Tak jsem si pročetl vaše všelijaké diskuze a musím říct, že se tady člověk hodně dozví. Ale teď mám otázku jelikož mám jako kolega tady v nějakým příspěvku omegu, tak to rovnou zdávám a vybírám auto. Co vy jako odborníci jste schopni doporučit Felicie koukal jsem hodně dílů vše dostupné a hodně lidi co to má Ale byli mi poraděny auta Saxo, Renault či Honda VTEC tak mohl bych poprosit o radu co je tak ideál. Jestli doporučíte : Škodu, Renault, Honda, Citroen nebo něco dalšího děkuji předem všem za rady
Tak finanční možnosti nejsou špatné. Auto bych rád připravil na příští rok. Chtěl bych jezdit zatím amatérský rally. Jinak někdo doporučuje to a druhý zas tamto a nevím co si vybrat. Zas nechci nějaký auto na který bude problém shánět díly zas sem koukal že na feldu je X dílu a nespočetně věcí moc. Ale zas někdo na fóru komentuje, že Honda jí napráská. Druhý zas že preferuje jinou značku.
Hihihi to zní jako dobrá rada ale to né. Sem dost na rozpacích co pořídit feldy jsou ve velkém množství zas ten motor výkonem moc neoplývá. Ale kdybych to někam poslal tak karosářských věcí je je dost
Sice tomu nějak moc nerozumím, ale podle toho, co jsem si přečetl v druhém tématu, tak bych být Tebou zvolil Felicii, je na to hromada dílů, docela i levných. Řekl bych, že pro začátek to je vyhovující auto a jak je psáno vedle, tak se dá ten motor docela dobře upravit
Tak šetřit nechci, ale zas se chci rozumně rozhodnout pro auto na který bude dostatek dílun či kitů úprav a ne jako kámoš co má skyline a 4. měsíce čeká jen na nějaký blbý díl motoru. Takže to asi nechám u škodovky nevím jak to je teda u hondy z dílama nebo tak.
Koukam ze se koukas jen po autech ve kterych uz vykon ale uvedom si ze v te tride se stejne nechytas . Akorat vyhodis penize a vlastne si je neuzijes .
Ps vim o favoritu kterej na technickej trati napraska STIčku
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
petanek192: co tam má prosímtě za motor, zrovna STI je velkej soupeř, dnes sem se byl podívat na felcii 1.6 a mám vybráno v pátek ji vezu domu snad sem chybu neudělal.
xciba: nazdárek jj taky to tak vidím, už sem se byl podívat na feldu a v pátek ji vezu. Právě každej do mně hučel hondu ale budeto škodovka. Jinak asi budou k mání ze Omegy Recaro ty kožený, bychom sme se ještě dohodli
Hondu ti doporučil někdo, kdo se o rally zajímá nebo jezdí? Že by zrovna honda byla na rally nějaký zázrak se mi nezdá. Jak tu padlo, podle mě je docela rozumné se podívat jaké jsou kategorie, aby si s tím byl konkurence schopný. Jinak tě to zřejmě moc bavit nebude...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Zatím sem vše studoval ze stránek http://www.amaterrallye.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; kde jsem našel, že jsou tyto skupiny, které jsou rozepsány v http://www.amaterrallye.cz/download/ZU2012_13.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;, tak bych asi spadal do skupiny 3 třída od 14001 do 1800 upravená seriová s jednou poháněnou osou jestli to říkám dobře.
Nemyslím že to bude můj vrchol jen se ptám hold sem začátečník celou dobu jsem měl jen omegy 3 litry a tam sem nikdy moc výkon neřešil. Tak se radši optám, který motor bude vhodnější a lepší. A předpokládám ze 1.3 máš na mysli MPi ?
Vem nissan sunny 2.0gti.. Při nedostatku výkonu vyměníšjeho motor za sr20ve .. Ale i serie se 150hp ti chvili postačí. Je na to hromada dílů ajsou levne
Tak už jí mám doma pánové felicia 1.3 MPI karosérie je nádherné spodek absolutně netknutý. Po důchodcích jsou opravdu nádherná auta Pak dám nějaké foto ze stavby jestli bude zájem