řidičák na motorku
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
řidičák na motorku
vlastním řidičák na auto a teď bych mohl mít pincka a nevím, jestli se moto do 50 ccm bere jako podskupina na auto. Prosím o radu. Nerad bych kvůli pitomý motorce přišel o papíry na káru.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: řidičák na motorku
Se podívej do řidičáku,tam bys měl mít zaškrtáný,to v čem můžeš jezditEiffel píše:vlastním řidičák na auto a teď bych mohl mít pincka a nevím, jestli se moto do 50 ccm bere jako podskupina na auto. Prosím o radu. Nerad bych kvůli pitomý motorce přišel o papíry na káru.

Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
no hele ten ridicak auto+moto50 se uz tak nedela ted na kazdy stroj musis mit dalsi zkousky takze jestli mas jen na auto tak si musis udelat i AM pokud chces moto 50 do 45km/h ale jestli ti je uz 21 let tak si udelej A to je na vsecky motorky ale musis mit hodne bodu v testu no takze ti mozna bude stacit A1 na 125ccm jako ja (potreba 52 bodu ze 65 nebo kolika). Jeste neco?
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já mám řidičák asi dva a půl roku, vzadu mám jenom na auto (Béčko) a na malou motorku nemám. Do autoškoly si netroufnu a kvůli podělanýmu pionýrovi do toho nepůjdu. Jen tak pro info kolik stojí rozšíření nevíte, co?EU_CZE_KILLER píše:ty mas jeste nejakej starej ridicak ne? nemoh bys to vyfotit a soupnout to sem kouknem na to spolu, svoje udaje si zabarvi abys zustal utajen
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
no tak je to cena normalniho ridicaku na moto asi neco kolem 5000 pokud chces na tu nejvetsi ale da se to i podplatit das nejakejch 8000 az 10000 treba nebo tak nejak a jen dostanes tahak na zkusebni otazky takze test napises z tahaku a jizdy myslim ani nemusis jezdit ale kdyz budes jezdit tak projdes stejneEiffel píše:já mám řidičák asi dva a půl roku, vzadu mám jenom na auto (Béčko) a na malou motorku nemám. Do autoškoly si netroufnu a kvůli podělanýmu pionýrovi do toho nepůjdu. Jen tak pro info kolik stojí rozšíření nevíte, co?EU_CZE_KILLER píše:ty mas jeste nejakej starej ridicak ne? nemoh bys to vyfotit a soupnout to sem kouknem na to spolu, svoje udaje si zabarvi abys zustal utajen
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
mě by stál na auto+ motorku 7500 Kč, ale na samotnou motorku stojí 2800-3200 Kč. Když sem se ptal, tak mi stejně říkal, že teď by na to se mnou v lednu nevlezl a v únoru taky ne....takže sem se na to vykašlal a dělám jenom na auto za 5500 KčEiffel píše:hmm... na to peču, to si radši na chalupu koupím nějakou plečku na 4 kolech. To je podělanej stát tady...

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ale motorka má 4 stupně, od 15-ti, od 16-ti, pak od 18-ti to je do 25kW a od 21 nad 25 kW! Ale jak to je pak s doděláním, to nevim, ale co mě říkala, tak stejně kdybych si to dělal od 18-ti, tak bych pak musel si jít doděl tu od 21 let!
VW - Very Wonderful
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě už bylo 21 a v květnu mám 22, ale na velkou mašinu bych stejnak nesedl... Se svejma 2-ma metrama bych na tom stejnak nemohl jezdit rychle a na dálky je lepší auto...Rudi píše:ale motorka má 4 stupně, od 15-ti, od 16-ti, pak od 18-ti to je do 25kW a od 21 nad 25 kW! Ale jak to je pak s doděláním, to nevim, ale co mě říkala, tak stejně kdybych si to dělal od 18-ti, tak bych pak musel si jít doděl tu od 21 let!
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto bych sem moc netahal...preci jenom je to vu na ocich......EU_CZE_KILLER píše:
no tak je to cena normalniho ridicaku na moto asi neco kolem 5000 pokud chces na tu nejvetsi ale da se to i podplatit das nejakejch 8000 az 10000 treba nebo tak nejak a jen dostanes tahak na zkusebni otazky takze test napises z tahaku a jizdy myslim ani nemusis jezdit ale kdyz budes jezdit tak projdes stejne

VW PASSAT B5