Audi R10 Le Mans diesel :-)

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

sic

Re: Audi R10 Le Mans diesel :-)

Příspěvek od sic »

hezky :D
when I grow up, I want to be a racing driver

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

kde se to dá sehnat? chci taky takovýho ježíška....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Mě by spíš zajímalo jestli se na tyhle motory vztahují stejný pravidla jako pro benzínový verze. Ale dost pochybuju že by benzíny v LeMans měly povoleno 5.5litrů i s přeplňováním, takže to budou nejspíš namíru upravený pravidla. Koukám že výrobci udělají kvůli marketingu cokoliv. Až někdy uslyším chrochtat pětilitrovou naftu ve WRC nebo F1, tak můj zájem o motorsport definitivně upadne

sic

Příspěvek od sic »

barbucha píše:Mě by spíš zajímalo jestli se na tyhle motory vztahují stejný pravidla jako pro benzínový verze. Ale dost pochybuju že by benzíny v LeMans měly povoleno 5.5litrů i s přeplňováním, takže to budou nejspíš namíru upravený pravidla. Koukám že výrobci udělají kvůli marketingu cokoliv. Až někdy uslyším chrochtat pětilitrovou naftu ve WRC nebo F1, tak můj zájem o motorsport definitivně upadne
no predesly model R8 mel V8 a taky dve turba ... a to si jiste jeste neslysel o tom , ze Peugeot pojede taky s HDI :lol:

OT: jinak ja se vzdavam :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

barbucha

Příspěvek od barbucha »

sic píše:
barbucha píše:Mě by spíš zajímalo jestli se na tyhle motory vztahují stejný pravidla jako pro benzínový verze. Ale dost pochybuju že by benzíny v LeMans měly povoleno 5.5litrů i s přeplňováním, takže to budou nejspíš namíru upravený pravidla. Koukám že výrobci udělají kvůli marketingu cokoliv. Až někdy uslyším chrochtat pětilitrovou naftu ve WRC nebo F1, tak můj zájem o motorsport definitivně upadne
no predesly model R8 mel V8 a taky dve turba ... a to si jiste jeste neslysel o tom , ze Peugeot pojede taky s HDI :lol:

OT: jinak ja se vzdavam :lol:
Tak jsem na to koukal a jsou to všechno 3.5litrový V8 a to je proti 5.5l V12 naftě zatracenej rozdíl, takže s pravidlama se asi hejbalo. Já fakt nemám nic proti naftě, ale v těchhle top závodních disciplínách mě osobně prostě vadí. A nebo ať jim nechají stejnej objem jako pro benzíny a můžou pak závodit kdo odkrouží víc kol na jednu nádrž, ale to by pak museli přejmenovat na 48hodin Le Mans :lol:

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Fabos píše:kde se to dá sehnat? chci taky takovýho ježíška....
press kit :lol:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

No hlavne je to urcite CommonRail a ne to jejich historicky PumpeDuse ze kterych dost lidi v cechach uchcava...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“