Audi R10 Le Mans diesel :-)
Moderátor: Bohuš
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audi R10 Le Mans diesel :-)
kde se to dá sehnat? chci taky takovýho ježíška....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Mě by spíš zajímalo jestli se na tyhle motory vztahují stejný pravidla jako pro benzínový verze. Ale dost pochybuju že by benzíny v LeMans měly povoleno 5.5litrů i s přeplňováním, takže to budou nejspíš namíru upravený pravidla. Koukám že výrobci udělají kvůli marketingu cokoliv. Až někdy uslyším chrochtat pětilitrovou naftu ve WRC nebo F1, tak můj zájem o motorsport definitivně upadne
no predesly model R8 mel V8 a taky dve turba ... a to si jiste jeste neslysel o tom , ze Peugeot pojede taky s HDIbarbucha píše:Mě by spíš zajímalo jestli se na tyhle motory vztahují stejný pravidla jako pro benzínový verze. Ale dost pochybuju že by benzíny v LeMans měly povoleno 5.5litrů i s přeplňováním, takže to budou nejspíš namíru upravený pravidla. Koukám že výrobci udělají kvůli marketingu cokoliv. Až někdy uslyším chrochtat pětilitrovou naftu ve WRC nebo F1, tak můj zájem o motorsport definitivně upadne

OT: jinak ja se vzdavam

when I grow up, I want to be a racing driver
Tak jsem na to koukal a jsou to všechno 3.5litrový V8 a to je proti 5.5l V12 naftě zatracenej rozdíl, takže s pravidlama se asi hejbalo. Já fakt nemám nic proti naftě, ale v těchhle top závodních disciplínách mě osobně prostě vadí. A nebo ať jim nechají stejnej objem jako pro benzíny a můžou pak závodit kdo odkrouží víc kol na jednu nádrž, ale to by pak museli přejmenovat na 48hodin Le Manssic píše:no predesly model R8 mel V8 a taky dve turba ... a to si jiste jeste neslysel o tom , ze Peugeot pojede taky s HDIbarbucha píše:Mě by spíš zajímalo jestli se na tyhle motory vztahují stejný pravidla jako pro benzínový verze. Ale dost pochybuju že by benzíny v LeMans měly povoleno 5.5litrů i s přeplňováním, takže to budou nejspíš namíru upravený pravidla. Koukám že výrobci udělají kvůli marketingu cokoliv. Až někdy uslyším chrochtat pětilitrovou naftu ve WRC nebo F1, tak můj zájem o motorsport definitivně upadne
OT: jinak ja se vzdavam

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
press kitFabos píše:kde se to dá sehnat? chci taky takovýho ježíška....

>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No hlavne je to urcite CommonRail a ne to jejich historicky PumpeDuse ze kterych dost lidi v cechach uchcava...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie