řidičák na motorku

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

řidičák na motorku

Příspěvek od Eiffel »

vlastním řidičák na auto a teď bych mohl mít pincka a nevím, jestli se moto do 50 ccm bere jako podskupina na auto. Prosím o radu. Nerad bych kvůli pitomý motorce přišel o papíry na káru.
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Frajer
Kontaktovat uživatele:

Re: řidičák na motorku

Příspěvek od Frajer »

Eiffel píše:vlastním řidičák na auto a teď bych mohl mít pincka a nevím, jestli se moto do 50 ccm bere jako podskupina na auto. Prosím o radu. Nerad bych kvůli pitomý motorce přišel o papíry na káru.
Se podívej do řidičáku,tam bys měl mít zaškrtáný,to v čem můžeš jezdit :wink:
Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 8)
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

no hele ten ridicak auto+moto50 se uz tak nedela ted na kazdy stroj musis mit dalsi zkousky takze jestli mas jen na auto tak si musis udelat i AM pokud chces moto 50 do 45km/h ale jestli ti je uz 21 let tak si udelej A to je na vsecky motorky ale musis mit hodne bodu v testu no takze ti mozna bude stacit A1 na 125ccm jako ja (potreba 52 bodu ze 65 nebo kolika). Jeste neco?
323ci

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

ale pozor kdyz podelas zkousku tak ti vezmou i ridicak na auto...podle me je to lepsi udelat na vsechny motorky... 8)
Diesel power :)

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

ty mas jeste nejakej starej ridicak ne? nemoh bys to vyfotit a soupnout to sem kouknem na to spolu, svoje udaje si zabarvi abys zustal utajen :wink:
323ci

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

EU_CZE_KILLER píše:ty mas jeste nejakej starej ridicak ne? nemoh bys to vyfotit a soupnout to sem kouknem na to spolu, svoje udaje si zabarvi abys zustal utajen :wink:
já mám řidičák asi dva a půl roku, vzadu mám jenom na auto (Béčko) a na malou motorku nemám. Do autoškoly si netroufnu a kvůli podělanýmu pionýrovi do toho nepůjdu. Jen tak pro info kolik stojí rozšíření nevíte, co?
zatím ještě žiju...

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Eiffel píše:
EU_CZE_KILLER píše:ty mas jeste nejakej starej ridicak ne? nemoh bys to vyfotit a soupnout to sem kouknem na to spolu, svoje udaje si zabarvi abys zustal utajen :wink:
já mám řidičák asi dva a půl roku, vzadu mám jenom na auto (Béčko) a na malou motorku nemám. Do autoškoly si netroufnu a kvůli podělanýmu pionýrovi do toho nepůjdu. Jen tak pro info kolik stojí rozšíření nevíte, co?
no tak je to cena normalniho ridicaku na moto asi neco kolem 5000 pokud chces na tu nejvetsi ale da se to i podplatit das nejakejch 8000 az 10000 treba nebo tak nejak a jen dostanes tahak na zkusebni otazky takze test napises z tahaku a jizdy myslim ani nemusis jezdit ale kdyz budes jezdit tak projdes stejne
323ci

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

hmm... na to peču, to si radši na chalupu koupím nějakou plečku na 4 kolech. To je podělanej stát tady...
zatím ještě žiju...

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Huhu no jo no ja to rikam porad :wink:
323ci

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Eiffel píše:hmm... na to peču, to si radši na chalupu koupím nějakou plečku na 4 kolech. To je podělanej stát tady...
mě by stál na auto+ motorku 7500 Kč, ale na samotnou motorku stojí 2800-3200 Kč. Když sem se ptal, tak mi stejně říkal, že teď by na to se mnou v lednu nevlezl a v únoru taky ne....takže sem se na to vykašlal a dělám jenom na auto za 5500 Kč 8) a závěrečky bych měl dělat 11.2.05 ...tak sem zvědavej..strach mám spíš z testů :( , protože jízdy jsou 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

ale motorka má 4 stupně, od 15-ti, od 16-ti, pak od 18-ti to je do 25kW a od 21 nad 25 kW! Ale jak to je pak s doděláním, to nevim, ale co mě říkala, tak stejně kdybych si to dělal od 18-ti, tak bych pak musel si jít doděl tu od 21 let!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Rudi píše:ale motorka má 4 stupně, od 15-ti, od 16-ti, pak od 18-ti to je do 25kW a od 21 nad 25 kW! Ale jak to je pak s doděláním, to nevim, ale co mě říkala, tak stejně kdybych si to dělal od 18-ti, tak bych pak musel si jít doděl tu od 21 let!
mě už bylo 21 a v květnu mám 22, ale na velkou mašinu bych stejnak nesedl... Se svejma 2-ma metrama bych na tom stejnak nemohl jezdit rychle a na dálky je lepší auto...
zatím ještě žiju...

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

no prave ata od 21 je kolem 5000
323ci

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

EU_CZE_KILLER píše:
no tak je to cena normalniho ridicaku na moto asi neco kolem 5000 pokud chces na tu nejvetsi ale da se to i podplatit das nejakejch 8000 az 10000 treba nebo tak nejak a jen dostanes tahak na zkusebni otazky takze test napises z tahaku a jizdy myslim ani nemusis jezdit ale kdyz budes jezdit tak projdes stejne
Tak toto bych sem moc netahal...preci jenom je to vu na ocich...... :?:
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Motorkáři“