jako zašlej lešťenej hliník a ten se časem loupal a bylo to spíš daný přípravou materiálu před komaxitováním(odmaštení,zdrsnění povrchu atd..). A jak to že má prima nahovno tvary rámu? vždyk to je stejný s mitem né? a to se mi leštilo celku dobře. jen bylo docela solidní mrdání s tím origoš lakem, ten jako zaboha nešel dolů. on to ani nebyl lak ale něco jako elox.