Paris-Dakar 2006 thread
Moderátor: Bohuš
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Paris-Dakar 2006 thread
tak nám to odstartovalo 

>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Re: Paris-Dakar 2006 thread
jj Carlos zatim vali 
taky drzim palce nasmu Katrinakovy , po dvou dnech ve druhe desitce
jinak to uz neni Paris - Dakar , ale tento rok to je Lisboa - Dakar ... nebo jen Dakar Rally

taky drzim palce nasmu Katrinakovy , po dvou dnech ve druhe desitce

jinak to uz neni Paris - Dakar , ale tento rok to je Lisboa - Dakar ... nebo jen Dakar Rally

when I grow up, I want to be a racing driver
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
já vímsic píše: jinak to uz neni Paris - Dakar , ale tento rok to je Lisboa - Dakar ... nebo jen Dakar Rally
[im/g]http://www.dakar.com/2006/presentation/ ... urs_gd.jpg[/img]
pro mě to bude vždycky Rallye Paris Dakar

>> Czechferrari.cz <<
..
pokud to nekdo neznate..
http://www.dakar.com/2006/DAK/LIVE/us/400/index.html
na tomto odkaze pak dejte vlevo "Tracking"
najede vam nove okno a v nem muzete pred GPS sledovat kde je kdo na trati, jeho casy, informace atd
http://www.dakar.com/2006/DAK/LIVE/us/400/index.html
na tomto odkaze pak dejte vlevo "Tracking"
najede vam nove okno a v nem muzete pred GPS sledovat kde je kdo na trati, jeho casy, informace atd
Pravidelný sponzor zlínské policie
bmw e30 325i m-technik II coupe
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Loprais je out/opravuje/má problémy
>> Czechferrari.cz <<
http://sport.idnes.cz/motorsport.asp?r= ... rsport_roumr.modena píše:Loprais je out/opravuje/má problémy
to nechapu, odkud mas tu informaci?
Katrinak uz v Top Ten 
at mu to vydrzi..

at mu to vydrzi..
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
je to divný v ofic výsledkách je v cíli a v ofic onlinu je 4 km před koncem speciálky......duska píše:http://sport.idnes.cz/motorsport.asp?r= ... rsport_roumr.modena píše:Loprais je out/opravuje/má problémy

>> Czechferrari.cz <<
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
sic píše:Katrinak uz v Top Ten
at mu to vydrzi..

>> Czechferrari.cz <<
vporadku, to gpsko blbne, respektive je opozdenemr.modena píše:je to divný v ofic výsledkách je v cíli a v ofic onlinu je 4 km před koncem speciálky......duska píše:http://sport.idnes.cz/motorsport.asp?r= ... rsport_roumr.modena píše:Loprais je out/opravuje/má problémy
Katrinak..klobouk dolu, ale neni to nic prekvapiveho, vzdy byl v prvni desitce ale pak mel smulu
do tretice to musi vyjit!
dokonce i vyhral jednu etapu ... ale pak se ztratil v poustiduska píše:vporadku, to gpsko blbne, respektive je opozdenemr.modena píše:je to divný v ofic výsledkách je v cíli a v ofic onlinu je 4 km před koncem speciálky......duska píše: http://sport.idnes.cz/motorsport.asp?r= ... rsport_rou
Katrinak..klobouk dolu, ale neni to nic prekvapiveho, vzdy byl v prvni desitce ale pak mel smulu

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
je zajímavý, že je u Lopraise kousnutý neustále.........duska píše:vporadku, to gpsko blbne, respektive je opozdenemr.modena píše:je to divný v ofic výsledkách je v cíli a v ofic onlinu je 4 km před koncem speciálky......duska píše: http://sport.idnes.cz/motorsport.asp?r= ... rsport_rou

>> Czechferrari.cz <<
No je to tak, je třetí....ale Chagin má už takovej náskok, že jenom nějaká porucha nebo něco by ho mohli zbrzdit, jinak se obávám ho už nikdo nedohoní....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
cíl je až u Růžového jezeraF.N.T (Jergi) píše:No je to tak, je třetí....ale Chagin má už takovej náskok, že jenom nějaká porucha nebo něco by ho mohli zbrzdit, jinak se obávám ho už nikdo nedohoní....

>> Czechferrari.cz <<
vcera jsem se dival na eurosportu na sumar za cely den a celkem jsem obdivoval vykon francouze Després,ktery mel pad a byl v bezvedomi,potom ho COma a jeste jeden probrali a jel vzdalenost 150km s vyhozenym ramenem.Tak tomu se rika opravdovy vykon

Docela b y mě zajímalo, proč v online zpravodajství zase nejsou informace o Lopraisovi....to je pokaždý, všichni tam jsou ale on ne, pak člověk neví jestli má poruchu, nebo zkončil, nebo kde je....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Tak Loprais se propadnul na 4. místo
Ale zase na třetího ztrácí jenom něco málo přes 20 minut 
Kamiony: 1. Čagin 29:02:26, 2. Kabirov -1:22:28, 3. Stacey - 1:31:25, 4. Loprais -1:54:19, 5. A de Azevedo -3:15:19, 6. Echter -3:50:44

Kamiony: 1. Čagin 29:02:26, 2. Kabirov -1:22:28, 3. Stacey - 1:31:25, 4. Loprais -1:54:19, 5. A de Azevedo -3:15:19, 6. Echter -3:50:44
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Ten Čagin už mi pije krev, to mi neřikejte, že ty ruský kamiony vydržej všechno 

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Katrinak mel nehodu
,ale jede dal 

bohužel kamaz má jinou techniku a trochu jiný prostředky...a vvvvo tom to je....
Jinak k výkonu després ty chlapi na motorkách musej vydržet neskutečně moc.Kdo někdy jezdil enduro tak ví jakej je to záhul a teď si k tomu připočíst vedro a vzdálenosti 500 km ve vysoký rychlosti...Jeden ročník se teď už nevim kdo ale ved a najednou jednu etapu nedorazil až pozdě v noci a měl zlomený kotníky po pádu když zabloudil......Já si to nedokážu představit.....
Jinak k výkonu després ty chlapi na motorkách musej vydržet neskutečně moc.Kdo někdy jezdil enduro tak ví jakej je to záhul a teď si k tomu připočíst vedro a vzdálenosti 500 km ve vysoký rychlosti...Jeden ročník se teď už nevim kdo ale ved a najednou jednu etapu nedorazil až pozdě v noci a měl zlomený kotníky po pádu když zabloudil......Já si to nedokážu představit.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Na 508 měřených kilometrů z celkových 568 z Ataru do Nuakšottu se nevydal slovenský motocyklista Jaroslav Katriňák, který měl v závěru sedmé etapy těžkou nehodu.
Do cíle sice dojel v solidním šestnáctém čase, ale pořádně potlučený po celém těle. Havaroval totiž v rychlosti přes 140 km/h po nárazu na kámen schovaný pod pískem. "Následovalo salto, po kterém jsem zůstal ležet v šoku na zemi," popsal nehodu Katriňák pro deník Šport.
V cíli byl ošetřen, lékaři mu zašili tvář a ovázali tržné rány. "Kromě toho mám naražená žebra, hrozně mě bolí celé tělo, zejména levá ruka," řekl Katriňák.
Podle deníku Pravda mu lékaři zakázali další pokračování v soutěži. "Ani jsem se necítil po ošetření na to, abych byl schopný pokračovat," řekl Katriňák.
Do cíle sice dojel v solidním šestnáctém čase, ale pořádně potlučený po celém těle. Havaroval totiž v rychlosti přes 140 km/h po nárazu na kámen schovaný pod pískem. "Následovalo salto, po kterém jsem zůstal ležet v šoku na zemi," popsal nehodu Katriňák pro deník Šport.
V cíli byl ošetřen, lékaři mu zašili tvář a ovázali tržné rány. "Kromě toho mám naražená žebra, hrozně mě bolí celé tělo, zejména levá ruka," řekl Katriňák.
Podle deníku Pravda mu lékaři zakázali další pokračování v soutěži. "Ani jsem se necítil po ošetření na to, abych byl schopný pokračovat," řekl Katriňák.
>> Czechferrari.cz <<
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !