Tak to seš hodnej.Já až tam pudu tak napíšu aby si mi poradilWilda píše:Mam o tebe peci,tak jsem se byl informovat co a jakqwer píše:Ale koukam Wildo že ty to tam znáš.

Jasně, jasně....Burundijskej korunní princ, papež, Napoleon, Kačer donald, Krištof kolumbus a spol....qwer píše:NO já si myslim že mi nikdo neuvěří ale já mam 7 svědkuF.N.T (Jergi) píše:Sedm lidí an Simsonua jeli jste padesát....Ty mi dávášqwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
A nebo že na kole (free-styl s pegama) nás jelo 8 ????
Tu neznam.Laconi píše:Jasně že věříme, ale teď nám prosím pověz tu o Perníkové chaloupceqwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
Ty si nás viděl????F.N.T (Jergi) píše:Jasně, jasně....Burundijskej korunní princ, papež, Napoleon, Kačer donald, Krištof kolumbus a spol....qwer píše:NO já si myslim že mi nikdo neuvěří ale já mam 7 svědkuF.N.T (Jergi) píše: Sedm lidí an Simsonua jeli jste padesát....Ty mi dáváš
Nee, řekni, my jsme strašně zvědavý, jakej heroickej čin si ještě udělalqwer píše:Tu neznam.Laconi píše:Jasně že věříme, ale teď nám prosím pověz tu o Perníkové chaloupceqwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
Já sem si to myslel že mi nikdo nebude věřit.Já sem si taky myslel že se ani nerozjedem.Mam ješte jednu ale tu vám ani nepovim protože je to zbytečný
Ani bych se nedivilqwer píše:Ty si nás viděl????F.N.T (Jergi) píše:Jasně, jasně....Burundijskej korunní princ, papež, Napoleon, Kačer donald, Krištof kolumbus a spol....qwer píše: NO já si myslim že mi nikdo neuvěří ale já mam 7 svědku![]()
![]()
![]()
papež seděl až vzadu a zamnou (řidičem) seděl donald.
naprostej souhlas...street.racer píše:No koukam... pokud je pravda, ze jsi jel po chodniku a jeste ke vsemu si vjel do parkuCo by jsi delal kdyby Ti tam najednou vletelo dite? Nebo by jsis ho nevsimnul? Pokud tohle delas, tak je to na urovni ''Plamenaku''.
Blbecku...
Pokud nemas nic jineho delat nez ohrozavat ostatni, tak se alespon nauc gramatiku, at se to da po Tobe alespon cist.
sorry, byl jsem nějak mimo smyslyF.N.T (Jergi) píše:Heej Eiffe, co ta citace? To pak vypadá, že to píšeš měEiffel píše:potkat tě na chodníku nebo v parku na ty dvoukolce, tak si o tebe zlomím ruku tím, že tě chytím. Ty zůstaneš na místě a motorka pojede dál. Chlapče. Nikdo tady sice moc předpisy nedodržuje, ale něco je i na nás "čuňata" hodněF.N.T (Jergi) píše:To byl zase výplod inteligenceNic ve zlym, ale když někdo začne jezdit autem (na motorce), tak by se měl chovat už trochu zodpovědně, nejde jenom o život Tvůj, ale taky ostatních okolo....takovýhle rádoby hrdinský činy jako ujíždění policajtům po parku, to je docela ubohý....popravdě řečeno, nechtěl bych Te potkat, až budeš mít auto....
![]()
Milý qwer, já bych si s tebou na mašinu nesedl.qwer píše:A jestli mi něvěříý tak to budě tím že mě neznáte a nevíte čeho já jsem schopnej.Kdyby ste semnou nikdo jel tak budete třeba mluvit jinak.